![]() |
|
Tisková konference TV NovaK novácké tiskovce jsem se rozhodl založit nové téma, v tom předchozím začal být pořádně ostrý guláš.Mrkněte na tento web: https://press.nova.cz/ Ve 14 hodin by zde měl být představen program Nový, jak pro hlavní stanici, tak pro menší (včetně NS 1/2), i VOYO (NS 3/4). Tak někteří mohou začít odpočítávat ![]() |
MartaP
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 178 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
RE: Tisková konference TV Nova@michalnew ja nevím, mám IPTV T-mobile tv GO a když porovnávám stejný program se satelitem Skylink nebo Freesat, tak ten satelitní je lepší.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@kdesi daleAle spousta dobrých duší začne křičet ,že je to zase útok na demokracii.🤣😂👍🤦♀️ |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranJá to nikomu neberu. Koukat se může každý na co chce. Dle svého názoru na kvalitu.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Tisková konference TV Novajen dalsi zbytecnosti. aspon ze jsme se uz dozili globalnich streamovacich sluzeb a uz muzeme vyprdnout na ceske stanice. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@mildeProtoze nemas IPTV ale OTT. IPTV ma jen O2 na sve siti.A tam je obraz super a bez zpozdeni. |
pavelmgh
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@pavelmghV jiné, než O2 síti je obraz (při stejné rychlosti konektivity) samozřejmě na stejné úrovni |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewJa ti ted prijimam pres Octagon a aplikaci v archivu cz/sk a taky super. Ale je tam zpozdeni.Nicmene trena na notebooku nez mne naskoci takovy obraz z mazanice , tak to trva treba 5 vterin a obcas se to prepne na horsi. Ale muze to byt kvuli wifi , na nem to sleduju jen kdyz je TV obsazena synem 😁 |
pavelmgh
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@pavelmghV jejich O2 boxu jsem dnes koukal na Slavii a parádní obraz (koukám na OLED LG 55 CX) bez záseků, Skylink takový obrázek rozhodně nemá |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |