Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Tisková konference TV Nova

K novácké tiskovce jsem se rozhodl založit nové téma, v tom předchozím začal být pořádně ostrý guláš.

Mrkněte na tento web: https://press.nova.cz/

Ve 14 hodin by zde měl být představen program Nový, jak pro hlavní stanici, tak pro menší (včetně NS 1/2), i VOYO (NS 3/4).
Tak někteří mohou začít odpočítávat :)))

MartaP
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tisková konference TV Nova

@michalnew ja nevím, mám IPTV T-mobile tv GO a když porovnávám stejný program se satelitem Skylink nebo Freesat, tak ten satelitní je lepší. :lookaround:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@kdesi dale

Ale spousta dobrých duší začne křičet ,že je to zase útok na demokracii.🤣😂👍🤦‍♀️

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Já to nikomu neberu. Koukat se může každý na co chce. Dle svého názoru na kvalitu. ;)

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Tisková konference TV Nova

jen dalsi zbytecnosti. aspon ze jsme se uz dozili globalnich streamovacich sluzeb a uz muzeme vyprdnout na ceske stanice.

alien777
Registrace: 8/2020

@milde

Protoze nemas IPTV ale OTT. IPTV ma jen O2 na sve siti.A tam je obraz super a bez zpozdeni.

pavelmgh
Registrace: 7/2021

@pavelmgh

V jiné, než O2 síti je obraz (při stejné rychlosti konektivity) samozřejmě na stejné úrovni

michalnew
Registrace: 3/2019

@michalnew

Ja ti ted prijimam pres Octagon a aplikaci v archivu cz/sk a taky super. Ale je tam zpozdeni.Nicmene trena na notebooku nez mne naskoci takovy obraz z mazanice , tak to trva treba 5 vterin a obcas se to prepne na horsi. Ale muze to byt kvuli wifi , na nem to sleduju jen kdyz je TV obsazena synem 😁

pavelmgh
Registrace: 7/2021

@pavelmgh

V jejich O2 boxu jsem dnes koukal na Slavii a parádní obraz (koukám na OLED LG 55 CX) bez záseků, Skylink takový obrázek rozhodně nemá

michalnew
Registrace: 3/2019
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra