![]() |
|
Skylink live TV/freeSATDobrý podvečer, stále se mi nedaří přihlásit do Skylink live TV. Jsem zákazníkem freeSATu a dosud vše fungovalo bez problémů. Dnes jsem zjistil, že jsem odhlášen a ani po změně hesla do Můj freeSAT (na doporučení ze zákaznické linky) se mi přihlásit nedaří. Povedlo se to někomu po změně hesla? |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 093 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Skylink live TV/freeSATten odkaz o nedostupnosti mate z polskeho serveru (https://login.cz.freesattv.tv/), kym novy freesat uz bezi na holandskom servery (https://www.freesat.cz/)TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
@EnoSatmas pravdu, ale jak ja clovek ktery ma ulozeno neco co jim ale vubec nefunguje to ma vedet?Proste tam maji takovy bordel ze by se o tom dal napsat roman... ![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
android box - pro skylink livepánové, nechci zakládat nový téma, ale jakožto abonent fressatu mám přístup do skylink live. Chtěl bych jeden login přenechat sestře, která momentálně musela sundat, kvůli zateplení, anténu z balkonu, na kterou přijímala dvb-t2. Internet samozřejmě má, v domě je to samý iptv a kabelovka a o společnou anténu, kvůli pár důchodcům se správce nestará. Můžete doporučit vhodný box? Děkuji |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@hogofogo11Každopádně nějaký s original AndroidTV a certifikátem Google - Nokia, Strong, Homatics nebude potřebovat myš a klávesnici :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxa ten xiaomi stick nemá origo android TV? (ovladač se k němu dodává v balení). Jinak je to správná připomínka, jelikož klávesnici jí kupovat nechci. Ona má extérní dvb-t2 settopbox, tak by na pár měsíců vyměnila krabičku za krabičku. Dík |
hogofogo11
![]() |
|
@EnoSatDíky,už jsem se přihlásil. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Skylink live TV/freeSATJá používám Tesla Media Box a Skylink live TV na něm funguje bez problémů. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
RE: Skylink live TV/freeSATV mobilu se mi aplikace taky odhlásila a nejde se přihlásit, ale v TV a v "Můj Fteesat" je vše OK.Cituji dnešní odpověď s chatu FreeSat: "Dobrý den. Je mi líto, ale po aktualizaci aplikace evidujeme v tuto chvíli problém s přihlášením. Vše bylo nahlášené a na odstranění závady pracujeme. Prosím vyzkoušejte přihlášení později v průběhu tohoto týdne." Takže 10 dnů usilovné práce .. .......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
@hogofogo11Kludne aj Xiaomi Stick. Alebo originál Chromecast Google TV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
@peterskDěkuji![]() |
hogofogo11
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |