Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

FreeSat a příjem kanálů z jiných družic

Vážení, rodičům jsem před několika lety zřídil freesat, oni jej sice skoro nevyužívají, ale když k ním přijedu, tak aspoň koukám na sportovní tv. Nicméně vždy byl problém s tím, že když se to třeba týden nezapne, tak jsme museli volat na podporu nebo "probudit" kartu přes zákaznický portál. Nyní ani to nepomohlo, tak mi na podpoře doporučili vyměnit přístroj. Za pouhé 2 dny jsem měl nový a vše funguje, nicméně objevil se jeden - nefungují mi ostatní družice, na kterých běží volné ruské a ukrajinské tv a mamka na ně denně koukala. Přístroj mám nějaký no name, který vypadá strašně ošklivě a karta se do něj vkládá zboku. Volal jsem na podporu a tam mě "ujistili", že je to tak správně, že kvůli legislativě eu ve svých službách nesmí povolovat jiný signál než ten, který zprostředkovávají oni. Přijde mi to jako děsná blbost, proč bych nemohl koukat na volně dostupné kanály na jiných družicích. Tak jsem řekl, že si klidně připlatím za nějaký lepší přijímač, ale tuto možnost už prý několik let vůbec nenabízejí a cizí zařízení nedoporučují. Já mám freesat jen kvůli hokeji a F1, ale naši se mohli dívat na spoustu dalších stanic. Nesetkal jste se s tím někdo? Předpokládám, že jde o nějakou software blokaci, ale asi mám smůlu, co? Děkuji za případnou radu.

Igis001
Registrace: 12/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@Kamil_k4

jaký konečně,ty sem chodíš málo??já radím dobře,jenže mě se nevěří

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Igis001

A není leší si pořídit místo dvou platforem za vyšší peníze jednu za nižší? ( Freesat/Skylink + O2 TV vs DIGI SK vč 2x modul)
A sportu má DIGI SK asi nejvíc..
Ale je to jen rada a pak už je na zvážení každého , jestli chce platit víc za horší služby.

lubos32
Registrace: 2/2010

@lubos32

Díky, na DIGI jsem úplně zapomněl. Nechci 2 platformy, mne ten Freesat stačil, abych 1-2x týdne koukl o víkendu na nějaké sporty, naší to zapínají stejně jen kvůli ua a rus free kanálům. Ale ten Freesat mne dost naštval, že za starý pěkný přístroj mi pošlou nějakou šunku, která je navíc blokována pro příjem dalších operátorů. Takže jestli mi tu smlouvu teď zruší, tak naším do obýváku dám svůj Opticum a sobě si pořídím nějakou jinou placenou TV - priorita je sport a vůbec to nemusí být satelit. Naopak, dost cestuji, takže nějaké to internetové řešení není vůbec špatné, což už pochopili i u Skylinku/Freesatu, ale bohužel sportovní stanice u nich stejně sledovat nejdou :-D

Igis001

@Igis001

aktivuj si súkromné správy, určite by ti chceli viacerí poradiť, ale nedá sa.Inak stačilo kúpiť iný prijímač, napr Cryptobox 750, ten by fungoval na 1000% bez problémov, alebo Openbox s3 ci II.Ak by som mal mať doma ten Kaon, tak sa asi zastrelím.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

Psal jsem na podporu, ještě se neozvali, uvidíme, třeba mi sami nabídnou nějaký lepší přijímač ze své nabídky, klidně za příplatek. Netušil jsem, že jsou tady nějaké soukromé zprávy, každopádně díky za tip, aktivuji si.

Igis001

RE: FreeSat a příjem kanálů z jiných družic

Nechápu, proč si nekoupíš pořádnej přijímač, nějaký VUčko nebo něco co umí FEC 45000, T-90 a k tomu ještě jednu parabolu a můžeš laborovat. Se zákaznickými přijímači byly co to začalo vždycky potíže

MMorous
Registrace: 10/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra