![]() |
|
Netflix a 4K HDRČest. Mám netflix premium a samozřejmě k tomu tv šamšung 85palcu a logicky podpora 4K a hdr. Dotaz zní: proč jsou filmy 4k s podporou hdr matné? TV nastaveno na Dynamik, domácnost, zvýšený jas a pro jistotu i kontrast, a samozřejmě dostatečná rychlost připojení 50-ka.Tak proč je to matné a ne jasné jako třeba při příjmu že satelitu? Dik |
gionni
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 108 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@gionniPřesně , dáš si program s UHD a nastavíš obraz . Extra nastavení pro HD a pro UHD . Já jsem spokojený . Mám oled . |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@bulonUHD nie je problem. Problem je HLG HDR. To je hroza,Na mojom LG OLED som ihned HDR settings upravil, aby sa na to dalo pozerat. Moji znami mo sice hovoria, ze (tento) OLED ma HLG HDR paradne, ja im vsak neverim, lebo su istotne slepi. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@gionniDůležitý je taky model telky.. Ne každá 4K HDR telka umi řádně HDR podsvítit . Obecně napsáno ..Čím dražší telka tím vyšší jas nad 1000nitů třebas.Naopak levnější modely dosáhnou jen na 500-600nitů. Dále se pak telka sama přepne v případě NEtflixu do obrazového modu který zamýšlel autor díla.Jakoby do kvality a vzhledu kina. Obraz je pak u mě taky spíš do šeda než hezky.. zkus přenastavit obraz a zlepší se to.Já tedy nemám Samsunga ale Sony KD-75xh9505 ,tobé Netflix pofrčí v HDR 10plus mě to přepíná do Dolby vision-ten Samsung nepodporuje. a jak jsem psal pak je obraz taky matný-musím přenastavit k oku svému.Pro Netflix prostě neplatí tvé nastavení obrazu co máš nastavené třebas pro přijem Skylinku.Automaticky se přepne do nastavení co má Netflix.. |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |