Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Nejde nastavit datum

Zdravím chlapy..
Od dnešního rána jsem si všiml, ze mi na vu+uno 4kse jde špatně datum. Čas je dobrý, jen je tam pátek 11/6.. zkoušel jsem to přenastavit přes terminál a příkaz date, ale ignoruje to. Takto mi jdou nastavit jen hodiny, ale datum ne. Zkoušel jsem to i v menu nastaveni.. transponder time / ntp, ale nefunguje ani jedna varianta. Vím že nejpohodlnější řešení je reinstal, ale tuto možnost nepreferuji. Děkuji za případné tipy.

Openatv 6.4 /verze z 10.2020/

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
uživatel
jonnyq
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 836
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nejde nastavit datum

dříve jsem to řešil tak , že jsem stanici přepnul na třeba ARD
a restartoval
uživatel
dnurg
Registrace: 12/2016
Příspěvků: 248
Odpověď v diskusním vlákně
 

@dnurg

To nefunguje.. nepomohlo ani odpojení kabelu z elektřiny.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
uživatel
jonnyq
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 836
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jonnyq

Nemáš tam Njů Zélant Tájm ?? :laughing:

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 209
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Jousi

Ne.. Prague 🙂.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
uživatel
jonnyq
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 836
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Jousi

Teď jsem zkoušel, že timezone nemá vliv na datum.. škoda. Zkoušel jsem i Brazílii, ale datum byl stejný

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
uživatel
jonnyq
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 836
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jonnyq

U mne nejde posunout čas zpět, pokud mám aktivní Oscam. Takže pokud naladím nějaký TP, který má špatný čas, tak bez zastavení Oscamu to nejde opravit ani přepnutím na TP se správným časem.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 311
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jonnyq

Zabudol si uviest aky tam mas image
Mas funkcne pripojenie na internet?
Ak ano,velky restart
Nova instalacia
Mozno ti poradi aj vuplus.guru
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 601
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nejde nastavit datum

Přepnutí mezi Transponder vs Internet ?
uživatel
MMorous
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 876
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SirMax

A je to: napsal jsem jej, je na posledním řádku.

Sirmac: To zabralo.. výborně.. už je to v poho. Díky moc

Díky všem

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
uživatel
jonnyq
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 836
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jonnyq

A mě to před lety trvalo několik dní, než jsem přišel na to, proč mi nejde vrátit čas zpět.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 311
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra