Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

tenis o2tv vs telly

pred chvili jsem zjistil,ze u telly na eurosportu 2 nejde tennis ATP500 s rotterdamu a je tam zaznam snowboard a na o2tv jde v pohode...nevite co se to deje??dik

kolopik
Registrace: 4/2014
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 182
Odpověď v diskusním vlákně

@kolopik

Díky tobě se to dalo do pohybu R^

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

@Judithka

Byl jsem prekvapeny v pondeli ze to nejde na satelitu...pak komentator radek barkman mi s eurosportu mi psal,ze to jde na o2tv tenis a jinde po internetu

kolopik

Rumuni a Maďaři

Rumuni a Maďaři ... musejí být taky rádi ... tenis je i pro ně

Ještě by si to měl dát do pořádku Orange na 16E ... alespoň toto by mohlo být dříve než za měsíc :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@Judithka

díky moc za info,no ještě si počkáme...

dawis77
Registrace: 9/2011

RE: tenis o2tv vs telly

@Judithka + kolopik :

Dokud to nevyřeší Slovak telekom pro DIGI Slovakia a Magio SAt tak to do té doby nebude ani u Telly a T-Mobile CZ přes Sat. Pro Telly Sat aj T-Mobile CZ přes Sat zajištuje totiž úplně vše po technické stránce právě Slovak telekom. Aj ty setoboxy co má T-mobile CZ a Digi (zde aj CA moduly zajištuje Slovak telekom) jsou od Slovak telekomu. Např. ty Kaony 1170 jsou univerzální pro Telly, T-Mobile CZ, Digi Slovakia a Magio Sat.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

Přesně tak. Kéž by to dali do pořádku dřív než za měsíc.

Judithka

@Judithka

@ Judithka:

Jsem domluvený se známým co má to Telly přes SAT že pokud bude dnes večer přímý přenos ATP tenis na tom Eurosportu 2 od kabelu UPC Česká republika na tom že mu mám zavolat. On má zase svého známého co má to Telly jen přes net a že by pře něho ověřil jak je to s tím tenisem u té internetové televize od Telly s tím tenisem.

Moravia CS

@Moravia CS

Prima - tipuju, že přes internet tenis bude. Máme Telly jen přes satelit.

Judithka

me to slo i pres digi 2 go(u telly) nebo o2 tv platforme po internetu ten tenis na eurosportu 2 kazdy den.akurat na satelitu to neslo.

kolopik

@Judithka

@ Judithk:

A kolik máš zařízení u té satelitní Telly? Jinak je to už podle smlouvy to nové Digi nebo Telly? Vím to že kdo má staré Digi nemůže dělat žádné úpravy balíčků, přidat další zařízení a podobně pokud se nepřevede současně smlouva ze staré Digi na to novou.

Moravia CS

@Moravia CS

Máme 2 moduly. Nechala jsem to podle původní smlouvy Digi, aby nám zůstal Nova Sport 2 - ten je u Telly až v tom nejdražším balíčku.

Judithka

@Judithka

a velmi rozumné,a jak ti skončí smlouva můžeš si to tak ponechat nebo musíš přejít na tu Telly a samo že to pak vyjde dráž...

dawis77

@Judithka

@ Judithka.

Tak to je v kelu a oni chtějí donutit aby co nejvíc zákazníku přešlo na nové smlouvy s méně výhodnými balíčky. Jeden známý má ještě tu starou smlouvu s výhodným sportovním balíčkem kde má např. všechny Digi sporty aj s tím Premiere sport. Chtěl si přidat třetí settopbox a odpálkovali ho tím že to nejde pokud nepřejde na novou Telly. Pokud by přešel tak by už musel mít nejvyšší balík aby měl nadále sportovní kanály co má nyní. tak se na to vykašlal a nadále zůstal jen u těch dvou settopboxů.
U nové smlouvy lze mí dvě satelitní zařízení pro příjem ze satelitu a ještě navíc možnost dalšího příjmu přes internet až na další dvě zařízení za příplatek 50 Kč.

Moravia CS

@dawis77

2019 bylo možné nechat postaru, je to na 2 roky, takže letos se to ukáže, doufám, že to půjde ponechat.

Judithka

@dawis77

@ dawis77:
Zatím pokud nepřejdeš sám na vlastní žádost na novou telly, tak pořád běžíš dál za stejných podmínek a dokonce už aj bez závazku. Dříve jsi to musel každé dva roky prodlužovat smlouvu a vyhrožovat že pokud nebude nadále ta sleva tak že definitivně končíš pokud jsi nechtěl zdražení sužeb.

Moravia CS

@Judithka

tak na netu v jednom článku na jejich stránkách bylo napsáno že by to mělo jít,tak snad jo..Ale člověk nikdy neví...

dawis77

@Moravia CS

No právě, preferuju starý balíček základ+sport, další zařízení netřeba. :)

Judithka

@Moravia CS

díky za info,já mám od nich 2 stb a platím 500 a to mám tam všecky sportovní kanály které nabízejí.Kdybych přešel na novou telly a chtěl abych opět to na 2tv a všechny sportovní stanice tak by se mi to značně prodražilo..

dawis77

@Moravia CS

takže teď v květnu mi končí smlouva te staré Digi takže tozn.že mi to tak vše ponechají stejné?A je to automaticky nebo mám tam zavolat před koncem závazku?

dawis77

@Judithka

@ Judithka + dawis77:

Známému to poslední prodloužení se závazkem na 2 roky končilo na úplně na konci srpna minulého roku. Známý mě loni v půlce srpna požádal abych tam za něj zavolal když jsme byli spolu (vždy jsem pomáhal vyhádat lepší cenu) a zjistil co a jak. Tak jsme tam volali a operátorka nám sdělila že po novu se už nemusí každé dva roky prodlužovat smlouva a že od nynějška to jede automaticky stále za poslední vyhádanou cenu pokud si nově sám zákazník nezmění balíčky a podobně a nepřejde na novou Telly.

Moravia CS

@Moravia CS

taže pokud sem to pochopil správně mělo by mi to zůstat automaticky a nemusím se o nic starat,že?

dawis77

@ dawis77:

Mělo by to byt automaticky pokud to nezměnili a raději bych si to ověřil. V žádném případě nedělat žádnou úpravu balíčků, další zařízení, další balíček navíc jako HBO a podobně!!!

Moravia CS

@dawis77

Volala jsem, protože jsem měla moduly v pronájmu a tam snad měla naběhnout při automatickém prodloužení vyšší cena za ten pronájem, takže prodloužení stejné smlouvy a jediné změna odkoupení modulů.

Judithka

Ten známý od září 2020 to má pořád za úplně stejnou cenu a dokonce mu nenavýšily ani pronájem settopbozu ze 70 Kč na 90 Kč který je nyní aktuálně a tuším že od dubna 2020. Posledně mu to zvednuli asi ze 45 Kč na 70 Kč.

Moravia CS

@Moravia CS

ok,moc díky za cenné informace...

dawis77
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 182

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra