![]() |
|
Zivotnost LNBAku mate skusenost so zivotnostou LNB? Je nejaky vyrobca u ktoreho je zivotnost LNB dlhsia? Vacsina vyrobcov uvadza pracovnu teplotu od -40 do +60st kazdopadne v tychto extremnych horucavach a este na strechach je to pre vonkajsie jednotky silna zataz. Moja osobna skusenost su dva kaput LNB za cca 5 rokov. Mal som Inverto a Silver sky.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Zivotnost LNBNa výrobu LNB jsem si také netroufnul, ale ostatní ano...Přijímač dle AR od ing. Josefa Jansy, parabola laminát atd. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekDobrýýý⭐⭐⭐⭐Jednu hvězdu jsem ubral za ten konvertor😁Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Zivotnost LNBa k tomu ještě dekodéry Filmnet a Teleclub...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekTak na už jsem neměl. V tom roce se nám totiž narodili dvojčata a peněz nebylo na zbyt. Ani čas na televizi. Koukal jsem na jen volné programy. Tuti-Fruti![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeovoce super |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |