Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

android box - O2 TV

Dobrý den všem, můžete mi doporučit android box, který nemá problém s aplikací O2 TV?

hadrak
Registrace: 2/2005
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk @petersk

Ano, jak píšete oba, nechám to ležet. Nechci mít tmu. Používám to jen v ložnici na Kodi a OTT. A to jede vše dobře. Tv 80cm tak obraz dobrý R^

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Bad Pete

Omluva @Bad Pete i tobě dik. Přklep. V nadpisu

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

RE: android box - O2 TV

Škoda, že to tady není jako v AB forum. Tam jde příspěvek opravit nebo smazat do určitého času. Mohli by to admini také zavést.

milde

@Bad Pete
ok nieco si videl na webe akurad ze ja som ho par dni pouzival a je tam atv, pises o cistom atv akurad ze take je iba v zariadeniach od google, dokonca aj shield ma nadstavbu pri atv, netvrdim ze ide o nejaky profi atv box ale za lepsie peniaze tu nekupis nic lepsie v zmysle cena vykon, o cine mi tu nehovorte, kupovat box takto je vzdy loteria, ziadna moznost reklamacie..., vyskusal som niekolko boxov z ciny a tak isto prechvalene xiaomi ktore nech ide do certa, pises ze prechvaluju fungovanie skylink tv, osobne som ho skusal na uclane a fungovalo standardne ako vsetky iptv app, treba tam brat vzdy ohlad na connect, odozvu a vacsina je problem tam alebo ked to maju chytraci cez wifi, fakt upozornujem na aliexpress...krabicky...

peterkozel
Registrace: 10/2019

@peterkozel

Hele já netvrdím, že jsi něco nepoužíval...
Ale to, co mají oni nafocený na webu, prostě není box s ofiko ATV. Tečka. A jakýsi Skylink, to jsem nebyl já, BTW...
Do x let staré krabičky (uvnitř) pro tabletový Android nabastlit něco co vypadá jako ATV, děkuji, nechci... :-/

Bad Pete
Registrace: 1/2018

S tím Skylinkem jsem byl já. Tam normálně funguje rolováni šipkama na všechny strany. Ale pokud chci vybrat nějaké programové okno, tak není zviditelněné A když potvrdím OK, tak nevím co se spustí. Musím přepnout na kurzor šipka, popojet na okno programu a pak OK. Zdlouhavé přepínání. Mám tam třeba na IPTV apk OTT navigátor, kde při rolování mám okna výběru zviditelněná, tak vidím kde jsem a nejedu na slepo. Skylink nemám, tak mě to nevadí. Jen jsem ho testoval.Ale kdybych ho měl takto ovládat při sledování televize, tak ten box letí do kontejneru.

milde

Pořád nechápu jednu věc. Když si pořídím O2TV službu jako hlavní sledování televize, tak bych si koupil i jejich box. Tam mám záruku, že to bude dobře fungovat jak má. A ne honit něco levného po čině nebo se stále dotazovat. Mám satelitnį příjem Skylink a Freesat a taky jsem investoval do STB, paraboly, konvertoru, motoru 11000Kč. Tam to ošidit nejde. Ale mám pak kvalitu obrazu a hlavně obsluhy receiveru.

milde

@milde

suhlasim, sat prijem ma navrch nad iptv, iptv ma zmysel fakt iba pri optike, vdsl, nizka odozva..., vsetky ine ako lte...nestoja za nic, pekne tam vidiet nedokonalosti, obraz sekne a ten prenos nie je dobry, ono zalezi ale aj na kvalite appky, pri hbo go,netflix, nie su take obrazove pruseri ako pri o2, skylink,antik tv, ale rozhodne plati ze box priamo od operatorov to vzdy dava lepsie ako droid, krabicky od antiku maju ako soft linux a tam to pekne posiela android do pekel, chodi to skratka lepsie bez ohladu na nase nazorr ktory box s atv je lepsi a ci tam je toto alebo tamto...

peterkozel

@Bad Pete

a na zaklade coho ty vies urcit ci je v krabicke ofic atv?, ved nikdy nevies co tam je, musis verit tomu co vidia a ze system info nieco ukazuje, co tam je v skutocnosti vie len vyrobca, pouzivam shielda a ani tam kde je ofic atv to nie je ruzove, mnohy sa teraz zenu za atv, akurad ze stoji za h..mo ako cely android, jedina vyhoda atv je moznost pohodlnejsieho ovladania, dokonca sa mi stalo na shielde ze appka ktora je urcena na droid sa nedala pohodlne ovladat na samostnom droide a na atv fungovala ako ma aj ked nebola na to rozhranie vytvorena, vzdy v tom bude bordel, aj ak mas ofic atv tak ti nebude fungovat vsetko

peterkozel

@peterkozel

Prepáč ale čo tu melieš? Že ako zistíš? A chlapci vadíte sa tu o launcheri :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

meliem to ze nemoze predsa tvrdit ze ak je v zariadeni droid tv a vidim to v system info na vlastne oci, ze to nie je tak, ako ty nemozes tvrdit ze ide o launcher, ked mi tam ku..a pise ze je tam verzia android tv9 tak neviem pre ktoreho boha mi tu tvrdite ze to tak nie je

peterkozel

blbost je aj to ze droid tv je vlastne android+uprava, ono je to skor tak ze je to uplne nova platforma s podporou pre klasicke droid app

peterkozel

@peterkozel

Niečo si o tom preštuduj a potom budeš vedieť, že čo je čistý Android a čo je Android TV OS.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@peterkozel

A ak to chceš rozoznať, tak Ti prezradím jednu vec. Pod svojim google účtom sa prihlás na PC do Google Play a ak chceš nainštalovať nejakú aplikáciu, tak Ti to vypíše, že či to je Android TV alebo čistý Android. To len aby si vedel :))) :)))

petersk

ale ja viem aky je rozdiel, cela tato maskarada je o tom ze vyrobca a predajca tvrdia ze zariadenie z ellana ma droid tv, mne to v systeme tiez ukaze ze je tam certif droid tv a niekto si tu povie ze nie, nie je to tak, budete asi retardovany alebo co, poucky ja nepotrebujem, mne ten box ponukol appky v store ktore su aj pri shielde iba v store pre droid tv, takze do droid tv store sa to zariadenie nedostane len tak pre srandu, nech sa paci, radte tu ludom nech si objednaju hluposti z toho posahaneho alika, urcite budu nadseny, droid tv box kupis aj tu a za lacno, mas moznost vratit ho a reklamovat, kto chce kam pomozme mu tam vsak?

peterkozel

@peterkozel

Promiň, asi jazyková bariéra...
Prepáč, asi jazyková bariéra...
Sorry, maybe language barrier...

Zazpívat ani namalovat ti to nemůžu. Psal jsem to výše, ukazují to obrázky na ellanu. BTW: celou dobu mluvím o tom boxu, co je nafocený na ellanu, ne co si kdo kde zbastlil. A že už jsem takových bastlů viděl... Jestli ti kopu do modly, tak sorry.
Konec debaty, howgh.

Bad Pete

@Bad Pete

mal si ho?, ci dokazes urcit to co je dnu z fotky?, pisal som do ellana a dam vediet

https://satelity.ellano.sk/uclan-x96-max-android-tv-9_40344.html

peterkozel

@Bad Pete

reakcia z ellana - Dobrý deň,

je to Android TV, ale nie je certifikovaný Googlom. Je to image ATV, tak ako píšeme v popise.

- takze sa ospravedlnujem, v systeme moze byt napisane tv ale nie je to ofic a certif googlom

peterkozel

@peterkozel

To se dalo tušit. Nadražená čina našim prodejcem.

milde

@peterkozel

Takže to není certifikovaná Android TV... A o čem tu celou dobu píšu? Že je tam natažený image? Tenhle model dobře znám, jeho základ se vyrábí už kolik let, jen se mění komponenty a case...

Bad Pete

@milde

na O2 strance jsou same negativni reakce na ten jejich novy stb UHD 4K box takze to asi idealni nebude.

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Ještě že toto nemusím řešit doma. Sportovně zaměřený na fotbal nejsem (každého baví něco jiného). Tak mám sat Skylink a Freeat kompleplet, tam nějaké sporty jsou. Nebo muhu motorem natočit jinam. Pak Eurosport playera a iptv v Adroid boxu. Záloha DVB-T2.

milde

Už to pletu komplet :))

milde

@kristian1

"Nový" STB ještě není venku... Ten co je nabízený jako aktuální model, je na trhu asi 2-3 roky. O jaké "stránce" to prosím mluvíš? Jejich webovky?

Bad Pete

Novy STB O2 tv

Stránky WWW.lupa.cz článek nový STB pro O2 tv(TV-Harman O2TV_B866V2).

Jarda213
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra