Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AB PULSe 4K (finta)

Na parabole sa objavila recenzia na prijmac AB PULSe 4K. V recenzii bol spomenuty problem so zadavanim PINu pre karty v moduloch DIGI TV SK. Dnes mi to telefonicky potvrdil aj jeden z predajcov. Ale v recenzia sa spomina nieco o pouziti "finty" (vid clanok). Vieme akej finty, prosim?

Vyzkoušel jsem také dekódovací modul DIGI Nagra s vloženou kartou pro satelitní platformu Nová DIGI SK provozovanou společností DIGI Slovakia. Modul pracoval bez problémů, bohužel nebylo možné zadat PIN kód, tudíž programy vyžadující PIN nefungovaly (programy se sledovat dají, ale musí se použít taková malá finta).

swina62
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

@koudelka

Tak hledej, já ti to hledat nebudu a pak dávat vše na talíř. Podle tvého loginu by jsi mohl znát i ten satupdate.net, pokud se zajímáš o přijímače, docela mě to upřímně udivuje.

Ano, je to i na Dreamboxy, potvrdil mi to známý, není žádný prodejce, jen obyčejný uživatel této zprofanované značky.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

@BBS

Nesouhlasím s tvrzením "zprofanovaná značka",ale jinak ten známý má pravdu.Mně funguje s ICE kartou ve čtečce dm920 např.Canal+Domo HD.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@lz405

Děkuji za potvrzení, že M7 tam funguje.

Jinak píši zprofanované, jelikož mám pro to své důvody a nemusíš s nimi souhlasit. Názor mám od řady 900, která měla neskutečnou poruchovost (jednou tuner, příště chipset, pak zase ladění, pořád něco), nekvalitní servis (ano, dělal se kupodivu v DE), nemluvě o řešení záručních oprav. Support byl o ničem. To se bavím o relativně vyšší cenové třídě.

Právě známý, který je fanda této značky, tak by mohl povídat, jelikož několikrát řešil i SW suport a opravy, to přímo s výrobcem. Škoda, že nechodí už na Parabolu. Dneska už to snad mají lepší, ale já osobně už bych tuto značku domů nechtěl, dal jsem jí šanci a několikrát se spálil.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

RE: AB PULSe 4K (finta)

Ja len k tým oscamom s podporou M7. Je to už min. 5 rokov stará záležitosť. Už v tej dobe bol verejne dostupný oscam pre arm(stačilo si spraviť run script s úpravou mac adresy), ktorý nemal žiadne ďalšie obmedzenia. Presne tento oscam "vyšiel" neskôr verejne pre arm aj mipsel s odstránenou "protect mac address".
Nehovoriac o tom, že takýto oscam(protect SN card) sa dá už dlhé roky kúpiť.
Ako je to s DM920 - pravdepodobne arm64 - neviem.
Takže celkom nechápem, o akej "podpore" tu voľaktorý píšu.

baltik
Registrace: 6/2019

@BBS

Já měl něco podobného s Octagonem SF8008Mini,tři reklamace na jeden nákup,výměna dvou přístrojů.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405

@BBS

Ano, jak píšeš. Mám stařičkého DM800 HdSe koupeného asi před 13 lety. Dříve v obývaku, dnes v ložnici Z počatku jsem tam strkal různé image, pluginy a na konec jsem zůstal na trvale na Experimental s hdglass 16. Na přepínání programů dobrý. Obraz taky. Ty starý stroje jsou držáci. Do obyváku jsem zakoupil Vu+Uno4KSe s VTI15. Tam ještě mohu laborovat. Na DM už ne. Ani to nemám zapotřebí.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

len tu dávajte informacie asi niektorý nevedia kto je na druhej strane čím je to viac verejné tím sa tomu znižuje životnosť

peto197601
Registrace: 3/2019

@peto197601

A čo ako, prestane sa točiť zemeguľa, či?

baltik
Registrace: 6/2019

@baltik

tak sem napíšte všetky odkazy kde to na nete všade je však nech to majú pokope a rovno môžu plne nasadiť Nagru

peto197601

to bude mít Jarda radost, že to bude pokope... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@peto197601

A myslíte si,že to nevědí.Těch pár lidí,co to umí zprovoznit mají na háku.Vadí jím sharing a nejvíce ti,co posílají obrázky a zvuk po internetu za pár euro.

lz405

@lz405

to ja viem ale to sú spojené nádoby

peto197601

Chlapci moc to prezivate, tento thread je ale o niecom inom. ;)

Profundus
Registrace: 7/2021

@agamon

@amagon Souhlas s tebou. Ta cena je přestřelená.

john72
Registrace: 7/2011

Nagra tomu vsetkemu spravi utrum ...otazka casu a bude vymalovano. ;)

coral
Registrace: 9/2009

je problem napchat soft z tohoto do toho optikum ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra