![]() |
|
Larry King - R.I.PZemřel legendární moderátor stanice CNN Larry King.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
kostikMyslím, že si tady hraješ na chytrého především ty. Já se pouze nedokážu udržet, když tady někdo chytračí. To je moje letitá negativní vlastnost, kéž bych se jí dokázal zbavit....:)))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Larry King - R.I.PChlapci, človek to nestačí sledovať, raz po česky raz po slovensky. Už som v druhom vlákne napísal, že po anglicky by bolo najlepšie. Alebo zavedieme maďarčinu?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
RE: Larry King - R.I.PJá už nerozumím ani slovenštině, nebo co se to tady používá za jazyk...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonto si z toho nic nedělejte, to jen tu Blaško při tak častém měnění nicků vypadává z role a zapomíná jak mě žvanit .![]() |
orbitman
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
@orbitmanhiml herg ot pane Varga .. co to je to cituji: "jak mě žvanit" .si to nejak moc prečeštil.. to to v tych dolnich krškanech tak mluvi ? byl sem tam na vojde v casech kdy s tebou tata ochcaval ploty.. co ti budu ríkat .. samej černej a poločernej (nevhodné slovo) |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@pelcale pane Blaško vždyť na druhém fóru vás usvědčily a i sám jste pak pod tíhou důkazů přiznal že vy jste na té vojne jako cikán jen čistil hajzlík.![]() |
orbitman
![]() |
|
@orbitmanno nevim kdo co zapira.. par threadu dole jste jako nick ivan potvrdil i orbitmana pane radovane |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@pelcpane Blaško už zas schizofrenie a nebo začíná účinkovat čučo ? Nebo že když už to nejde tak jen zatloukat zatloukat a zatloukat.![]() |
orbitman
![]() |
|
@Saxonnechci malovat čerta... ale to asi nepude, ta "letitá negativní vlastnost..." nejspíš bude už jen čím dál horší, s přibývajícím věkem se tolerance k lidské tuposti rapidně snižuje... prostě už to člověka přestává bavit furt dokola... (alespoň u mně to tedy platí určitě, nepochybně sis toho už musel u mně všimnout...)![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
LanceMáš pravdu se vším a ve všem. Nedá se nic dělat a zlobit se nebudu:))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@kostikkostik pravica a lavica su minulost. Teraz su len dva strany - konzervativne,tradicne hodnoty,stat,rodina.A neoliberali - bez hranic,bez pohlavia, bez statov, bez rodiny. mimovladky, migranti a teplosi. Klasicka lavica-pravica skoncila. ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |