, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
TELLY.CZ (nesklamala NS3,4,PS2)Nové sportovní kanály Nova Sport 3 a 4 najdou zákazníci Telly již dnes v balíčcích Telly Střední, Velký, Sport a Sport online, naladí je i zákazníci na původních DIGI balíčcích Maxi, Sport a Sport plus. Kanál Premier Sport 2 se těmto zákazníkům zobrazí v nabídce od úterý 17. 8. 2021.https://telly.cz/telly-bude-i-nadale-vysilat-prestizni-evropske-fotbalove-ligy-prida-i-ligu-mistru-uefa/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 346 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74 | |
|
|
Saran-la liga až do 2025-2026Len pripomeniem,že SARAN drží práva na LA LIGU pre náš region až do sezony 2025-2026...ide o netradičné obdobie 5 rokov,lebo ak je pravda,že NOVA má práva na 3 roky..čiže 2021-2022,2022-2023,2023-2024...to znamená,že v lete 2024 bude niekto od SARANU kupovat práva len na 2 roky..čiže 2024-2025,2025-2026https://media.sportbusiness.com/news/laliga-retains-saran-in-czech-republic-and-slovakia-in-latest-five-year-deal/ |
jožko
|
|
@jožkoSaran se zbavil těch práv komplet!Tozn. že La Liga na Novasport až do sezony 25/26! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 861 |
|
|
RE: TELLY.CZ (nesklamala NS3,4,PS2)ale potvrdené to tuším nemáš nikde..či?nejaké vyjadrenie,že Saran predal komplet práva Nove nestačí..možno to mysleli inak alebo možno to len nespomenuli...bohužial od Novy sa nedozvieš na ako dlho to majú..čiže ja si radšej počkám na nejaké officialne vyjadrenie |
jožko
|
|
@jožkojasně že nemám,ale logika mi říká že by to tak býti mohlo... |
dawis77
|
|
@dawis77Příkazy a zákazy si nech do komunismu. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 317 |
|
|
@bretahvšak jo,ale nelíbí se mi to.... |
dawis77
|
|
jožko / breathObdivuji Vás že dokážete s tím primiti***vem a lhářem co si je vymýšlí stále roky a denně dokola diskutovat.Rok tu všem nalhával včera vše uplně jinak...A on bez začervenání a bez pokory zase už si jede svojí písničku další svoje lži a výmysli... Ted to zase budou rok zaručené informace o Skylinku. V příspěvku napíše "Saran se zbavil těch práv komplet!" z toho plyne že to je jasné a ověřené a hned zase napíše že si to jen myslí... Znova opakuji máte můj obdiv a přeju pevné nervy s pomatancem další rok... Já jsem přesvědčenej že tenhle človíček ani nepozná rozdíl mezi pukem a míčem.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
@patTy máš můj obdiv, žes to napsal takhle otevřeně. Já bez okolků přiznám, že ještě do včerejška jsem bral dawise tak nějak vážně. I proto jsem po něm včera tak vyjel, neboť se definitivně ukázalo, že neměl pravdu nikdy a v ničem, a pořád jen vymýšlí nové teorie aby byl zajímavej. Ano, možná má svůj "zdroj", ovšem ten "zdroj" si z něj evidentně dělá..... vždyť víte co. |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
|
|
RE: TELLY.CZ (nesklamala NS3,4,PS2)tak ja jsem tomu taky neveril ze to Telly ziska, nic tomu nenasvedcovalo, asi se nekdo hodne zalekl sveho konce, a tak vytahl portmonku, ale urcite neee radostne. bohuzel toho cernyho Petra ma ted Vodafone. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1Telly je se Slovaky a T-Mobilem svazana skrz spolecnou satelitni platformu, kde se deli o naklady. Tudiz je jasne, ze tyto tri firmy sve kroky spolecne koordinuji. Spis by bylo obrovskym prekvapenim, kdyby to Telly nezaradila, nebot pak by to vsechno musel T-Mobile v CZ platit sam. A do toho se mu pochopitelne nechtelo. |
jk33
|
|
jk33Já to jen pozoruju z povzdálí.Tohle pako nemá žádný zdroj !!! kde by ho vzal a kdo by ho normální bral vážně. Co vím já 100% !! že ten jen obvolává info linky Telly,O2 atd... a otravuje pořád dokola. Dovolá se zvedne mu to 20letá slečna ta neví nic a aby se ho zbavila něco mu plácne.To jsou je ho zdroje. Pak to trapně dopadne po roce jako včera...Normální člověk zaleze a dlouho se neukáže nebo si dá bacha jakou lež zvolí.Ale on jede dál. Jak říkám já to jen pozoruju bez příspěvků ten už tu takhle exhibuje nějaký rok a pořád stejne. Proto znova opakuju všichni mají obdiv a smeklám kdo ty roky mají nervy s ním diskutovat a dohadovat.No a malér je když mu někdo dokonce věří a službu třeba odhlásí. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
@patAbsolutni souhlas. Ja jsem sice sluzbu neodhlasil, ale porad se me ptali znami, co maji delat, kdyz uz tam nic nebude. Ja jsem rekl, ze pockam. I kdyby ten sport na chvili vypadl, tak to neni tragedie, a pak se zaridim podle toho. Nastesti ctu i jine weby, nejen zdejsi diskuzi, a tam bylo podrobne rozebrano vse z ruznych uhlu pohledu. Podle toho jsem tak nejak predpokladal, ze O2 s T-Mobilem si na mesic nechaji exkluzivitu, a pak se pridaji dalsi. |
jk33
|
|
RE: TELLY.CZ (nesklamala NS3,4,PS2)Tak ho ignorujte. Může si psát co chce. A i sám sobě odpovídatVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@jk33no ja si hlavne myslim ze se nechtolo panu Lamovi zacalovat dalsi ztratu.! a ta ztrata to samozrejme opet bude. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@krisitian1Myslim, ze ztrata z toho nutne nebude. Lama letos musel usetrit dost velke penize tim ze nepreplacel zadna prava. Pouze se pridal k tem kdo je koupili. |
jk33
|
|
Pro redakciJe načase mistra Dawis77 usměrnit. To, že léta píše bludy zde do fóra je věc jedna, ale když vypisuje druhým soukromé zprávy typu "Ty hnupe, jsi mega k*k*t" tak to sorry jako... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
@michalnewty si mi začal nadávat ty ma.ore! |
dawis77
|
|
@dawis77Nadávat? Cituj, díky |
michalnew
|
|
@michalnewnebudu se k tobě už vyjadřovat,ale y neustálé narážky na mojí osobu mě začínají štvát.Pokud sem se tě dotknul,omlouvám se ti,už se to nebude opakovat. |
dawis77
|
|
@dawis77Napsal jsem pouze a jen, že z lidí (to že i ze sebe neřeším, je to Tvůj problém) děláš blbce, což je pravda a není to pouze můj zde vyřčený názor. K Tobě jsem žádnou invektivu nevyslovil a pokud jsi vztahovačný, rozhodně to není nic, na co bych měl brát nejen ohled ale i zřetel.A pokud hodláš napadat vulgárně druhé v soukromé komunikaci (a vůbec si nedělám iluze, že bych měl být v tomto osamocen) je to jen a pouze Tvoje DNO... Z mé strany vše, rčení o "Házení perel sviním" si zde k srdci vezmu tuplovaně |
michalnew
|
|
....a úpro ostatní......proč si to nechávat jen pro sebe, že? Screenshot....https://1url.cz/tKlmL |
michalnew
|
|
@michalnewjsi d.bil a dítě v jedné osobě! |
dawis77
|
|
@michalnewběž si stěžovat a vyplakat se děcko jedno! |
dawis77
|
|
@dawis77Tak proč mu tu sprostotu posíláš na PM a nenapíše to veřejně. Máš strach? Že by tě jiní odsoudili? Ty se chováš jak puberťák.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|