Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Idnes premium + O2 tv sport pack

Dobrý den, asi už to tu bylo, ale chtěl bych se zeptat někoho, kdo to využil, jestli v tom packu jsou pak všechny nové kanály. Nova sport 3,4 Premier league 1,2 a další. Nebo je to jen ta původní verze bez nových kanálů ??? Děkuji.

faba123
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

Tady je postup ... jak na to ...

Musíte mít (nejlépe) vytvořený účet u O2tv, ale NESMÍŠ být přihlášen, pak link www.o2tv.cz/registrace-o2tv-air/?type=recurrent&package=SPORTPACK-12M

přihlásit se, vybrat volbu mám Voucher, zadat číslo voucheru (cena se sníží z 1799 na 390 Kč) a pak to kartou zaplatit.

A je to :)

Já jsem dělal tu chybu, že jsem byl přihlášený v O2tv ... to tě pak automaticky přesměruje na jinou stránku !!!

Díky jk33 za radu ... nebýt přihlášen ... koho by to napadlo :)

Ale které kanály tam vlastně jsou ... ani nevím :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@jk33

"vas pohled na Skylink/C+ je mirne zkresleny"

Tak já vám taky váš názor na to jak nahlížím na Skylink také neberu.

Nabízí poměrně dost muziky za relativně málo peněz? Vážně? A co stížnosti na tady nefunkční TP, tady nejdou zápisy, tady tamto, tady ono?

Dál o tom diskusi nepovedu, čistě z opatrnosti, už jsem viděl jak tu někdo dostal ban jen za to, že tohoto operátora nechválil... :-/

Bad Pete
Registrace: 1/2018

RE: Idnes premium + O2 tv sport pack

A ještě jsem zapomněl, že většina "stížností" u O2TV je od lidí, co naposled měli asi zřejmě T2 seťák nebo jednoduchý SAT... :lookaround: Samozřejmě, že ne každý nutně musí mít technické buňky, ale občas používat to co jim sedí na krku by bylo lepší než se jít vyzvracet na FB operátora. To to totiž opravdu není pozemák, ale k opravě 80% nefunkčností stačí dva až tři primitivní úkony, maximálně pětiminutová komedie... ;)

Bad Pete
Registrace: 1/2018

Já docela souhlasím s Moravia CS. A určitě nejsem kolenovrt. Ale pro stabilmí kvalitní příjem volím jednoznačně satelit, takže si platím Skylink s HBO a DIGI SK, premium balíček. O2TV mám jen jako doplněk pro českou fotbalovou ligu a WTA. Naštěstí jsem stihl ten balíček s Idnes a doufám, že platnost do 7.8.2022 bude dodržena. Takže vůbec nemám potřebu platit ten jejich rozšířený Plus balíček, když všechny nové stanice mám ze satlitu na DIGI SK. Ale jak píše kolega, bohužel WTA (a pro mě i český fotbal) jinde než v O2TV sledovat "slušně" nelze.

jirka67
Registrace: 2/2006

@ivo2001

Jsem rad, ze Ti to nakonec proslo... ano, to odhlaseni z puvodniho uctu bylo naprosto zasadni :))

Rekl bych, ze timhle zpusobem si O2 zajisti, aby jejich vyhodne nabidky nevyuzili nekdejsi aktivni klienti. Nastesti to lze pomerne jednoduse obejit odhlasenim a uplne novou registraci, ovsem je fakt, ze mnoho lidi to nenapadne, a pak jim treba ta objednavka neprojde. A jelikoz dneska konci platnost tech slevovych voucheru, ti lide si pak uz nebudou mit kde stezovat.

jk33
Registrace: 1/2007

@all

ve veci nejasnosti okolo rocniho predplatneho Idnes premium + O2 tv sport pack a jeho ukonceni po 15.9.21 jsem kontaktoval primo reditelku digitalnich sluzeb O2 a tady je vyjadreni:

"Nové programy od Novy (Novy Sport 3 a Nova Sport 4) budou zařazeny minimálně do konce září. Premier Sport 2, ve kterém budou i ty nej zápasy Ligy mistrů, zůstane až do konce vašeho předplatného.

S pozdravem,

Dana Tomášková"

ml4559
Registrace: 8/2021

Takže už 5. verze....

pavelmgh
Registrace: 7/2021
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku