![]() |
|
PlusTelka Karta-lenZdravim, neviete mi prosim potvrdit ze Slovenska terestr. platforma PlusTelka mala v minulosti ciste len Irdeto smart-kartu a nie len Irdeto CAM modul s integrovanym chipom ako mi tvrdia? Nikdy som s PT nerobil, nesledoval to, gugli vyhodi ze to jestvovalo... -takze by som potreboval 1 kartu zohnat..Irdeto CI plus moduly mam, aj citacka v prijimaci je vhodna. Prijimac ma 1x CAM osadeny pre inu platformu... Dik.. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@jonatanTi "chalani z FB" sú/boli mimo. Ono to funguje od samého začiatku spustenia Plustelky, stačí mať správne nakonfig. oscam.server.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@mmiriboyTo mi je jasné s tým oscamom. Mám aj kartu Rtvs a tam je tiež caid 0668.Dakujem za info. Predplatím si balík a vyskúšam. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 112 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |