![]() |
|
AB cryptobox752HD comboZdravimn vypadava mi signál ked prijimač reštartujem vypnem zadnym tlačitkom tak potom naskoči signal niekedy na prvy krat niekedy aj na 10krat.AJ ked zapnem tlačidlom zo standby tak to iste musim ručne vypnut vzadu a potom niekedy na prvy kraz niekedy aj na už spominany 10krat.Kabel koncovku som skontroloval ok čo to može robiť nejde už primač na cintorin. |
fostyn
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 60 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@lanceTy chudáčik úbohý, už sa spamätaj a neslop toľko! Pretože po takých ako ty, čo figu borovú vedia, tu sa hrajú na gerojov, akoby zožrali všetku múdrosť sveta, tak to po takýchto hnilákov musí človek ako ja chodiť opravovať nastavenia parabôl! Pretože takí ako ty, svojou lajdáckou robotou všetko len rozd.bú a nechajú tak.![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@mmiriboyKlídek starouši, pozor na tlak!![]() ![]() ![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceTakže takto, pisálku!- nemám balkón a ani v živote som balkón nemal! To len tvoja schyzofrenická pamäť má nejaké bludy. ![]() - ty vieš o meráku Deviser veľké guľové, predpokladam, že by si ho ani nedokázal zapnúť, nie to ešte použiť v praxi. ![]() - apropo, mám aj iné meráky, nie iba tento, ale tupej hlave takýto fakt ťažko natlčieš do lebeni. ![]() - a ďalším faktom je skutočnosť, že ten Deviser si na seba už dávno zarobil, čiže vôbec ma netankuje jeho cena. A taktiež mi neleží niekde v skrini, to si mýliš seba samého - hold choroba je ťažká, z drsným priebehom... ![]() - radšej sa ti ihruškaj na ukrajinskom piesočku zo shitom pod názvom Openbox a šúchaj z nožičkmi od radosti, že si už sa aspoň niečo naučil od iných za posledných 13 rokov, čo tu chodíš strašiť po fórach. ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyten balkon jsem si možná u tebe spletl s někým jiným, ale to není podstatné. Můžeme od mistra vědět, s jakými jinými měřáky si ještě vyděláváš? resp. jaké další ještě máš? To by mě fakt zajímalo, protože pokud si vyděláváš s Deviserem, tak předpokládám, že bude asi nejlepší z tvé flotily měřících přístrojů. Nepředpokládám, že by profík jako ty na svých "profesionálních zakázkách" váhal použít to nejlepší měření, co má k dispozici![]() |
lance
![]() |
|
@lanceTak aby bolo jasné, nerobím okolo sat príjmu profesionálne, mojím hlavným pracovnoprofesným zameraním je niečo iné. Čo to je, tak toto tu nebudem nikomu vešať na nos. To že mám zopár známych, ktorí v sat obore pracujú a ktorým občas helfnem, keď je to potrebné je už iná vec. A k tým merákom, to ťa tiež nemusí zaujímať, ale merák z ukrajiny to určite nieje!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: AB cryptobox752HD combo![]() ![]() |
lance
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |