![]() |
|
VU+Duo4K SETak po půl ročním rozhodování jsem si koupil tento satelitní příjmač.A srovnávám ho smím dva roky starým Octagonem 8008SF.Vše zprovoznil za jeden den i když je to teprvé můj druhý linux.Image VTI picony HD Glass17 a oscam na Skylink mněl už naistalované od známeho prodejce jako dárek jsem dostal i čokoládu Studenskou pečet cena byla nejniší co našel za instalaci nic neplatil. Obrazově kvalita stejná jak Octagon a to mám měsíc starou Qled Samsung.Co semi vůbec nelíbí jen info o programu dvojklikem tlačítkem Ok.Lcd displej oká za světla večer ho vypínám jinak by mně rušil.Co mi tento sat přistroj přinesl je ten že jsem rozjel Fotelku což Octagon nedokázal.I tak pomněr cena výkon vede Octagon.Mohli by ste mi doporučit SSD disk 256GB do VU+DUO4K SE.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
RE: VU+Duo4K SE@ROSTA: ...když si v roce 1992 kupoval první satelit... to mne pobavilo docela:-) Pokud si vzpomínám, tak jsi se sat. příjmem začínal někdy po roce 2000, to ještě na Šumbarku.Ale musím říct, že od té doby jsi se celkem slušně vypracoval. Užívej si zaslouženého hornického důchodu ![]() ![]() |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: VU+Duo4K SEStapa jestli si myslím kdo si Orlová tak to jsem nezačínál ze satelitem ale ze zdílením né.Ty sis tehdy koupil Dreamboxe.Já už nevím co mněl za stroje.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
![]() |
|
StapaPočítám že jsem mněl Ferdu myslím Fergusona.Na první sat si moc nepamatuji to koupil někde v elektru,ale na druhý stroj co něco uměl byl Premium X.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
![]() |
|
RE: VU+Duo4K SE8008 je za tu cenu dobrý stroj ale VU+DUO4K SE se povedl a je do kvylity obrazu a zvuku vejš, trošku připlatit za HDMI kabel, nejvíce mne vyhovuje VTI skin LinearFHD přepsat encoding soubor zde z Paraboly. Picony u Náčelníka v boji s vysokou trávou a HDD jsem dal SSD a ten snad jen od Samsungu a přístroj jede jak víno.Tlačítka na DO lze namapovat a display regulovat také. VU+DUO4K SE je dobrej stroj. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
@johny72no skusil som, a tiez mam nahravanie hdmi-in bez zvuku, meh...teraz si mi dal dalsieho chrobaka do hlavy, ze preco je to ticho, no mozem ist badat zas ![]() 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: VU+Duo4K SEak tam chce ssd disk nech si ho tam dá . u vti sa mi zapína aj pri vypnutom stave . vti solo2 solo4k aj duo 4k . ten istý problém.u black hole nie . tieto problémi nikto nerieši a ani nechce . to či tam niečo ide ,alebo nejde nainštalovať , až také podstatné nie je . mňa zaujíma kvalita obrazu a stabilita prijímača. no a tam kde je super stabilita prijímača , je na prd obraz. image majú svoje diery . tak to zhrnieme open atv je super na stabilitu a pluginy . jediné image kde ide nainštalovať russian media park . obraz sa však je v . . . open pli je tiež super ,len ten russian media park je k.o aj z obrazom . vti zatiaľ vyhráva . 95 % kvalita obrazu je už v norme ,ale poniektoré pluginy sú nedostupné . no a nakoniec to prekliate blackhole . každý sa ho bojí no má najkvalitnejší obraz zo všetkých dostupných image . problém je ,alebo čo nejde , je hd glass , nahrávanie streamu , sťahovanie streamu , russian media park a kadečo íné , kde doplním aj skíny . majú preto svoje . poniektoré (asi 2 sú super ) sa nedajú inštalovať do iných image . ale . každý má svojho boha . niekto má rád čiernu , niekto blonďavú . vyschnutú alebo krv a mlieko a ja sa do toho nestarám . každému podľa chuti . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
zdeno001Dík o poznatek ten SSD Samsung si určitě koupím a o tom HDMi budu určitě přemýšlet.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
![]() |
|
@mirny HDMI IN zvukNahravka aj u mna bez zvukuV tv pri nahravani zvuk ide ale pri prehravani uz bez zvuku ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
RE: VU+Duo4K SEno , ani mne to nejde ako popisujete . to bude asi zámerne , tak spravené .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
![]() |