Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Šéf ČT chce zvýšit koncesionářské poplatky!

Generální ředitel České televize Petr Dvořák navrhuje,
aby se zvýšil koncesionářský poplatek.
Podle něj je financování veřejnoprávní televize dlouhodobě neudržitelné.Současných 135 korun měsíčně nestačí,
Dvořák proto navrhuje navýšení o patnáct korun.

Evidentně už nevystačí se standardní měsíční hrubou mzdou
242 tisíc korun.
Rovněž navíc se získanou roční odměnou ve výši
2,42 milionu korun,kterou obdržel na základě Rady ČT
za rok 2018.Jakož i v předchozích letech! :lookaround:

Old Master
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90
Odpověď v diskusním vlákně

@ivovi

R^
To je jeho mnohaletá obsese.

knawi
Registrace: 3/2007

@ivovi

Já také nehodnotím výšku a smyslplnost zahraničních konc. TV poplatků. Ani o tom není toto vlákno. Mně stačí jeden program ČT, a když o něj přijdu, tak se bez něj snad také obejdu. Dnes,v době internetu už nemá ČT takovou důležitost a nezastupitelnost. Zvyk je železná košile.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

RE: Šéf ČT chce zvýšit koncesionářské poplatky...

Já s poplatkem nemám problém. ČT je naprosto bezkonkurenčně nejlepší TV medium v zemi. V posledních měsících je to znát naprosto jasně, i tradiční odpůrci to musejí vidět naprosto evidentně. Jestli má někdo problém s poplatky, může se odstěhovat pryč, nikdo ho tady nedrží. Ze svých daní platíte horší služby a lidi, než je ČT a jeho zaměstnanci.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

HiFiOK

fakt som si kusol do jazyka, a ospravedlnujem sa :) ... karma je zdarma

vsetko dobre ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@Saxon

Velmi dobře, děkuju! Aby bylo po jejich, tradiční odpůrci by se museli stěhovat na východ a to by bylo v ostatních věcech i pro ně dost tristní.

knawi

@Saxon

No vidíš, jak jsi pochopil, mám na to opačný názor až na tu poslední větu.
Nevím co bych se stěhoval pryč když se mi něco nelíbí. Já jsem zde doma

Zřejmě jsou mé reakce pro někoho chaotické, zaslepené a kdovíco ještě, no nelituji toho.
Jakmile je řeč o konces. poplatku, tak :fuming:

HiFiOK

Akorát dnešní šaty na Lindě Bartošové jsou hrozné. Například, Linda Bartošová a Martin Řezníček - oba mladí lidé, neskutečně šikovní, famózní hlasové fondy, doufám, že na ČT budou dlouho. Podobně jako Tomáš Drahoňovský, Jana Peroutková a mnoho dalších.

On Air!

Saxon

@Saxon

Mně zase i tvé názory zajímají, proto jsem zde v diskusi. Samozřejmě řídím se dle svého.

HiFiOK

@doors1

důkazů o neobjektivnosti a šíření nenávisti ČT je dost, například, Nora Fridrichová, už musí mít palce na nohou celé modré, od toho věčného okopávání kotníků premiéra Babiše a presidenta Zemana.
A dokud nebudou mít všichni koncesionáři přístup ke všem smlouvám financování ČT, tak žádné navýšení kon. poplatků.

Octagon SF 8008 4K UHD - Define, Homatics Box R Plus, obraz: Sony Bravia XR-55A80L, zvuk: Marantz NR1711 5.1.2

rudyvar
Registrace: 8/2018

Tady je vidět, že někteří nepochopili co je demokracie a věc jiného názoru. Koukám, že se někteří chtějí vrátit opět do padesátých let? a chovají se stejně jako komanči tehdy...kdo nejde s náma jde proti nám?.. ;P

Fanyn
Registrace: 11/2007

naprosto zbytecna televize

a nechci za ni platit ani korunu. o jeji kvalite si myslim svoje a o tech co mi to vnucujou ze musim , si myslim taktez svoje.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

rudyvar

Od kdy je pravda nenávist?

On Air!

Saxon

Mám problém s navýšením a celkově s poplatkem,ne kvuli programu a službě ČT,ale kvuli zpravodajství a propagaci,cenzuře,poklonkování EU a podobným aktivitám,čachry s penězi bez jakékoliv kontroly-kamaradičkování a elitářství,vyměnit ředitele a některé komentátory-a jsem ochoten si připlatit! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

doors1

Máš pravdu ale je to marná snaha: FAB5 nebo rudývar nemají ponětí, co je lež, objektivita, propaganda nebo šíření nenávisti. Ani co je slušnost patrně nevědí.
Naopak, zjevně volí a všemu navzdory se zamilovaně zastávají zeměškůdců i kdyby je Nora Fridrichová a další opravdu okopávala, což by za mezinárodní ostudu, kterou dělají zasloužili s daleko větší intenzitou.
Ale co si na podobných voličích vezmeš. Od voleb v roce 1946 až dosud škodí a zneužívajíce demokracie dělají jakoby nic.

knawi

@Saxon

Jen na okraj - jak snášíš Václavka (předpokládám Ty jako člověk s hudebním sluchem :) )? Logopedi vypínají televizi nebo se jdou rovnou oběsit, a ti šťastnější se obracejí v hrobě. Já Václavka nedokážu snést i kdybych se rozkrájel a fakt jsem to zkoušel vydržet, nedokážu to, trpí asi s milionem řečových vad a ve veřejnoprávní TV je každej druhej celej den. Nechápu to, byly doby, kdy byla snad nějaká kriteria na mluvící redaktory a moderátory. Pokud se pohybuješ v okolí ČT a znáš to tam - to tam fakt nikomu nevadí? Řezníček taky šišlá ale není to taková katastrofa. Nebo jsem divnej jen já? :lookaround:

lance
Registrace: 10/2008

Václavek je bídný, to je pravda, ale zaměřuju se spíš na to, co mi lebedí. Vyměnil bych Jolku Krásnou, je tam snad už patnáct let na stejném místě...Písařka byla skvělá, Voldánová taky.

On Air!

Saxon

Lance

Než Václavek mi tisíckrát víc vadí Rejman. Slovní zásoba asi jako desetileté dítě, díky tomu z něho někdy lezou takové chlísty, že jsem schopen přepnout i na Eurosport....

On Air!

Saxon

čt bych zachoval

,jako příspěvkovou organizaci,ať si každej rok choděj lobovat do sněmovny,stejně je to vlastně daň pro všechny

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Saxon

Rozumím, ale u mě s Václavkem nejde o obsah (obsah dokážu asi vždycky nějak tolerovat). Já za boha nevydržím poslouchat tu jeho šílenou výslovnost kterou vypouští z té své postižené huby. I kdyby třeba četl mému uchu lahodící myšlenky přímo z mé hlavy... prostě ta jeho huba rozvaří krev v mém těle. Kolikrát jsou s ním ve studiu zajímaví hosté které bych si rád poslechl, ale kvůli němu prostě nemůžu. Když se zapřu, vydržím max. 5-10min. a pak stejně kapituluju! Je v tom asi už nějaká moje fyziologická alergická reakce a nedokážu s tím nic dělat, moje tělo chce vraždit :))) (zatím jsem naštěstí ještě vždycky včas našel ovladač..., ale kdo ví...?) :)))

lance
Registrace: 10/2008

Když zachová ČT3, proč ne. Pro mne ej to program, kde vidím, i léta nevysílané a zajímavé pořady.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

@PC1

No jo, ale dost jich lze najít i na netu. Nic ve zlém R^

HiFiOK

U nás jedeou pouze Čétečka a Eurosporty, takže zdražení pro mě proč ne. R^

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Šéf ČT chce zvýšit koncesionářské poplatky

Pánové: Jimmy,Faust,Xilt,Kostik123,Asker,Ivo2001,Doors1, A kdo vám brání platit víc? Klidně plaťte. Jinak asi jedete v drogách? V ČT mají peněz že je neunesou! Rv ;P

vladavlada
Registrace: 4/2007

Šéf ČT chce zvýšit koncesionářské poplatky

To je zase diskuze. Je to úplně k ničemu. Jako kdyby nějaká TV vysílala lepší.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@FAB5

Přesně tak. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra