Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Novasport 3-4

Představujeme další dva nové kanály Nova Sport. Fanoušci se mohou těšit na Ligu mistrů, 🇮🇹 Serii A, 🇪🇸 LaLigu, 🇩🇪 Bundesligu nebo 🇬🇧 FA Cup.

https://sport.tn.nova.cz/clanek/liga-mistru-a-nejlepsi-fotbalove-souteze-sveta-prichazi-na-nova-sport.html

jožko
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 356
Odpověď v diskusním vlákně

@kristian1

LM se hraje přes týden kdy se ligy nehrají!

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis

tu PL nebudou chtít ztratit.Možná jim poskytnou Premier sport 2 s LM. :))) A CANAL+ za rok sublicenci na PL.I to je možné.

garrrry
Registrace: 3/2009

RE: Novasport 3-4

Ještě jsem zapomněl na FREESAT :))) -taky 0 :)))

garrrry

@dawis77

ano,ale hraje se nekolik zapasu CHL.

kristian1

@dawis77

Nabídnou jim Nova Sporty i Premier Sporty a příští rok tam zůstane PL aby nemusel mít Skylink práci s výrobou nového kanálu :)))

jean55
Registrace: 11/2018

@garrrry

uvidíme ale bez PL podle mě přežijí v pohodě když mají vše ostatní z top fotbalu.

dawis77
Registrace: 9/2011

Jožko

Úplně v pohodě. Četl jsem, že nejvíc zápasů z LM má být na Novasport 3 a 4, ale počkáme na bližší informace. Hlavně mě zajímá, jak vyřeší 3 ligy na 2 stanicích

Beny30
Registrace: 7/2019

@dawis77

PL má větší sledovanost než LM a o těch třech ligách se ani nemá cenu bavit

jean55

@Beny30

podla mna na 3 staniciach..občas daju niečo aj na premiersport2..ak nie,tak to je velmi smutne..čo ten program bude každy vikend vlastne vysielat,ked tam má byt len LM?...ak to bude len na NS3,4 tak to sme samozrejme dopadli velmi zle,lebo to sa nedá stihat...digisport mal 1,2,3 a aj tak to nestihali a preto museli vytvorit dalsie 6,7,8,9..to sa samozrejme nedá stihnut 3 ligy na 2 programoch..a nehovoriac otom,že sme asi prišli o 2.nemecku ligu

jožko

@jožko

Ti odpověděli,že na Premier sport 1 nebude LM ani jiné top ligy z důvodu,že jsou u Telly a Orange,kteří si za tyto ligy nezaplatili.Z toho vyplývá,že na Telly tyto nové stanice nebudou.Pochopil jsem to dobře?

garrrry

@jožko

Na PS2 bude jen LM!! Tam italská, španělská ani německá liga nebude! Tyhle ligy si koupila hlavně Nova!

jean55

@jožko

Odpovedali mi už aj na otázku či NS3,4 budu na satelite a na ako dlho maju práva?
Práva maju na 3 roky na všetky sutaže a áno ns3,4 budu aj na satelite
-
pytal si sa telekom-u ci digi ?
-
zatial som nevidel info o tom ze tieto 3 programy poziadali o satelitne licencie, iptv ano
:-/

nbej
Registrace: 4/2017

@garrrry

nie tak doslova..odpovedali,že z licenčnych dôvodov bude LM len na premiersport2...a mna potom napadlo,že to vlastne dáva zmysel..nemôžu dat LM na premiersport,ked ho má napriklad v ponuke aj Orange.sk...mali by zadarmo zapas lm

jožko

@nbej

odpovedalo mi Magio.sk...Moja otázka:Novasport 3,4 budu aj na satelite,lebo všade na nete píšu,že maju len internetovu licenciu.Odpoved Magio.sk: áno budú aj na satelite.

jožko

@jožko

prečo by mali mať zápas zadarmo aj teraz pri UFC sú zákaznici orange blokovaný

peto197601
Registrace: 3/2019

Konečne rozumná vec... Že to kúpil nejaký TV kanál a ten to bude ponúkať rôznym operátorom.... Tak ako to bolo pred pár rokmi... Za mňa po dlhej dobe,v rámci športu, potešujúca správa...

Rybička65
Registrace: 1/2013

@peto197601

tak áno dalo by sa to vyriešit ešte tym,že im to vypnu,ked sa bude hrat LM..ale to sa im asi nechce stále robit alebo netušim..proste odpovedali mi,že na Premiersport1 LM nebude..bude len na ns3,4 ps2

jožko

tak zatim jsou to hodne spatne zpravy. jen dva programy.nikdo nic nevi. co to bylo za tiskovku ? tam nebyly otazky novinaru ? 👎

kristian1

Však já tu tiskovku ani neviděl měla být ve 14 hodin a nic tam nebylo :))) . Mohli aspoň zveřejnit program na 1.týden

Beny30

co to bylo za tiskovku ? videl to nekdo ? v podstate oznamili jen to co uz vsichni vedeli. ale. kde se to bude vysilat. satelit nebo i ip. jake budou balicky. jake budou ceny. na kterych konkretnich programech co presne pobezi. tohle vsechno meli dnes oznamit. a vysledek po mesicnim tahani za usi. nikdo nic nevi. neskutecny. a za tyden zacinaji souteze. tohle je fakt divna zeme. 👎 jak s tim muzete byt spokojeny kdyz vlastne vubec nic nevime ?

kristian1

@kristian1

to,že maju byt 3 ligy len na 2 programoch je určite zlá správa!dufam,že maju rozum a nejako dovolia dat niečo aj na premiersport2,kde bude len LM..alebo daju niečo na novasport1,2?ale tomu neverim,lebo tam už teraz maju vela veci...alebo posledná šanca,že by to dali na voyo streamy?proste tych sklamaní ludí bude vela,lebo v sobotu medzi 15:00-16:00 sa v španielsku,nemecku,taliansku hrá vela zápasov.

jožko

Vůbec nic? :))) Tiskový zprávy O2, T-Mobilu a Novy ti nestačí? Kdyby ti tam něco chybělo, tak napiš a já ti to tady naťukám.

kdesi dale
Registrace: 6/2017

@jožko

proste 1program chybi no..kdyz to bylo na 3digisportech o vikendu tak se to vykrylo s 80% a 20% bylo na digisportech 6 as 9 na streamech u digi 2 go....ted to bude tak na 50%-50%..uvidime no jestli nejake zapasy nedaji jinde nebo na stream voyo.

kolopik
Registrace: 4/2014

@kdesi dale

byl jsem cely den v praci. takze. ano,nevim vubec nic. ty moje otazky jsou v predeslem komentu. plus jestli to bude i na telly,vodafone,prip skylink.

kristian1

Vedle Ligy mistrů UEFA zařadíme do programu stanice Premier Sport 2 také přenosy z Premier League, NFL, MLB, UFC nebo basketbalové Euroligy," sdělil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Beny30
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 356

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra