![]() |
|
Idnes premium + O2 tv sport packDobrý den, asi už to tu bylo, ale chtěl bych se zeptat někoho, kdo to využil, jestli v tom packu jsou pak všechny nové kanály. Nova sport 3,4 Premier league 1,2 a další. Nebo je to jen ta původní verze bez nových kanálů ??? Děkuji. |
faba123
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 93 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
@Moravia CSTěch 390 za platbu SP na rok je něco, coTi zlomí vaz? Za pokus to stojí, i kdyby to mělo po měsíci skončit..... Podotýkám, že já si platím O2 Stříbrný za cca 290/měsíc (v rámci balíčku služeb) a nic neřeším |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnew@ michalnew :Opravdu vidím že tu někdo evidentně někdo nechápe o čem vůbec celou dobu píšu. Co jako získám tím že jen kvůli O2 TV tenisu WTA si zaplatím ten původní balík O2 TV sport v té akci za 390 Kč na rok a oni mě z toho balíku ten O2 Tenis WTA k začátku září vyřadí?! Jinak podle operátorky z O2 jak jsem tam nyní volal tak už ani v té akci přes Premium Idnes není možné u O2 vybrat a zaplatit ten původní balík a mám se jedině obrátit přímo na Idnes jak to řešit. To dám raději těch 2x 390 Kč na ty po tornádu z jižní Moravy než za něco co tam nakonec vůbec nebude!!! O2 má známý a aj ten balík O2 Stříbrný a ta kvalita obrazu u stanic balíčku mě opravdu nenadchla. Dokud bude můj operátor nabízet DVB-C a současnou kvalitu tak ho nemíním opouštět. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSNo tak nic nekupuj, Tvoje volba..... zdar |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport pack@ michalnew :K "Podotýkám, že já si platím O2 Stříbrný za cca 290/měsíc (v rámci balíčku služeb) a nic neřeším" následující. Já kromě kompletu UPC platím ještě navíc těch 300 Kč a něco (oproti tvým celkovým 290 Kč měsíčně) jen za ty mé dvě karty Skylink SK s 2x balíčky Mini po 2x 5,80 Euro. Rád zaplatím si zaplatím ale jen za to co chci a nebudu vyhazovat peníze ven z okna za zbytečnosti a za to co už mám!!! |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSMe to nejde ani na mobilu. Mluvil jsem s borcem na info lince a pry nejsem sam. Uz to maji od vice lidi. Soudruzi udelali nekde chybu ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport packOmlouvam ae , ale nekteri mi pripadate slusne receno jako negramoti. Nechapu proc v akci nabizi na rok produkt , o kterem minimalne ke konci vedeli , ze za mesic skonci. Pochopil bych s obtizemi , ze ho nechaji dobehnout bez novych programu. Ale kdyz tad pise , ze mu to pobezi bez O2 tenisu , a vy mu odpovite , ze je to jeho problem kdyz si koupil akcni nabidku , tak nejste normalni. Tengle program tam byl oficialne v te akci prezentovan.... |
pavelmgh
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport packTelefon a hodne piva mne zamenili najaka pismenka.Ale snad me sdeleni pochopite. |
pavelmgh
![]() |
|
O2 Sport Pack - URL k platbe zvyhodneneho balickuZdravím všechny, kdo se ptali na URL, kde lze zaplatit balíček O2 Sport Pack na rok s využitím voucheru.O2 už balíček ze svých stránek stáhla, ovšem tu akční nabídku lze stále ještě využít zde, když máte voucher od iDNESu a vytvoříte si úplně nový účet přes O2 TV: https://www.o2tv.cz/registrace-o2tv-air/?type=recurrent&package=SPORTPACK-12M A pak už následně před platbou jen vyberte záložku "Mám voucher" a načte se Vám nová cena. Osobně vyzkoušeno, dokonce dvakrát, a pokaždé úspěšně :-) Kdyby něco, pište mi do soukromé zprávy, rád poradím. Jen jsem tady celou neděli nebyl, proto jsem hned neodepsal na dotazy. J. |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
@pavelmghKrátké sdělení k vašemu sdělení: nevím proč by operátor nenabízel... Nabídka je platná obvykle pro běžící měsíc. Jestli ví, že nějaký balíček skončí za měsíc, dva, vůbec není nic proti ničemu.Když víte, že kupříkladu u nějaké firmy za měsíc skončíte, tak už teď nechodíte do práce, když nemáte dovolenou? ![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport packNevím , ale nabízet roční předplatné na něco co už v tu chvíli vlastně neplatí mne nepřijde v pořádku. To roční šlo objednat ještě asi týden poté , co řekli , že se balíček sport plus bude rušit. |
pavelmgh
![]() |
|
@Bad PeteJinak vaše přirovnání řeknu jinak. Když vím , že za měsíc budu vyrábět v práci nový produkt a budu kvůli tomu upravovat nastavení stroje , tak si nebudu brát nové zakázky na celý rok. |
pavelmgh
![]() |
|
@pavelmgha proč ne? Např. já mám Idnes premium + O2 TV sport pack zaplacený do 7.8.2022. Takže celý rok mi poběží stávající programy (bez těch nových, které jsou tam jako promo do 15.9.). Nějak v tomto duchu mi přišel informační mail z O2:Dobrý den, chtěli bychom Vás informovat, že počínaje dnem 15. 9. 2021 měníme podmínky poskytování tarifů O2 TV Sport Pack 12 měsíců, což se týká i Vašeho tarifu. Změna spočívá v tom, že po uplynutí 366 denního období nedojde k automatickému prodloužení přístupu ke službě na další 366 denní období ani ke stržení prostředků z platební karty. Pokud s touto změnou nesouhlasíte, můžete službu ke dni 14. 9. 2021 bez sankce zrušit...... |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@pavelmghJenže oni si "neberou nové zakázky".Čistě hypoteticky si totiž můžete objednat balíček i poslední den jeho fungování. |
Bad Pete
![]() |
|
@Bad PeteAle v tom případě by měli jasně definovat jak to bude dál a ne ve 4 odpovědích říct 4 různý varianty. |
pavelmgh
![]() |
|
@pavelmghPřesně ... pokud udělají nějakou takovou akci, tak musí původní podmínky dodržet na minimálně stejné úrovni jako na začátku.Jinak takové postrádají smysl ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
@ivo2001Jediný smysl všech promo akcí je, aby jejich pořadatel vydělal peníze. A je jedno jestli jde o supermarket nebo operátora. X let jsem v tom dělal, vím co píšu. |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport packZde nekdo popisuje presne to co tady celou dobu resime...https://www.tvkompas.cz/poznamka-o2-tv-a-chaos-se-zvyhodnenym-sportovnim-balickem/ |
jk33
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport pack@ jk33 :Dík za odkaz a když je O2 tak nenažrané a nespokojí se s málem tak následně ode nezíská ani jedinou korunu. Vidím že u toho nového balíku "O2 TV Sport Plus" je už pouze možná měsíční platba za 299 Kč nebo na tři měsíce za 799 Kč a už není možná zvýhodněná roční platba. U původního balíku "O2 TV Sport" roční platba vyšla jen na 1799 Kč (jeden měsíc pouze 149,92 Kč a ne na 199 Kč) a ne za 2388 Kč. Takže pří roční platbě byla sleva 25% a u těch třech měsíců je sleva pouze 11%. Po zrušení původního balíku a jeho roční slevy jen kvůli O2 tenis nezaplatím O2 u nového balíku po novu zbytečně navíc za rok o 1397 Kč/rok nebo o 116,42 Kč/měsíc. Tady jde jasně vidět nenažranost ze strany O2 když u nového balíku není možná zvýhodněná roční platba a jde mi hlavně o princip serióznosti společnosti. Nevidím jediný důvod abych nově platil za 8 úplně rozdílných sportovních stanic když mám zájem pouze o jednu pouze s jedním zaměřením! To je stejné jako kdybych si chtěl v obchodě koupit z pečiva pouze chleba a musel k němu ještě povinně zakoupit 10 rohlíků a podobně. Pokud chci např. balík s HBO tak všechny tři HBO stanice z něj mají podobný obsah a ne jako ty úplně rozdílné sporty. Fotbal nebo hokej případně tenis je vše úplně něco jiného a rozdílného. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CS"A nespokojí se s málem"Pane, vy kritizujte firmu, že dělá přesně to, pro co byla založena? Za vaši (ani moji, ba ani dawise 77) spokojenost nic nepořídí... ![]() Nechci být rypna, ale o stránku zpět jste se cítil velmi dotčen jednou mou všeobecnou poznámkou a teď píšete tohle... ![]() ![]() |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport packOprava: "kritizujete". |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport pack@ Bad Pete :Firma která poslední dobu každému na úplně stejný dotaz odpovídá pokaždé jinak není podle mne důvěryhodná a tím pádem už nemám zájem o její služby. Firma která si neváží jakéhokoliv současného zákazníka nebo toho potencionálního je podle mě špatná firma. Pokud je O2 jedno že následně ztratí např. zákazníka který si nyní platil původní balík "O2 TV Sport" s roční platbou za zvýhodněnou cenu 1799 Kč jen kvůli tomu že skrz O2 Tenis mu nově nutí místo původního balíku jen ten nový rozšířený s novou cenou na rok za rapidně vyšší cenu 3196 Kč a navíc pro určitého zákazníka bez jakékoliv přidané hodnoty tak je to její problém a přál bych mu aby ztratil kvůli tomuto chytračení vícero zákazníků. Pokud by se O2 chovalo seriózně vůči současnému zákazníkovi tak mu dalo na vybranou jestli chce mít nadále ten původní osekaný balíček s původní cenou a nebo má dá svobodně na výběr jestli má zájem přejít na ten nový s vyšší cenou kde jsou navíc nové čtyři stanice. Aj u mobilních služeb je většinou zvykem že když se zavedou nové tarify tak si ti stávající zákazníci mohou ty původní ponechat nadále pokud jim vyhovují a nejsou násilně nuceni ho změnit. Jakákoliv firma je závislá na tom kolik má zákazníků a pokud je ztratí tak to může nakonec úplně zabalit. Jakýkoliv zákazník se ztrácí lehko ale hůře se získává nazpět. PS: "Pane, vy kritizujte firmu, že dělá přesně to, pro co byla založena?" Podle vás má byt teda prioritou firmy zákazníka co nejvíce oškubat a co nejdříve získat co nejvyšší zisky za každou cenu a nehledět napravo ani nalevo? Správný podnikatel si umí vážit jakéhokoliv zákazníka a ne jen těch co si platí kompletní nabídku a podobně. Nezlobte se na mě ale Baťa by své spolupracovníky co hledí každého zákazníka co nejvíc oškubat okamžitě vyrazil! |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CScenovku nastesti ridi volny trh , takze predchozi prispevek spise pripomina brekot pisklete z nejakeho leveho brlohu![]() Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Idnes premium + O2 tv sport pack@ Bad Pete :Ještě poslední reakce na to co jsem přehlédnul. "Nechci být rypna, ale o stránku zpět jste se cítil velmi dotčen jednou mou všeobecnou poznámkou a teď píšete tohle... :-/ :lookaround:" Znovu vás upozorňuji že si minimálně přes deset roků platím kompletní programovou nabídku DVB-C od UPC. Jestli o tom nevíte tak to opravdu není malá částka a klidně si to dohledejte na jejich webových stránkách. Mimochodem u UPC kabelu neexistuje možnost nelegálního a pirátské příjmu jako u satelitu atd. (nestrkejme hlavu do písku, všichni tady víme jaká je realita a že jsou tyto možnosti přes ten SAT) a vše si tam musíte poctivě platit. Navíc UPC byla vždy seriózní a když aj byl nějaký balíček pro nové zákazníky zrušen tak si ho stávající mohli dále ponechat. Vím o čem píšu protože mám aj známé co mají jejich jiné různé nekompletní nabídky a aj s těmi historickými balíčky co už nejsou dávno v aktuální nabídce pro nové zákazníky. K tomu komplet UC si ještě navíc platím měsíčně asi 313 Kč (dle aktuálního kurzu Eura) za 2x Skylink SK Mini, takže nejsu žádný strýko držgroš což si pořád myslíte a také že jsou takoví skoro všichni. Rád si zaplatím za služby ale také za to požaduju vstřícnost a z druhé stany za to že je živím a platím si u nich služby. O2 mě nyní totálně vytočilo tím jak jen mlží a každému odpovídá úplně něco jiného a jak tu někdo psat tak mají v odpovědích minimálně čtyři varianty. Takové jednání vůči platícímu zákazníkovi se opravdu nelíbí a tím pádem bych u nich už nezůstal ani kdyby mi to nově nabízeli za pouhou jednu korunu a jde mi hlavně o princip jak se chovají vůči zákazníkovi viz článek o té akci od O2 s Idnes u konkurenčního webu na který tu dal někdo odkaz. Dále jsem psal že nemám zájem o IPTV ale jen o DVB-C nebo DVB-S a že ten balík od O2 s O2 Tenis byl jen kvůli tomu že ho nabízejí pouze oni. Např. Skylink nabízí balík Flexi kde si můžete vybrat vybrané stanice z balíku Kombi a jde vidět že když se chce tak to opravdu jde a není nuceno si platit co zákazník nechce. Cenu 149,92 Kč měsíčně za jednu jednu stanici jsem toleroval ale nově za to samé platit už 266,33 Kč odmítám tolerovat a ještě za to jak se O2 chová. Nějaké zápasy WTA jsou aj na "Dvojke" od RTVS a snad do budoucna ty práva společnosti O2 na to vyfoukne. Tímto také dále už na toto téma končím diskuzi a nebudu již vůbec reagovat. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSHeleďte, tyhle markeťácké kecy a zcestné poučky si nechte, ano? Teď jste se zase docela dotkl vy mě...Mám praxi v obchodě skoro 25 let, začínal jsem jako prachobyčejný učeň. Firmu nezakládáte pro hezké oči nebo pro spokojenost kolenovrtů, ale aby vydělávala peníze (jenže ono je módnější firmu založit, vytunelovat a poslat do konkursu nebo převýst na bílýho koně... ![]() Pokud vám ta nabídka nevyhovuje, nikdo vás ji nenutí platit a jděte tam, kde vás "nebudou oškubávat". Třeba ke Skylinku, tam uvidíte praktickou ukázku "málo muziky za hodně peněz" a k tomu spoustu PR tlachů, o převzetí C+ doteď nesplněných... |
Bad Pete
![]() |
|
@Bad Pete"Firmu nezakládáte pro hezké oči nebo pro spokojenost kolenovrtů, ale aby vydělávala peníze..."Rekl bych, ze vubec nejde o spokojenost ci nespokojenost "kolenovrtu", ale predevsim o spokojenost zakazniku obecne. A musim rici, ze zrovna v tomhle meritku nedosahuje televize od O2 prilis dobrych vysledku. Staci se podivat na jejich Facebook, kde si lide vecne stezuji na problemy, vypadky, zmeny a zdrazovani formou nenapadneho oznameni nekde na fakture.... A dobrym prikladem je i nejasna komunikace ohledne sport packu. Puvodne mel byt k dispozici do 15.9., jenomze uz pred tydnem jej neslo vubec objednat. A voucheriste at si sve problemy resi s idnesem, proc by se o ne vlastne melo O2 zajimat, kdyz jim prinesou jen drobne... Nicmene, je pravem O2 pristupovat ke svym zakaznikum jako k dobytku, kdyz diky tomu vydelaji vic penez. Vas nazor Vam neberu. Jen dodam, ze jsem rovnez pusobil v nekolika firmach v ruznych pozicich, i tam, kde se sefove vubec neohlizeli na spokojenost beznych zakazniku, a mnohdy neresili ani (ne)spokojenost B2B klientely. Podstatou bylo vysat co nejvice penez, a kdyz pak nastal problem, tak se proste jen vymenila cast vedeni nebo rovnou cele obchodni oddeleni. Problem se tim sice nevyresil, ale co jineho lze v takove situaci delat... Ano, i takhle se da vest firma. Pak to konci v lepsim pripade fuzi s nekym silnejsim, v tom horsim pripade takova firma proste jen skonci. Nicmene vas pohled na Skylink/C+ je mirne zkresleny. Objektivne, za relativne malo penez nabizi pomerne dost muziky, byt uz to neni "dozivotne zdarma za 4 tisice" jako kdysi. Ale z tech divaku, co Skylinku zustali mi prijde, ze vetsina je spokojena. |
jk33
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |