![]() |
|
Komentář ČT sportTen hokejista co to komentuje Hubáček líbí se vám?![]() ![]() ![]() |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@black13Takový všeználek. Odborník na vše a všechny. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@allvsetci ktory chcete hokej bez komentara, tak si naladte feedy z 10E alebo 7E, tusim tretiaa, ci stvrta audio stopa je pressne taka aku chcete, iba zvuky zo stadionubonus1 - 20mbit birtate krasny obraz bonus2 - bez reklam bonus3 - zostrihy z kamier rozhodcov po tretine (obcas dobra zabava) obcas to taktopozeravam :) ale inak mi ani cz ani sk komentare nevadia :) 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@Anubisvadí ti Zárubovi výkřiky?? To si asi teda neslyšel originál komentář z NHL. To by ti asi vypadaly všechny vlasy,pokud nějaké máš...![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
@mirnymůžeš být s tím laděním feedů konkrétnější? díky za info :) |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Komentář ČT sportHubáček je bývalý reprezentant, má zajímavé postřehy a je pouze spolukomentátor-expert. Kdo sleduje hokej pravidelně je na něho zvyklý. Za mě v pohodě...To takový Vlášek co komentuje fotbal to je teprve očistec ho celý zápas poslouchat. Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@frenk2ale urážíš tady |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@fcjohna to si ešte asi nepočul nášho experta Mariana Zemana! Ak je súčasne s týmto futbal na českej televízii, je to v pohode, nemám čo riešiť. V opačnom prípade je to utrpenie a znižujem hlasitosť na nulu. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@TUNERfrekvencie najdes na "sateliweb"a kluce ktomu najdes na sat universe mam 90cm parabolu na toto a +/- staci, s mensou uz moze byt problem thats all :) 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@mirnydíky za info, ale to je na mě moc složitý...a nemám motor na natočení paraboly...mám jenom 13,19 a 23![]() |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Komentář ČT sporta co ta ozvena dnes pri hokeji Svedsko-Cesko ?! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
KristiánGSM batoh - obvyklé zpoždění. Proč to ale bylo v sumáru divné, nejspíš nějaké samoobslužné pracoviště:) Samoobslužné pracoviště = pracoviště bez zvukaře.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Komentář ČT sportnevim jestli to bylo cely zapas,vsiml jsem si to az na konci treti tretiny,tu jsem sledoval na upc,druhou na telly,a prvni taky na upc, |
kristian1
![]() |
|
RE: Komentář ČT sportBylo to pouze na konci zápasu. Ve chvíli, kdy se začali připravovat pozápasové rozhovory před banerem sponzorů, tam se totiž používá tato technologie. Možná to bylo i o přestávkách, ale toho jsem si nevšiml, páč jsem neměl náladu a vůbec jsem nevěřil v to, co se stalo v poslední třetině. Hlavně že jsou tři body, na zpoždění sere bílej tesák...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Komentář ČT sporttaky bych tomu obratu neveril. ted jeste porazit Slovensko 👍 |
kristian1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |