![]() |
|
Je Eurosport 1-9 i v Eurosport Playeru?Ahoj.. nevíte někdo, zda je Eurosport 1-9 i v Eurosport Playeru? díkyVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: Je Eurosport 1-9 i v Eurosport Playeru?Ja mam vti15, ultimo 4k a normálne ide vsetko, aj zvuk, nič neseka. Taktiež v pohode idú aj O2 sport v plugin O2.Mam achrchiv premium |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
@PaterlinyTak to màš dobrý že ti to jede. Mě ta cukačka, jak jsem psal výše. Nevím proč.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Je Eurosport 1-9 i v Eurosport Playeru?vyskúšal som to aj na druhom prístroji čo mám Duo 4k a tam to neseká, len nejde zvuk pri Eurosporte player.Plugin O2 v pohode ide aj na Duo4k |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Je Eurosport 1-9 i v Eurosport Playeru?Tak jsem nainstaloval plugin serviceapp a následně ho zapnul na exteplayer3. Eurosport player v nastavení také. Při spuštění eurosport programu to spadne zpět do menu. Vůbec nenačte program. Tak jak píše @RBL. Gstplayer to samé. Tak že asi opravdu vina VTI. Image měnit nehodlám. Aplikace z Google Play je udělaná pěkně.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |