, sekce: Programy na orbitu |
|
Fotelka TVDobrý deň, dnes od rána nejde na družici Belintersat transpondér 11.230, H, 45.000, FEC 8/9, DVB-S2 8PSK.Môžete niekto skontrolovať ako je to u vás? VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 729 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
RE: Fotelka TVVí někdo jestli Fotelka oficiálně nabízí aj jejich dekódovací karty Irdeto (604) kromě jejich bezkartových CA modulů?Nyní jsem při kontrole všech jejich stanic po novém přeladění zjistil to že stanice Retro Music od Fotelky má navíc přípojené aj CA Nagravision (1817) s Nagravision (1818). |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
|
|
@Moravia CSNapríklad ellano.sk predáva aj karty Irdeto Premium 1238. Neviem presne,ale dohľadajt si to v ich obchode. Akurát musíš mať karty registrovanú na niekoho na SK. Já tam mám rodičov čiže nebol problém. Kartu ti aktivujú v internom režime, v e-shope kde si ju kúpil a následne napíšu kam máš balík ktorý si zvolíš zaplatiť.Inak už ti fičí ako predtým VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
RE: Fotelka TVMě na UNU normálka, registrační tabulka s objevovala když to bylo na Hispasatu, na UNU jsem jí viděl jednou |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 590 |
|
|
@Moravia CSAk si to ozaj kontroloval, tak si zistil ze ECM pre tieto dva identy v streame neexistuju (iba maju blbo odfiltrovanu retransmisiu z 23E tym padom maju posahane PMT)TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 298 |
|
|
RE: Fotelka TV@ kostik123 :Děkuju a to majú asi nějakú novinku, když sem byl na jejich stránkách asi na podzim tak sem to tam neviděl. A ty máš teda tu kartu, modul nebo nic? Jinak de eště ativovat za jedno předplatné až ty tři dekódovací zařízení jak to šlo kdysi dávno když to bylo eště na 30W (tuto pozici mám zastíněnou parabola na ní šla do lesa). Z celé pozice mi šel jen občas jediný kmitočet úplně na hraně příjmu a to byl ještě v DVB-S a ne v DVB-S2. Škoda že nemám PM a nemožu tam psat. když tak mám 4ku eště s původní "0" Já zasa zdravím na Slovensko. |
Moravia CS
|
|
@Moravia CSMám iba Irdeto kartu, ale viem, že to bez problémov funguje a v Irdeto moduloch od freeSATu a Skylinku.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
@Moravia CSNapíš do ellana.sk a oni ti poradia ktorý modul je najlepší v kombinácii z Irdeto premium 1238 kartou Fotelka TV.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
RE: Fotelka TV@ kostik123 :Já mám moduly Irdeto a včil je používám pro tři aktivní karty Skylink Digital Slovensko po 3x 3,99 Euro. Antik a 16E mám na střeše zastíněné rohem baráku od súseda a zatím jsem nevymyslel kde ji mám pro 16E umístit. Testoval jsem to na zahradě na jedné tyčce pro prádelní šnůry na sušení prádla. 3x AntikSat by mě vyšel na 2,97 Eura a pokud by šel ten balík od Fotelky za 4,80€ až na tři karty tak je to skoro na úrovni toho AntikSatu. Oni opravdu nají včil jen jediný balík za těch 4,80€ a obsahuje úplně všechny stanice co mají v nabídce?. Po skončení předplatného 3x Digital na podzim bych už musel jen platit minimálně 3x Mini po 3x 5,80 Euro a do toho se mi nechce protože z toho Mini co je navíc oproti Digitalu mám úplně vše v kabelu kromě Jojko. U té Fotelky bych měl oproti "Pre začiatok" od AntikSatu navíc Jojko, RiK a Baby. Psal sem již dříve do Fotelky jestli za jeden poplatek je možno mít až tři dekódovací zařízení jako to bylo na 100% možné v minulosti ale bohužel žádná odpověď. Nejradši bych ti zavolal a osobně probral tvé zkušenosti s Foltelkou ale bohužel nemám PM a nemožu ti poslat moje číslo a nebo požádat o tvoje. |
Moravia CS
|
|
RE: Fotelka TVV normalnom enigma boxe v citacke pôjde karta fotelky. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 710 |
|
|
RE: Fotelka TVMôžem potvrdiť,že tam majú,alebo mali problém.Prišlo mi to tiež na rušenie.Paradox je ale,že to vadí len niektorým LNB.Mux vedľa v poho išiel,ale 11 230 ani ťuk.Na spektrále ale kopec na danej frekvencií normálne bol,len merák ho nedokázal prečítať.Hneď vedľa frekvencia s tou istou prenosovou,aj polarizáciu normálne šlapala.Po výmene LNB všetko v poho šlapalo... |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|