Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

tenis Dubai

pls pánové kde by se to dalo sledovat?? díky za reakce

chvalina2
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@jackino

To je pravda, ale radšej dám tomu prednosť ako neviem akému programu preplnenom tými istými stupídnymi reklamami. Tu sú väčšinou priame prenosy.

emo53
Registrace: 3/2009

@emo53

Já? Nic.... Já nic "hlavně FTA" nehledám, já koukám....

michalnew
Registrace: 3/2019

@emo53

jestli sis nevšiml ptal jsem se na tenis a ne box afotbal

chvalina2
Registrace: 3/2007

@chvalina2

No tak skromnejšie vyskakuj, ja som o tom tenise najprv napísal a potom som doplnil aj ostatné.

emo53
Registrace: 3/2009

Tenis

Pro všechny příznivce tenisu jsou stránky http://freestreams-live1.com/tennis-streams/ (nejlépe úplně dole Tennis)I nyní jedou live zápasy žen Guadalajara.A přes den Dubai.

jerzy
Registrace: 7/2008

@jerzy

Opravdoví příznivci (ne ti, co si na ně hrají) snad nemají problém si za tři stovky ten O2 paket zaplatit.... 20 megabitové připojení, které s velikou rezervou postačuje, má v nabídce každý velký i lokální poskytovatel

michalnew

Tenis

Neznám osudy lidí,proto nikoho nebudu soudit.Že si třeba já bez problému zaplatím O2 Sport pack za 199Kč/měsíc,neznamená,že si to můžou dovolit všichni.A určitě je zajímavé vědět,co všechno lze "free" na netu shlédnout :)

jerzy
Registrace: 7/2008

@michalnew

Balíček O2TV Sport Pack stojí jen 199 Kč/měsíc. Sám to mám takhle přes net jiného poskytovatele. A i když se to někdy sekne, tak internet kolem 20 Mbit/s bohatě postačuje

jirka67
Registrace: 2/2006

@jerzy

Zrovna zde na tomto fóru si nemyslím že jsou lidé co si nemohou dovolit 200 za O2, zase si nelži do kapsy... Každý se zde kasá AV/SAT aparátem za statisíce a nemají dvě stovky? To je totéž jako v debatách na stránkách o mibilech.. Každý telefon za dvacku, ale pokud propásnou Dobíječku od Kaktusu (předplacenka, kdy jednou za 3 týdny jsou 4 hodiny denně s dvojnásobkem dobíjeného kreditu) tak musí toho druhého prozvonit....

Pozérství non plus ultra...

Já (i moje okolí) jsem neměl problém zaplatit za kabelovku v 1995 pětikilo a když v 2005 začaly neomezené tarify (tehdy bez dat) dal jsem za něj ty 2100, přičemž nyní vydělávám více než 2x tolik a služby jsou nominálně za zlomek ceny....

michalnew
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra