![]() |
|
sat.prijímač pre skylinkZdravím vedeli by ste mi poradit nejaký sat.prijímač so skylink ready pre starých rodicov. Uplne jednoduchý na obsluhu a spolahlivý ideálne s fastscan pre skylink .unicable by bolo fajn ale nie je to podmienka . Dakujem |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 124 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: sat.prijímač pre skylinkopenbox s3ci![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
norberto15Tesla TE-3000 s posledním sw 11 startuje do 15s, má displej, velké DO, aktualizece sw přes družici,cena dobrá. Pro důchodce postačující. Jak dlouho vydrží hw je ale ve hvězdách. Je to spotřebák.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
@konasU těch STA ti dávám zapravdu, ale tady jde o SAT přijímač. Po vrácení z reklamace tam technik připojil doporučení doplnit do antény oddělovací člen. Samo o sobě nesmysl, pokud neměl na mysli přepěťovou ochranu - bleskojistku. Parabola je namontována na RD v 1.patře vedle balkonu. Do STA tyto prvky samozřejmě patří, budovy bývají vyšší, ......Používáte je někdo u těchto "indyvindy" instalací? |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
@norberto15Humax IRHD 5100S z bazáru. |
Cecil
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@RAFI007Přesně tak.Já to koupil synkovi-neladiči a pokud to přežije dva roky,tak to s klidem vyhodí.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Kaon MZ-50Poradí někdo jak uložit Oblíbené aby zůstaly stanice seřazené podle mého nastavení?Děkuji Rosenberg |
rosenberg
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@rosenbergPřečetl sis to po sobě? Vždyť všechny důležité věci sis nechal pro sebe! A mám věřit tomu, že tohle je tvůj první příspěvek od registrace v roce 2011?![]() |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 137 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |