Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Přehrávání filmů v TV z usb

Zdravím. Mám tv Samsung QE85Q60TA a můj dotaz zní... Jsou filmy které umí přehrát a některé formáty zase ne. Jeden film například v AVI přehraje a jiný v AVI nepřehraje to samé v jiných formátech (mpeg2, mp4,atd..). Je nějaká možnost stáhnout do tv aplikaci která to vše rozezná?? :((

gionni
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@mmiriboy

Ano, nechce sa mi. Pre mna zbytocna praca, cas a peniaze.
Raz do mesiaca stiahnem nejaky film 4K na USB kluc, potom zasuniem do TV a pozeram. Este sa mi nestalo, aby TV film neprehrala, este sa mi nestalo, aby som musel format videa prekodovat.
Naco mi je teda nejaka domaca siet, nejake ulozisko NAS?
Moc to s tym "sietovanim" prehanas. Hovori sa tomu ist s delom na zajace. Kup si poridnu TV (odporucam LG OLED s WebOS) a mas po problemoch :8)

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss

Ale vidím že si vôbec nepochopil rozdiel medzi mnou a tebou. Ja si pozriem v priemere 1 film (seriál - jednu časť) za deň! Na rozdiel od teba, čo pozeráš 1 film mesačne. A ďalšia vec, nie všetko je v 4k, hlavne nie všetky nové seriály. T.j. dostupnosť takýchto videí nieje iba v mkv formáte, ale ešte stále sú dostupné v mp4, v avi (rôzne variácie). Čiže ty porovnávaš "sviatočného šoféra", ktorému postačuje akákoľvek hrkálka, "stačí - ať to jenom jezdí", z "profi šoférom", ktorý je za volantom každý deň.
Ešte raz zopakujem, pre mňa za mňa, prenášaj si tie videá na USB kľúči, je to tvoj problém. Ja len viem, že "moja cesta - môj spôsob" je oveľa efektivnejší, pohodlnejší a aj lepší.
Veľa zdaru prajem!
;) ;) ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@romanss

Apropo!
Neverím tomu, že by nejaká "LG OLED s WebOS" vyriešila všetky problémy z prehrávaním videí! Určite je na tom oveľa lepšie napr. telka z androidom. Skôr si myslím, že ty by si si mal odskúšať všetky variácie na spôsoby prehrávania videí, ktoré tu boli v tejto téme spomenuté, aby si bol v lepsom obraze a mal aj iné skúsenosti, nie iba tie "laické jednomesačné...".
;) ;) ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra