Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Larry King - R.I.P

Zemřel legendární moderátor stanice CNN Larry King.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

kostik

Myslím, že si tady hraješ na chytrého především ty. Já se pouze nedokážu udržet, když tady někdo chytračí. To je moje letitá negativní vlastnost, kéž bych se jí dokázal zbavit....:)))

On Air!

Saxon

RE: Larry King - R.I.P

Chlapci, človek to nestačí sledovať, raz po česky raz po slovensky. Už som v druhom vlákne napísal, že po anglicky by bolo najlepšie. Alebo zavedieme maďarčinu? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Larry King - R.I.P

Já už nerozumím ani slovenštině, nebo co se to tady používá za jazyk...

On Air!

Saxon

@Saxon

to si z toho nic nedělejte, to jen tu Blaško při tak častém měnění nicků vypadává z role a zapomíná jak mě žvanit . :)))

orbitman
Registrace: 1/2021

@orbitman

himl herg ot pane Varga .. co to je to cituji: "jak mě žvanit" .
si to nejak moc prečeštil.. to to v tych dolnich krškanech tak mluvi ? byl sem tam na vojde v casech kdy s tebou tata ochcaval ploty.. co ti budu ríkat .. samej černej a poločernej (nevhodné slovo)

pelc
Registrace: 2/2020

@pelc

ale pane Blaško vždyť na druhém fóru vás usvědčily a i sám jste pak pod tíhou důkazů přiznal že vy jste na té vojne jako cikán jen čistil hajzlík. :laughing:

orbitman

@orbitman

no nevim kdo co zapira.. par threadu dole jste jako nick ivan potvrdil i orbitmana pane radovane

pelc
Registrace: 2/2020

@pelc

pane Blaško už zas schizofrenie a nebo začíná účinkovat čučo ? Nebo že když už to nejde tak jen zatloukat zatloukat a zatloukat. :laughing:

orbitman

@Saxon

nechci malovat čerta... ale to asi nepude, ta "letitá negativní vlastnost..." nejspíš bude už jen čím dál horší, s přibývajícím věkem se tolerance k lidské tuposti rapidně snižuje... prostě už to člověka přestává bavit furt dokola... (alespoň u mně to tedy platí určitě, nepochybně sis toho už musel u mně všimnout...) ;)

lance
Registrace: 10/2008

Lance

Máš pravdu se vším a ve všem. Nedá se nic dělat a zlobit se nebudu:))

On Air!

Saxon

@kostik

kostik pravica a lavica su minulost. Teraz su len dva strany - konzervativne,tradicne hodnoty,stat,rodina.
A neoliberali - bez hranic,bez pohlavia, bez statov, bez rodiny. mimovladky, migranti a teplosi.
Klasicka lavica-pravica skoncila. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra