Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VTI 15 záznam

Help! VU Solo 2 Vti 15.0.0 přestalo mi fungovat nahrávání na vestavěný HDD. Prostě se nespustí nahrávání ani z časovače, ani červeným tl. Časovač je neustále čeká ikdyž už program běží. Přeinstalovaů jsem i image ale i na čerstvém to nejde. A nejde to ani na flešku, která je vzadu v USB a jsou na ní picony, EPG, zálohy atd...

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

Mě se nic

nehádá. HHD mám ve správci připojen jako dev/sda1 media/hdd. a flešku jako dev/sdb1 media/usb. Na flešce mám picony, epg.dat atd ,a pokud není dost místa ve vnitřní paměti tak jí použiju jako swap.

jerry00

RE: VTI 15 záznam

Jj beru zpět.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Jerry

Akurát se Ti divím, že se Ti chce pokaždé otvírat vučko, odpojovat hdd atd. Proč si nekoupíš kabel usb-sata, který Ti připojí disk a na něho si skopíruješ, co chceš. Vyndávat interní disk je kravina při dnešních cenách disků, nesvědčí to ani disku, ani vučku...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tukan

Právě že ho nevyndavám! Proto je HDD v ntfs. Image flešuju s diskem i zadní fleškou v stb. Běhalo to od března 2020 dosud . Bohužel po čase od instalace image začne VU střečkovat, někdy kvůli oscamu,jindy při rychlém přepínání prostě klekne enigma a musím vypnout natvrdo vypínačem. Což asi nakonec dojebe HDD a flešku.

jerry00

RE: VTI 15 záznam

Jo, špatně jsem to pochopil, ale klidně flashuji staré ultimo i s diskem vevnitř /ntfs nepoužívám/ a nikdy se nic nestalo. Logicky, meníš jenom systém vnitřní paměti receivru, možná se pletu ...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra