![]() |
|
Android Tv skusenostiZdravim priatelia,urcite par z vas ma Android TV ... v podstate ma nezaujima ani znacka ani dalsie srandicky, skor ma zaujima jedna vec a tou je velkou ramm u Androidnych TV mam nieco vo vyhlade ma to 2GB ... v podstate som sa dostal do bodu, ze niekto tvrdi ze 2GB je malo a ze na plynuly beh appiek v TV je nutno alebo lepsie mat 3GB a niekto iny zase tvrdi ze 2GB je bohato dost (samozrejme cim viac tym lepsie, to mi je jasne) takze by ma tak neako ak niekto ma doma 2GB pameti vo svojej AndroidTV, ze ake to ma reakcne casy, pri pouzivani netflix, hbogo atd atd nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@john72A průběžně se vylepšuje. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 524 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostimám thomson tv 55 . android ale blbne . do mesiaca alebo pár dňoch mi padnú prihlasovacie údaje na netflix.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiAndroid je hrozně roztříštěný systém a nadstavby od jednotlivých výrobců to prasí ještě víc..Navíc nedokonalá práce s pamětí a "neukončování" aplikací.. A nelogické rozístění položek v MENU to jen umocňuje.. Proč je třeba na Huawei polžka Poloha a její nastavení v sekci Zabezpečení?? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
@Luboš32No protože je to Huawei...![]() Tam se prostě dělá všechno jinak, kde jinde byste musel k zachování funkčnosti tzv. Hi Suite (souborového manažéra, bez kterého si z telefonu do počítače nepřenesete nic) downgradovat aplikaci na nižší verzi?? |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiNikdy nepoužívám pračku se sušičkou. Box se snadno vymění, upgraduje, uděláě si na něm dualboot (atv+coreelec), co tě napadne. TV s ATV je móda, ale defacto je to průšvih. Mám Oled C9 a další 2 4 K TV a všude mám boxy. Beelink gt1-mini a 2x X96max+ a přehraju a propustím vše na světě. Udělám si databáze na boxu jak velký chci atd...jednoznačně vždy oddělit TV a box.NF certifikaci a YouTube api mám na TV, takže přes box neřeším. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@aafromanNevím, že by TV s ATV byl nějaký průšvih, stačí jedno DO, nemusíš přepínat vstupy a ušetříš za šalinu a kabely :-) TV s ATV je pro normálního uživatele právě vhodná. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiOhledně H96 MAX. Já jsem si koupil Xiaomi Mi TV Box a můj táta si koupil H96 MAX, který má papírově lepší parametry i výkonnější CPU. Dali jsme je vedle sebe a táta zíral, že na mém Xiaomi jede všechno rychleji, bez zamrzání. Nehledě na to, že já ovládám všechno dálkáčem, zatímco on musí mít myš. O certifikátech nemluvě.Pokud nejsou problém peníze a chcete výkon, tak určitě není špatný nVidia Shield. Na můj vkus předražené, ale ono to primárně bylo určeno na hraní streamovaných PC her (vlastně taková konzole). Na Xiaomi jsem zkoušel Steam Link a funguje to velice dobře. Jen to chce asi 4K televizi. Strategické hry jsou na full HD obrazovce nehratelné. 3D střílečky a závodní hry jsou na tom perfektní. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
@OrHoroZalezi s akym CPU mas ten H96 MAX. Ako som videl tak su rozne verzie, najlepsia je s Amlogic S905X3.Dalsia vec, do vacsiny boxov s Amlogic S905X3 sa da dat Android TV ktory rusi vytiahli z nvidie shield a upravili ovladace, dodali bonusove appky atd. S tym systemom to je uplne iny box. No treba mysliet aj na to ze pokial chce clovek box na Netflix v FHD ci nebodaj 4K tak to musi byt box s netflix certifikaciou, tu ziadne zazraky ien nepomozu. A na zaver by som poradil najelspiu kupu - shield z bazosu :) Ja som uz kupil tak dva. Jeden 2019 (tuba) a druhy 2017. Oba za 80 eur (2000 Kc) a idu krasne... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiNa tohle musí být štěstí. Já si takhle koupil Xiaomi Mi TV Box S. Taky výrazně levněji. Nečekal jsem od toho zázraky, ale funguje to překvapivě velmi dobře. Předtím jsem měl boxy od Videostrongu (Mecool apod.). Nedá se to srovnávat. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |