![]() |
|
Soundbar s ekvalizeremPřátelé,Hledám pro zákazníka (hudebníka) soundbar k televizoru, ale pán má výslovné přání, aby měl ekvalizér, neboť si chce mocí mermo prznit zvuk sám. A aby to nebylo jednoduché, maximální šířka 75 cm, subwoofer nechce. Strávil jsem celé odpoledne u PC, ale žádný takový výrobek jsem u žádné značky nenašel. Pokud by měl někdo z vás povědomost o něčem podobném, budu rád. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 306 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Už jenom to,že nebylo řečeno o jaký ekvalizér má jít, je známka toho, že zákazník je mimo! Každý grafický ekvalizér je definován počtem pásem, což je zcela zásadní parametr. Každý regulátor hloubek a výšek je taky ekvalizér, jenže pouze dvoupásmový. Když přidám středy, tak je třípásmový. Jenže opravdu smysluplný ekvalizér začíná tak někde na třetině oktávy. Když vemu v úvahu, že 20Hz až 20kHz je 11 oktáv, tak by takový ekvalizér musel mít 33 pásem! To bych rád viděl, jak si s tím doma někdo poradí.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
Díky všem za radyDovolím si reagovat na některé výroky :bublajs Nevím, jestli je pán profík, ale takové bylo jeho přání MMorous Myslím, že nejsem out, pouze nemám patent na rozum a když nevím, tak se zeptám zzz Pro sebe to rozhodně nemám a nemám se ani za co stydět. Sám doma používám AV receiver SONY třídy ES, takže o kvalitním zvuku něco možná vím. Zarazilo mě přání toho člověka, nikdy jsem se s tím nesetkal. Jinak díky všem za příspěvky, je to pro mě poučení. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 306 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |