, sekce: Linuxové přijímače |
|
VTi15 - dateutilV Archivu CZSK (verze zdarma) je poměrně nově doplňek pro Eurosport Player. Dokázal by mi někdo poradit, jak do boxu s VTi 15 dostat doplněk "dateutil", který je ke spuštění třeba ?Příkaz skrz terminál "opkg install python-dateutil" končí hláškou "Unknown package". Předem děkuji za všechny reakce. Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: VTi15 - dateutilToto je návod od Misanova.Seznam změn Eurosport Player [B] 1.0: [/ B] Počáteční verze (misanov) Pro plně funkční plugin musíte ve svém prohlížeči získat hodnotu „st“ cookle. Otevřete prohlížeč Google Chrome - Přihlaste se na www.eurosportplayer.com a začněte přehrávat jakékoli video - Stisknutím klávesy F12 získáte přístup k nástrojům pro vývojáře - Vyberte kartu Aplikace - Na levé straně vyskakovacího okna vyberte Cookles v sekci Storage - Vyhledejte název „st“ cookie pod https://www.eurosportplayer.com a zkopírujte jej Hodnota Otevřete pole Enigma (přihlaste se do pole pomocí telnetu): - Zastavte Enigma2 (spuštěním příkazu: Inlt 4) - Otevřete soubor / etc / enigma2 / settings jakýmkoli editorem (vi) - Vložte zkopírovanou hodnotu na nový řádek začínající config.plugins.archlvczSK.archlves.plugin_video_eurosport.eurosporttoken = - Uložte soubor nastavení a zavřete editor - Spusťte Enigma2 (spuštěním příkazu: init 3) MSSTING Já jsem to nezkoušel. Obraz je prý lepší než z Andoidu. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: VTi15 - dateutilAno, obraz je výrazně lepší než na androidu...Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 777 |
|
|
RE: VTi15 - dateutil@drobeček no však toto jsi mě psal již dříve. Tak jsem ten tvůj výraz použil.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
@mildePředpokládal jsem, že už ti také EP fičí na E2...Jinak kolega hori97 se ptal trošku na něco jiného, ale mě šel dateutil instalovat přes telnet OK, image openatv... Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 777 |
|
|
RE: VTi15 - dateutil@drobeček dík za optání. EP jsem měl jen na měsíční otestovaní ze zvědavosti. Nejsem zase takový sport fanda. Mám Skylink Komplet tak je na co se dívat. NěkdyVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
RE: VTi15 - dateutilNávod od misanova jsem četl. Token mám překopírovaný, ale doplněk mi padá do chybové hlášky, protože chybí doplněk dateutil, který jsem zatím nedokázal doinstalovat.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 153 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|