![]() |
|
Digi Sport práva obnoví!Ahoj, takže Digi má v programu stále záznamy Serie A, Bundesligy a La Ligy. To znamená, že práva obnoví. Kdyby o práva přišly, záznamy by už nemohly vysílat. Je to dobrá zpráva. Takže top ligy opět na Digi!!! |
Lovek
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 162 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Televizim se vyplati vysílat top ligy. |
Lovek
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
@garrrryje to přesně tak jak píšeš... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Ještě před 4 dny bylo na oficiální stránce Bundesligy uvedeno Telly, jako vysílatel pro Česko, teď už to odebral. Že by změna ? |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 476 |
![]() |
|
@Beny30bylo by to super! |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Třeba to nic neznamená, musíme si počkat. Za mě Novasport koupila 1 top ligu, kvůli tomu zřídili trojku a čtyřku, ale LM to podle mě nebude |
Beny30
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Pokiaľ to bude iba ako streem, môžu si to strčiť. Nebude platiť ďalších 6euro za voyo |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Nova sport 1,2-vybrané zápasy LM,Nova sport 3,4-atraktivnější vybrané zápasy LM+Bundesliga o víkendu-aby si pitomci předpláceli Voyo.Tolik tajností s tím nadělali A MY UŽ TO STEJNĚ VÍME.Tak to bude 100%.Otázka je,jestli daj 3 a 4 např.kyslíkovi nebo t-mobile?Jak se u nás stalo zvykem,myslím že VOYO bude mít na nové programy ekluzivitu.Ale myslím,že budou zklamaní.Tolik nových předplatitelů nezískají. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
@garrrryna jojo jim z vysoka kašlu! |
dawis77
![]() |
|
@dawisJá z toho taky nemám radost.Kdyby dali 3 a 4 do O2,tak OK.Ale nevěřím![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
@garrrrytam to podle mě nedaj,a když tak za další prachy navíc,na tuto hu já jim nepřistoupím! |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Když má teď pod sebou o2 i Novasporty, tak bych se divil, kdyby to na o2 nešlo vůbec.Ale jestli to bude opravdu jen na netu, tak to už další platformu platit nebudu a pojedu streamy sice horší kvalita, ale už by to fakt bylo moc peněz. |
Beny30
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!informace od Guru z Telly :Děkuji za Vaši zprávu, vysílací práva na Premier League máme do sezony 2021/22. La Ligu, Bundesligu a italskou Serii A jsme měli do konce této sezony a momentálně se jedná o prodloužení vysílacích práv o další tři roky. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Digi Sport práva obnoví!Tradiční fráze všech guru. Kdyby se nic nevědělo, tak přece nebude vznikat Novasport 3,4. Ale jsme v Česku / Slovensku tak se vše dozvíme týden před startem ligy.. |
Beny30
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |