![]() |
|
Julo ViršíkMozno ze sem to nepatri ale známy moderátor Julo Viršík je mrtvy. Údajne skonal na chate v Malých Levároch na Záhorí, pravdepodobne na zástavu srdca. Potvrdili to dva od seba nezávislé zdroje.![]() ![]() ![]() |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
@peto197601To zverejnili vyznamne denniky, ziadny dezinformacny hnoj.Ty si lahko ovplyvnitelny clovek, pravda? |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssvsúvate mi veci ktoré som vôbec nenapísal ja som to len porovnal s prípadom Vranova aj tam to boli dezinformácie na začiatku a nakoniec to dopadlo opačne |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@peto197601Az na to, ze pripad ucitelky nikdy neboli dezinformacie a nic nedopadlo opacne - od sameho zaciatku denniky prinasali fakty. Aj ten, ze dotycna nestastnicka mala prblemy s krvou a nevedela o tom. |
romanss
![]() |
|
@romansspozri si reportérov na rtvs alebo je o tom aj článok na pluske PRAVDA vychádza na povrch |
peto197601
![]() |
|
RE: Julo ViršíkTak zrovna RTVS za tu spravu dostala napomenutie (alebo aj sankciu? Nepamatam sa) od Rady pre vysielanie a retransmisiu za to, ze povedali iba A a to B, ze mala problemy s krvou, uz nie. Ale to neboli dezinformacie, ale neuplne informacie. |
romanss
![]() |
|
@romanssRTVS dostala napomenutie. Sankcie dostali redaktori a tvorcovia relácie, lebo bola zavádzajúca a jednostranná. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 643 |
![]() |
|
@romansspíšem o poslednom vydaní reportérov bola tam nová reportáž |
peto197601
![]() |
|
@romanssJj, nemôzu napisat, ze bola zdrava.....Jasne, do vakcinacie nerobila zdravotne prehliadky... A zrazu mala zdravotne problemy..... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE: Julo ViršíkK tomu ešte redaktorka bola priateľkou nebohej učiteľky. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@stamarA co na tom?Zabila ju vakcina a do poslednej chvile prekrucali.... |
Kasr
![]() |
|
@KasrJe vidiet, ze konspiracne media su tvoje zivotne prostredie.P.S. Naozaj tym blabolom veris? Naozaj? Ach, jaj! |
romanss
![]() |
|
@romanssPrave ja neverim na rozdiel od teba. U Virsika je predpoklad hraniciaci s istotou infarkt. Iba tvrdim, ze keby to bolo kvôli vakcine, v ziadnom pripade by to nepustili von....A ta Vranovcanka??? Prekrucali zo zaciatku. A zomrela jednoznacne kvoli vakcine.... Statisticky je to nic... Ale zbytocne riskovat kvôli nemoci, ktora "doznieva" sama od seba... |
Kasr
![]() |
|
RE: Julo ViršíkVýdrž do 7.júna,pichnú ti už Sputnik. |
stamar
![]() |
|
@peto197601come on, you can do better....🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Julo ViršíkAk by za Viršíkovu smrť mohlo očkovanie, zomrel by omnoho skôrRiziko vzniku krvných zrazenín je do 28 dňa po očkovaní.Patológ Michal Palkovič, ktorý moderátora pitval, aj infektológovia a odborníci na očkovanie Peter Sabaka, Vladimír Krčméry a Pavol Jarčuška tvrdia, že riziko úmrtia po vakcinácii sa počíta na dni a nebezpečenstvo vzniku trombózy neprekročí mesiac.Viršíka proti koronavírusu očkovali 10. apríla vakcínou AstraZeneca. Zomrel až 26. mája. |
stamar
![]() |
|
RE: Julo ViršíkTak ako nikto z nás nemôže zo 100% istotou tvrdiť, že je absolútne zdravý, tak aj pri Julovi V. sa mohli nájsť zdravotné dôvody, o ktorých možno ani sám nevedel, ale na nešťastie a bohužiaľ sa prejavili v plnej sile. Nespájal by som jeho náhle úmrtie hneď z covidom a nepresadzoval všakovaké konšpiračné téorie a to len preto, lebo "niekde niečo nejaká jedna babka povedala"!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@stamarNikto u novej a malo overenej vakciny nemôze vediet dokedy sa môzu tvorit zrazeniny.... Ked este len pred "par dnami" potvrdili, ze sa tvorit môzu....A tie styri mena.... Ja dam dalsich 10 opacneho razenia... |
Kasr
![]() |
|
@peto197601 @NowakowskiTie vaše konšpirácie si nechajte pre seba, alebo choďte s nimi na nejaké iné dezinformačné fórum!Myslím si, že táto téma bola založená hlavne kvôli tomu, aby si mohli ľudia uctiť Julovú pamiatku. Takže, ak nemáte k tomu nič pozitívne povedať, tak radšej sa držte akýchkoľvek neúctivých a nekalých komentárov. Ďakujem za pochopenie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@mmiriboySpravne![]() |
romanss
![]() |
|
RE: Julo Viršíknetusim kdo to je ale viršik znamena v ukrajinstine basnička |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@mmiriboySúhlas![]() |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@alien777Ale s ypsilonom.Viršyk. Віршик.... . |
Kasr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |