![]() |
|
Tv Samsung ztráta signáluDobrý den. U TV Samsung QE55Q6F mi již delší dobu vypadává signál antény. Na obrazovce se objeví hláška že služba není k dispozici. Někdy 1x za týden, jindy několikrát za den. Ostatní Tv v domě nemají s příjmem žádný problém a signál je silný. Zkoušel jsem i televize přehodit mezi sebou a u samsungu je stejný problém. Vyměnil jsem anténu i přívodní kabel. Výhled na vysílač (Kleť) je přímý. Při problému diagnostika ukazuje 0% sílu signálu, 0% kvalitu signálu a bitová úroveň chyby 0%. Stačí ale vytahnout na pár sekund přívodní kabel 230V do tv a opět běží v pořádku i několik dní. Když ale při běžném provozu vypojím anténu, tak mi bitová úroveň chyby ukazuje 2000 Ber. Když chci při poruše cokoli přehrát z hdd, nebo procházet menu v tv vše jde, ale žádný vysílaný program nefunguje. Problém se začal objevovat po roce a půl provozu. Tv jsem reklamoval a servis vyměnil celou základní desku. Problém ale přetrvává. Servis tvrdí, že problém je v anténě i když jiné Tv v domě jsou v pořádku. Samsung je údajně citlivější na signál něž ostatní značky a je to u této značky běžná věc. Dle mého názoru je problém s napájecím zdrojem Tv, který částečně nedodává napětí na tuner televize. Je tato doměnka možná? Servis nechce zdroj měnit. |
worazim
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Tv Samsung ztráta signáluVlastně částečně ano, téma je(bylo) o chování TV Samsung při příjmu DVB-T2. Ty jsi do toho začal motat DVB-S2 a další expert začal vyprávět, že doma přijímá DVB-C. Takže jste z tohoto zajímavého tématu udělali jako obvykle bramboračku. Ale už to neřeš, nejste první ani poslední.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxon"téma je(bylo) o chování TV Samsung při příjmu DVB-T2. Ty jsi do toho začal motat DVB-S2"Ano, tema bylo DVB-T2 a k tomu som dal relevantnu skusenost. maradona k tomu pridal skusenost s DVB-S a ja som AJ k tomu dal (pozitivnu) skusenost. V podstate som napisal, ze 4 TV Samsung v mojom okoli nemaju ziadny problem s prijmom ani DVB-T2, ani DVB-S. Reakcie od bardov parabola.cz? Pomotal som to a nerozumiem po cesky. To potesi. ![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Tv Samsung ztráta signálujj...tiež som spokojný so samsungom ,aj v mojom okolí má dosť majitelov samsung tv ,ale je pravda že fungujú len ako zobrazovače. tiež som si všimol ked som ho dotrepal domov že na tie isté káble jak v dvbs tak v dvbt je kvalita a sila signálu aj o 30 % nižšia podla teplomerov v tv....to je pravda.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
Opravapardon ....oprva v DVBT kvalita signálu OK. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |