![]() |
|
TELLY - Premier Sport2Chtěl bych se zeptat zda na satelitní platformě TELLY je již program Premier Sport2. Včera jsem ho tam ještě nenašel. Zda naběhne, nebo je nutné provést nové skenování programů. Děkuji |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2@Moravia CSNvm, ale to SK k tomu svadi. Ale tady jsou jini odbornici, ja tomu nerozumim a kdyz neco nejde, mrknu sem .. Snad se vse vyresi .. ![]() |
wosma
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@Moravia CSSouhlas s bretah. Rozdeleni na CZ a SK mutaci je pouze pro potreby O2. Jinak predpokladam, ze Telly a T-Mobile vubec neresi zda tam budou slovenske reklamy a upoutavky nebo nikoliv. Jen O2 byla v tomhle vzdycky striktni. O2 byla kdysi schopna simultanne vysilat zapasy Premier league na O2 Sport, jen aby jeji divaci nemuseli poslouchat slovensky komentar na DIGI Sport![]() ![]() ![]() Pokud se jim to vyplati financne, tak vlastne proc ne... ![]() |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2„Chystáme vyrábať dve verzie programu, českú a slovenskú. Môžeme prezradiť, že prenosy z Ligy majstrov budú aj kompletne v slovenskom jazyku. Štart kanálu nastane 17. augusta, teraz ladíme všetky detaily,“ uviedlo O2. Na slovenskej verzii sa budú podieľať pracovníci Digi Sportu, ktorý ukončí vysielanie.🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Telly Premier Sport 2Dle komentářů na fcb Telly Asi půjde PS2 jen na nové balíčky Telly a nepůjde na staré smlouvy od bývalé Digi,třeba balíček Sport plus,tam naskočil NS3,4,ale PS2 nikoliv. Asi se bude na infolince Telly objednat nové smlouvy a jejích nové názvy balíčků. Pak půjde i verze SK ,česká verze se zatím neplánuje,viz jejich guru píše na fcb.Tak nějak jsem to z tamních dotazu pochopil. |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2@ bretah :Nevím, Telly nevlastním ale známý co ho má s CA modulem mě ještě včera tvrdil že ten Premiere Sport 2 Sk mu nejede. Jinak aj Telly na infolince po dotazu celou dobu tvrdilo něco jiného a že pro ČR bude spuštěna další pozice u Premiere Sport s příponou CZ. Vidím že ani Telly jako u O2 neví pravá ruka co dělá ta levá. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2pokiaľ tam pridajú cz verziu musí stačiť aj sk |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2@ rybář :V tom případě by tu příponu "SK" měli odstranit když už je pro celé Československo. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSVčera to bylo ještě zakodováno, jede to ode dneška. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
@jk33@ jk33 :"O2 byla kdysi schopna simultanne vysilat zapasy Premier league na O2 Sport, jen aby jeji divaci nemuseli poslouchat slovensky komentar na DIGI Sport" Co k tomu dodat aby to bylo slušné. Vždyť aj Česká televize je totálně ujetá že dabuje slovenské filmy ze slovenčiny do češtiny (a na druhé straně by chtěla navýšit koncesionářský poplatek když následně tímto vyhazuje peníze z okna ven) tak jako Prima, Nova a podobně. Zrovna tak nechápu proč ČT nevysílá aj Dempsey a Makepeaceová s původním geniálním dabingem ČST Bratislava ještě z dob Československa před revolucí a nebo neumožní navíc aj možnost volby slovenštiny k tomu novému českému dabingu. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2Na satelitu Premier sport2 SK a aplikace CZ. |
hamm3520
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
@hamm3520Jaky mas balicek? Ja Premier sport 2 v aplikaci vubec nevidim. |
jk33
![]() |
|
@Moravia CSAbsolutni souhlas. Ja si dokonce jeste pamatuju, ze jsem Dempsey a Makepeacovou videl ve slovenstine na CT jeste někdy v roce 1996. Nechapu, proc to pak predabovali do cestiny kdyz to byli schopni v pohode poustet slovensky i po rozdeleni federace. Navic, tehdy vysilali i Milana Markovice na CT1 a taky nikomu nevadilo, ze mluvi slovensky.Na jednu stranu televizim nedela problem Talent a Superstar napul slovensky, ale kdyz jde o dabing nebo komentovani sportu tak najednou je to problem. Pritom zejmena u dokumentu je slovenstina prijemnym zpestrenim, nebot v dokumentech v cestine slysim porad ty same 3-4 hlasy. |
jk33
![]() |
|
@jk33Mám velký balíček.Aplikace na Samsung jsem v nastavení programů resetoval a Premier sport2 naskočil. |
hamm3520
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2Takže dnes potvrzeno kdo má ještě Digi czech tak nebude premiér sport2 jediné přejít na telly |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
brumlato je správné |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
BrumlaJe to tak, dneska sem to řešil taky. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2Tak jsem videl epg a vubec mi to vadit nebude, protoze prevazna cas bude na PS1. Na PS2 jsou vetsinou zaznamy nebo jeden zapas live z LM atd. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@hamm3520 @brumlaDiky za info. Zkousel jsem nekolikrat resetovat, nicmene PS2 nenabehl. Nicmene, uz se to vyjasnilo. Asi budu muset resit zmenu smlouvy, tak uvidim. Zvlastni je, ze Nova Sporty 3 a 4 normalne funguji. Prinejhorsim zatim ozelim PS2 a pockam na novou akci. PS1, NS3, NS4 bezi normalne, nemam tedy duvod panikarit. |
jk33
![]() |
|
@jk33Změnu smlouvy?Já bych si to představil nějak tak,že zavolám na jejich zák.linku požádám o změnu balíku na ten nový např.Velký a hotovo.Nebo je to nějak opravdu složitější?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboNevim, jak to je nebo neni slozite ovsem nekdo tu psal ze kdyz chces zmenit balicek, prijdes o veskere slevy, tudiz je obvykle lepsi vse nechat tak jak je.Zatim ten Premier sport 2 neni pro me takova priorita, a navic jej mam i v balicku Sport Pack O2, ktery jsem si nedavno koupil na mesic na zkousku ![]() Predpokladam, ze za necely mesic se i v Telly chyti za nos a PS2 doaktivuji vsem. Nechapu proc vynechavaji z puvodnich balicku zrovna tenhle program. Kdyby vynechali PS2, NS3 a NS4 dohromady tak to pochopim, ale proc jen PS2? Takhle zbytecne vytvari chaos a zatezuji sve klientske linky. |
jk33
![]() |
|
@hoboOn má zřejmě ještě starý digi tarif , kde má nižší cenu než by měl teď. Protom píše , že počká na slevu. |
pavelmgh
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: TELLY - Premier Sport2Stačí zavolat,,, změnit službu a za chvíli se dívàš |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |