Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Idnes premium + O2 tv sport pack

Dobrý den, asi už to tu bylo, ale chtěl bych se zeptat někoho, kdo to využil, jestli v tom packu jsou pak všechny nové kanály. Nova sport 3,4 Premier league 1,2 a další. Nebo je to jen ta původní verze bez nových kanálů ??? Děkuji.

faba123
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Idnes premium + O2 tv sport pack

balíček poběží dále a do poloviny září budete mít k dispozici rozšířeno nabídku programů o Premier Sport 2 a Nova Sport 3 a 4. Dále pak vám zůstane rozšíření o Premier Sport 2 a co se týče kanálů Nova Sport po 15.9., o tom budeme ještě informovat.
Renča, O2 Guru

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Jak to čtu, jeden by se s toho pos ral. Všechno tak komplikované.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Odpoveď.

Zdravím platím si O2tv šport pack online kartou včera mi prišiel mail.platim tuším k 7.v mesiaci a napísali mi že automaticky zvyšujú cenu k 7.10.2021 ak nesúhlasím môžem si to zrušiť.ale programy zostanú pridané .

openkaa
Registrace: 9/2009

@openkaa

Doporucuji okamzite zrusit stavajici predplatne. Zaregistrovat se nove na iDnes Premium, zaplatit rocni predplatne 390 Kc a dostanes voucher na O2 TV Sport Pack. Nasledne se jako uplne novy klient registrujes na O2 TV pod novym uctem, a pak zaplatis zlevnenou cenu 390 Kc na 1 rok. Ale od 15.9. tam budou jen O2 TV Sporty a Premier sport 1. I tak se to ale vyplati.

jk33
Registrace: 1/2007

Protože v tom mám taky trochu bramboračku, tak jsem si chatoval s O2. Nějaká Barča mně ujistila, že balík sport pack zakoupený v rámci akce s Idnes přechází od 15.10 na sport plus. Cena zůstává stejná.

mirinda1

@jk33

Jsem tam a povedlo se i se stávající kartou. Jen mám nový účet. Nové jméno a heslo. Jinak dík za nabídku pomoci :-)

faba123
Registrace: 7/2010

@faba123

Ty uz jsi predplatne iDnes Premium mel? Udelal jsi nove predlatne nebo si stavajici prodlouzil?

Diky za info

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@mirinda1

Tak pokud by to bylo tak jak píšeš a i po 15.9. by v balíčku zůstaly nové programy za stávající cenu, tzn. za těch už tak pěkných 65Kč, bude to od O2 hezká akce a v podstatě top ligy budeš mít gratis. Sám jsem si to kupoval jenom kvůli Fortuna lize, nové kanál už mám u T-Mobilu na satu..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

oni prostě pořád neví jak to vyřeší. Ale tak když tam zůstanou jen O2 sporty , tak buď to do té doby přidá kabelovka ( v který mám zbytek sportů včetně Sport TV) nebo si na těch 10 měsícu budu platit Sport online přes Telly a i tak se to vyplatí.

pavelmgh
Registrace: 7/2021

@Scruffy

No vypadá to hezky, ale stejně si myslím, že tam bude nějaký zádrhel. Je mi divné už jen to, že se mi podařilo balík zakoupit na stávající registraci a na stejnou kartu. Vůbec jsem si, blbec, nepřečetl podmínky akce, ale normálně se mi idnes premium i balík sport pack podařilo na rok zakoupit. Přišel mi email od o2, že mám balík na celý rok. Ale po přečtení vlákna jsem si chtěl sám ověřit, jak to bude s nova sport 3,4 a premier sport2. Tak nevím. Uvidíme....

mirinda1

@jk33 - toto nemusí být pravda ???

Měl jsem původní předplatné do listopadu 2021 a tím že jsem to těď zaplatil (390 Kč), tak se mi předplatné prodloužilo do 11/2022. Vocher na O2tv mám ... ale ...

Přihlásl jsem se na o2tv a pak co ? vybrat balíček O2tv Sport Plus (jako za 299/mesíc) ???

Díky za info

ivo2001

@ivo2001

Já se tam proklikal přes odkazy v mailu co přišel od idnes po zaplacení premium. V samotném O2 už balíček Sport a aktivaci s voucherem nenabízí.

vlah
Registrace: 9/2017

O2 TV Tenis

@ lz405 + faba123 + atd. :

No nevím, dnes asi v 11 hodin jsem volal na O2 jestli ten balík O2 tv Sport přes to idnes zůstane nadále na celý ten rok bez nutnosti přejít na ten nový balíček O2 tv Sport Plus protože mám zájem pouze o ten O TV Tenis s WTA. Operátor nevěděl přesně odpovědět s tím že se mám obrátit na Idnes. Když jsem mu odpověděl že dle jejich podmínek za obsah balíčku je zodpovědné O2 a ne Idnes, tak slíbil že napíše hned jak něco zjistí.

Právě nyní v 16:12:53 mě přišla tato následující odpověď přes SMS.

Dobrý den, program O2 TV Tenis bude od září dostupný pouze v balíčku Sport Plus nebo v O2 TV Stříbrná. Jiná varianta se momentálně neplánuje. O2.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

Taky si myslím, že to bude později osekané, i když mi v O2 tvrdili něco jiného. Byla by to až moc lákavá nabídka. Asi v tom mají hokej i v O2, protože každému odpovídají jinak.

mirinda1

@Moravia CS

MOžná, že tam od října přes idnes premium nezůstane vůbec nic :) ... šašci ...

Já se na tu nabídku nemůžu dostat. Voucher mám, ale tlačítko zaplatit nekde není :)

ivo2001

@Moravia CS

To už je asi desátá varianta od o2 co bude. Řekl bych, že je vše odvislé od doby předplatného, kdo má od teď roční měl by mít rok garantované minimálně původní stanice co si zaplatil. Kdo platí měsíčně nebo ročně musí k datu konce a případné obnovy předplatného počítat se změnou ceny i obsahu.

vlah

@ivo2001

Jak jsem psal dostal jsem se k aktivaci přes odkaz na o2 v e-mailu od idnes, ale v PC mi to pořád házelo na klasické předplatné až přes mobil mě ten odkaz na O2 nasměroval k zadání kódu a pak k platbě.

vlah

Teda tady to je zase sjezd kolenovrtů (bez urážky). :lookaround:
Co myslíte, že operátora nejvíc stojí? Filmy? Seriály? Kdepak, jsou to práva na tu vaši čutanou. A žádný operátor není charita, proto si už x let platím jeho běžné služby, abych nemusel řešit, jestli mi náhodou neprojde nějaká "výhodná" nabídka... ;)

Bad Pete
Registrace: 1/2018

@Bad Pete

Dřív stačila ČT a 1 operátor, dnes aby člověk kvůli kompletnímu sportu platil 2-3, to pak je výhodné hledat ty akce. Navíc kdo běžně pracuje, třeba na směny stejně nepostačí většinu zápasů sledovat, ale zaplatit se musí vše.

vlah

@ Bad Pete:

Nezlobte se na mě (celkem jste se mě dotknul) ale já nejsem žádný "strýko držgroš" a podle vás kolenovrt. Nevím co si platíte vy ale já si platím už minimálně deset roků kompletní nabídku od kabelu UPC a ze sportu mě zajímá jedině Tenis. Už několikrát jsem O2 navrhoval ať umožní zákazníkům si zaplatit pouze jednu stanici třeba za 100 Kč. Vím že takových zájemců by nebylo mnoho ale ti co sledují ze sportu např jen ten tenis tak rádi zaplatí jen jednu stanici za 100 Kč než sportovní balík za 299 Kč kde bude ještě navíc Premiere Sport, Premiere Sport 2, Nova sport 3, Nova Sport 4, O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Dnes je jiná doba, vícero zákazníků má víc operátorů a nikdy nemá zájem platit něco zbytečně a duplicitně. Celková nabídka O2 TV mě absolutně nevyhovuje a mám zájem pouze o kvalitu přes DVB-C nebo případně pře DVB-S ane přes IPTV a podobně. Ten O2 TV tenis je ale možný pouze přes to IPTV!!!

Moravia CS

@Moravia CS

Nechápu Tvůj myšlenkový pochod, pokud vůbec nějaký je....

Nabídka O2 je - nyní už spolu s Telly - bezkonkurenční, navíc pokud to uděláš v rámci akce iDBESu, máš za necelé 4 kila Sport Pack na rok

michalnew
Registrace: 3/2019

@Moravia CS

Jasně jsem psal "bez urážky", ale jestli jsem se vás dotkl, tak se omlouvám. Pravidelně totiž vídávám tohle špekulování u placení za tv, kde je to v řádu nižších stovek Kč. Ale a opět račte prominout, tohle špekulování nevidím u placení za pivo nebo cigarety. Jako pivo, to možná tak k jídlu, ale ne po basách, ne laciný supermarketový patoky. Ovšem retka jsou pro mne věc zcela postradatelná a raději to tedy dám do té tv...
Ještě jednou se tedy omlouvám a přeji hezký večer.

Bad Pete

@michalnew

@ michalnew :

Nabídka O2 a Telly je bezkonkurenční jen pro ty co jsou fanici do sportu. Pro mě kromě Tenisu WTA super kvalita s patřičným datovým tokem (ne jen okolo 2,5 nebo 3 Mbit/s) obrazu u dokumentárních stanic a dále u filmových stanic jako Cinemaxy, Film Europe a podobně. Od Skylinku jsem k UPC kabelu tekl už před více jak deseti roky kvůli tomu že neměly ani Cinemax 2 a filmové stanice byly jen v SD a mazanici. Programová skaldba kabelu UC mě plně vyhovuje a jediné co tam postrádám je Tenis WTA a Travel XP který ale mám u SK Skylinku s Mini balíčkem na dvou kartách po 2x 5,80 Euro kvůli SK stanicím.

PS: Znova opakuju že v celé rodině se u nás z celého sportu sleduje pouze ten tenis a převážně ty baby WTA!!!

Moravia CS

@Moravia CS

Jak jste navrhoval "jednu stanici za 100 Kč", do toho operátoři (nejen v ČR, i venku) velmi velice neradi, protože to velmi velice neradi vidí dodavatelé. Programy se prodávají v balíčcích a každý program má jinou sledovanost. A IPTV operátoři přesně vědí, jakou mají na čem sledovanost a zákonitě by nechtěli "živit" něco, co sledovanost nemá, ale oni za to dodavateli platí. I to HBO se musí brát v balíčku...

Bad Pete

@ michalnew :

"... , navíc pokud to uděláš v rámci akce iDBESu, máš za necelé 4 kila Sport Pack na rok"

K tomuto jen to že kdoví jak to nakonec s tím "Sport Pack na rok" z té akce od Premium Idnes nakonec bude když O2 pokaždé každému odpovídá s něčím úplně jiným. Někteří tady dokonce píšou že v tom odkazu už není možnost výběru toho původní balíku Sport. Mě například jak jsem již psal odepsali dnes v 16:12:53 následujícím přes SMS.

"Dobrý den, program O2 TV Tenis bude od září dostupný pouze v balíčku Sport Plus nebo v O2 TV Stříbrná. Jiná varianta se momentálně neplánuje. O2."

Moravia CS
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra