Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

soutěž Big Brother

Přijímám pozice 13E+19E+23E+28E. Dá se to ještě někde naladit?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: soutěž Big Brother

Ja nevim jak vy, ale stále považuju za nejlepší dobu TV vysílání léta 2000-2010. Ale nevím co způsobuje tu averzi tady, jedině snad od Francka jsem dostal rozumnou odpověď. To se tu všichni divate jen a pouze na sport že vám tu nic jiného nevoní?

JanM

Osobně mám období sledování reality show za sebou, stejně jako v jiném vláknu probíranou hudbu 90. let - eurodance, která mi z dnešního hlediska přijde neskutečně umělá. Sdílíš zálibu, která míjí většinu zdejších čtenářů. Některé můžeš iritovat svojí vytrvalostí. Ale jak se říká, je to na vkusu každého soudruha.

F4turbo
Registrace: 4/2019

No když to zjednodušíme, tak jsem v tomhle ohledu o cca 15-20 let pozadu oproti většině z vás, jiné použitelné TV forum jsem ale v českém éteru nenašel. Kromě sportu a občas filmů nic jiného než realityshow v TV nehledám. Snad tím neporuším P1 ale nevíte někdo na jakem foru lépe získávat informace o tomto segmentu trhu? Protože mi asi nezbývá než se ptát tady a spoléhat na to že pod tunou (nevhodné slovo) najdu aspon jednu smysluplnou odpověď

JanM

Asi spíše na Ksichtoknize

F4turbo
Registrace: 4/2019

Vubec nechapu, proc si myslis, ze nekoho v CR budou zajimat francouzsky reality show nebo jak tomu rikas - "souteze". Neverim, ze neni spousta francouzskejch skupin, kde se to resi celej den. Tady to jen vypada, ze provokujes misti zapskly dedky.

drhans
Registrace: 12/2009

ja tyhle show povazuju za solidni odpad. je to horsi nez prumer cehokoli myslitelnyho. ale treba JanM by mohl svoji vizi kvality tuhle zabavu posunout na lepsi uroven a proto ho znovu vyzivam at se prihlasi !!

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra