![]() |
|
O2TV.CZ vyradenie sport1,2?správa na FB:Donesla se nám informace, že je možné, že od 1. července 2021 vyřadí O2 TV ze své nabídky všechny stanice AMC (Sport1, Sport2, AMC, Minimax, Paprika, Spektrum, Jim Jam a další). Pokud nechcete přijít o Formuli 1 , Evropskou ligu UEFA , zbrusu novou Evropskou konferenční ligu, špičkový hokej a další skvělé sporty, dejte O2 TV vědět, že chcete, aby vám vaše milované stanice zůstaly! |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 150 | |
![]() |
|
@dawis77To nemusí, to je fakt. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Co na to říci- určitě snížím balíček o jedno tuším bronzová mám AIR TV jsou tam jen sportovní stanice. Tohle rozšíšení a vyjmutí Sport 1,2 CZ si O2 spíše uškodí. Jejich problém. ČR, jak už zde někdo psal jeho budoucnost je ve streamech. Jestli si nenažrané televizní korporace budou brát diváky, jako své rukojmí tak to pěkně pohoří. Takové slátaniny, co tam přidávají do nabídek koho to zajímá 5 procent lidí. Lidé chtějí sportovní stanice a pokud někdo vyřadí sport škaredě na to doplatí. Telly bývalá Digi je u mě zatím jednoznačně nejlepší mají všechny atraktivní fotbalové soutěže v Evropě. To divák chce né nějaké opakující slátaniny, které divák už 1000 x viděl. Sport, sport a sport hýbe světem ne nějaké filmy, kreslené pohádky a nic neříkající hudba, kde není slyšet českého slova. To vidím třeba Radiožurnál, Impuls aj., jsou to rozhlasové stanice, ale není většího hnusu. Jedny a ty samé písničky dokola. Z-k-u-r-v-e-n-ý h-o-v-a-d-a. Vyhraje ten, kdo bude dávat sportovní stanice s populárními sporty, jako je fotbal, hokej jinak nemá operátor šanci úpadek Skylinku je jasný. Ať si vezmou příklad z Polska, kolik tam je sportovních stanic. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
@vikingTelly je nejlepší?To nemyslíš vážně!Nemají už dlouho Sport TV a od nové sezony přijdou i o top fotbalové ligy... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
@dawis77Je pravda, že Sport TV nemají za to mají Bundesligu, Premier League, Serie A, La Ligu což je základ, alespoń u mě, Kolikrát nemám ani čas vše zhlédnout. Přesto to mají. Nikdo není na 100 Procent. O2 má LM, naši ligu, hokejové přenosy také OK, ted co udělali, že vyřadili Sport 1,2 je cesta do pekel. Místo toho tam dají kraviny, které nikoho nebudou zajímat. A dál nemáme nic Skylink o tom nemá cenu se ani bavit - hnus. Takže proto beru, Telly, jako nejlepší, ikdyž také není na 100 procent. Uvítal bych operátora, který by atraktivní soutěže dal všechny do jednoho a neměl žádné jiné kanály než sportovní to bohužel je nereálné přesto kombinace alespoń 2 providerů je možná. Telly TV + O2 zatím bylo u mě OK, po tomhle jenom konstatuji, že si 02 pohorší. T- Mobile nevím neměl jsem je. Ale Telly pokračuje vtrendu a nejdůležitější fotbalové soutěže každým rokem má a za práva zaplatí, proto je beru, jako nejlepší. Kdo je v ČR lepší co myslíš. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
@vikinga já ti píšu že od nové sezony tam Serii A a La Ligu neuvidíš!Paradoxně jedna z těchto lig se objeví na Sport TV!Však uvidíš... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
Sport 1-2 zbytečné programyKdyby vyřadili Nova sport tak neřeknu!! Brečíte jak malé děcka .Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@nováčekNováček - tyto kanály jsou skutečně kanály. KHL? děs. Formule? Pro slaboduche jedince. Ostatní? Koho zajímá Evropská liga? Vždyť to ma úroveň Slovnaft Cupu :D Navic komentátoři? Amatérští! Sport tv by meli zrušit. Zbytecne stanice. Nedivím se, ze je Telly a O2 vyradili![]() |
Lovek
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
@nováčekNetolerantní hňup |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?SPORT 1 a SPORT 2 nenahradí ani několik přidaných nových nesportovních stanic. Prostě tyto stanice s tímto obsahem jsou žádané.Tento názor sdílí většina lidí. |
PAPAJAS
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Mimochodem nevyřazují se jen tyto sportovní programy, ale i další z portfolia AMC. |
PAPAJAS
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Mám O2Tv i skylink. Skylink mám poslední měsíc a nikdy více. Od příštího měsíce se vracím k DIGI TV![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?nerozumim jejich taktice,jak O2,Telly,Skylink,vyrazovat zadane programy,urcite je lepsi ty programy ponechat a zvednout cenu balicku treba o stovku,nez ty programy vyradit uplne,lidi jim utecou,a financni prinos zadny,a ztrati i ty soucasne platici zakazniky. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@LovekJsem slaboduchý , díky , hezké odpoledne . Jak říkal Jan Werich , to nevyhraješ ... nebylo to o balíčku sport na O2 . |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Žádané... O2 moc dobře ví, jakou který kanál ma u nich sledovanost. Do posledního diváka. Tohle je u nich, narozdíl od sat provdierů, lehce zdokumentovatelné. A charitu provozovat určitě nehodlají. |
bretah
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?ano,zadane,tak podle me jsou sportovni stanice zadane. nevim o jake charite mluvis.ja jsem jasne psal lepsi zvednout cenu balicku a sport stanice ponechat nez je uplne vyradit.!jinak ten kdo nesleduje sport nema co resit tomu staci serpo a netflix. |
medard 1
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?To jsou jednoduché počty. Zas si nedělej iluze o sledovanosti, tyhle věci dost často zveřejňuje jak O2, tak i ČT. Co když by byla cena samostatného AMC balíčku 230,- měsíčně. Kolik lidí by to platilo? |
bretah
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?v Cechach nikdo![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Viz. třeba sledovanost fotbalu Itálie vs. ČR - příprava na EURO plus MS hokej:Ještě jeden překvapující údaj potvrzující zájem diváků o zápasy MS v hokeji. - fotbal Itálie-Česko (ano, bohužel nepovedené utkání) průměr. sledovanost 176 tisíc diváků, dosah 574.000 - hokej Itálie-USA (zápas nic podstatného neřešil) průměr 268 tisíc diváků / dosah 581.000. Zdrojem: twitter účet Roberta Záruby. |
bretah
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Italie-Cesko byl pratelak taky o nicem na to jsem take nekoukal![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Asi jako tréninky F1. |
bretah
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Takový povik pro nic. Odejděte k DigiTv a máte vše co potřebujete![]() ![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
![]() |
|
RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?spis by byly mozna zajimavy cisla Champion,Anglicka liga,Nemecka liga,Formule1,French open,Wimbledon, apod, proste sporty ktere nejsou na obycejnych programech. |
medard 1
![]() |
|
@nováčekHeleďte, vy "poviku", proč bych měl odcházet na Slovensko? Než něco pošlu, kouknu, jestli jsem nenapsal bludy.![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
Bad PeteA ty jsi ze které jeskyně vylezl?![]() ![]() ![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
![]() |
|
@nováčekFajn,tak si budeme tykat, i když jsme spolu kozy nepásli...![]() To bych se zase já mohl zeptat, na kterým pustým ostrově jsi byl zavřenej od začátku minulýho roku, poviku. ![]() Víc než rok tu žádnou DigiTv nemáme. Tečka. |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 150 | |
![]() |
|
![]() |