![]() |
|
T-Mobile SAT TVJe možné si koupit CA modul pro sledování T-Mobile Satelitní TV.Popřípadě jaký mi doporučíte, aby fungovaly všechny jejich programy. Nechci jejich přijímače, nemám je kam umístit, mám TV na stěnách a T-Mobile žádné moduly nenabízí. |
krejcim
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 96 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@JanMMě by se líbila Fotelka - na filmy dobrý zpestření. Měl jsem je z Hispasatu free, pak to přendali na Belintersat, a tam co je zajímavý je zakódovaný - psal jsem jim 3x, jak je to s nabídkou pro Česko/vysílací práva, odpověď nulová jak na kontakt, tak přes web. Na webu zase změnili nabídku, kdo se v tom má vyznat. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 524 |
![]() |
|
@MMorousFotelka by se měla dát koupit i pro Česko,jen nepůjdou programy Primy,ostatní ano.Takovou odpověď jsem dostal od Fotelky... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@MMorousTěmi filmy myslíš rodinu kanálů Filmbox od SPI International? To mi nepřijde jako nějaká extra nabídka, lepší je v tomhle i Antik Sat, nemluvě o HBO a Cinemaxu v HD, které Fotelka nemá ani v SD..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVpokud se nemylym, tak soucasti tarifu SAT TV od T-Mobile je i jejich iptv |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TV*fuj, samozrejme nemylim :-) |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
@krejcim"... jaké má box rozměry?"Nový STB od T-mobileTV (IPTV - model: "KSTB 6077" - vloni měněný za původní "disk") má rozměry: 13,5x13,5x3cm. Ale tobě jde o SAT-box, takže nic . . . |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |