Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mesta na rozhlasovych prijimacich

Muze mi nekdo vysvetlit na co byl popis mest na starych rozhlasovych prijimacich? Wroclaw, Katowice, Luxembourg ... Diky

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

@plekab

A ty si ktorý s tých "znovuzrodených" členov tohto fóra? Koľkokrát už v poradí máš vymenený nick na tomto fóre?
Prezradíš nám to?

A potom sa môžme baviť aj o mne!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

jasneeee, ja som ten znami placko a udavac "cvirik", a teraz sa utekaj ryychlo vyplakat a poudavat. :laughing:

plekab
Registrace: 3/2021

@plekab

No veď jasné, ty si ten, čo každý rok "prezlečie kabát" v podobe registrácie na nového nicka, pretože ten pôvodný vždy skončí na blackliste. A to vďaka tvojim provokačným a urážlivým príspevkom. Nuž, sú aj takí ľudia, ako ty, čo sem chodia len a len vyrývať, provokovať a osočovať ostatných a takým patrí jednoznačne čestné miesto v black zozname.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Hujer, metelesku blesku! :laughing: :laughing: :laughing:

plekab
Registrace: 3/2021

@MMorous

bez registrace sem mohl si chodit,ale nešlo psát

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Já už si to moc nepamatuju. Existovalo nějaký fórum Satelit a tam se kolem toku 2000 začaly objevovat odkazy na Parabolu. Tak jsem začal chodit sem. Myslím že ze začátku běžel nějaký testovací provoz a mohlo se i psát. Ostatní fóra mě přestaly bavit hlavně kvůli třídění příspěvků.
Tady to od začátku mělo slušnou úroveň.

MMorous
Registrace: 10/2019

@pierrepetr

to neni pravda. kdyz ja jsem tady zacal, psalo se bez registrace. tak asi tak v ty dobe ji uz mel Antonin a ja se registroval prave az z nutnosti ze uz bez ni neslo prispivat. coz nastalo tak nekde v roce 06

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

zajímavé já mám registraci Registrace: 5/2006,proč bych to dělal,když by to šlo bez ní??

pierrepetr

@romanss

No bolo to menej ako týždeň :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@pierrepetr

https://web.archive.org/web/20051203012858/https://www.parabola.cz/diskuze.php
povinna registrace zrejme prisla s rokem 2006 :)
tady je jeste videt mix registrovanejch a neregistrovanejch uzivatelu, ale 06 uz je vsechno jen registrace

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

tak jsem to chytil asi v zárodku

pierrepetr

RE: Mesta na rozhlasovych prijimacich

Videoton dělal popis měst i u ladičů TV, např. FORTUNA 5 VIDEOTON TA4206 viz. http://danyk.cz/stare_fort.html

Warpik
Registrace: 9/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra