, sekce: Skylink |
|
RTVs vysiela na Astre 3B nekódovaneVšimol som si,že dnes Rtvs1,2,3 nekódujú... |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 98 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovaneTo ti dávajú ako bonus k pandemickým opatreniam!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 308 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovanetakmer 5-euro mesačne a ešte to aj koduju.... no pekne...to sa nikto nesťažuje za 3-programy + rozhlas. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 148 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovanePodme rychlo kuknut, kym je to nekodovane.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
|
|
Logo 12Na SK staniciach bolo logo "12" doteraz take vyrazne ? Na Markize uplne brutalne. Super vec pre OLED TV.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovaneŽe se na RTVS někdo dívá,by měli ještě platit |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 150 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovaneto mate asi jako kompenzaci za tu buzeraci a zakaz vychazeni ... .. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@maradonaBuď rád že máme 3 programy ,za to že obnovili Trojku tak im dávam palec hore.Ešte by mohli dať STV ŠPORT HD,a STV 5 HD,Doku+ Filmy a seriály.Spravy by ani nemuseli byť.Ale za 3 prpgramy 5€ to je už moc.Ak by dali 5 programov za 5€ tak by to bolo dobré.Ale toho sa asi nedočkáme.Všade maju nové TV viď TVP,a nech mi nehovoria že za nespustenie nového kanála môze COVID-19, Keď ide v Poľsku tak to pôjde aj na Slovensku.Len chcelo by to zmeniť vedenie RTVS.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@dulinSkôr mi to pripomína platenú komerčnú reality show TV.Nie Verejnoprávnu.A skôr politickú ako pre verejnosť.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovaneChlapi vy nepozerate Sokolovo, ved nebudete vediet ako sa kalila ocel.Myslim ze rtvs je plna vtakov a havranov, takze je jedno ci koduju alebo nie. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: RTVs vysiela na Astre 3B nekódovaneVolne to slo chvili proto, protoze pripojovali jeste kodovaci system Conax u vsech programu STV a Barrandov a take TA3 HD. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|