![]() |
|
IPTV prijímač pre TV so SCART vstupomAhojte,mám starú plazmu Panasonic, ktorá má len tri SCART vstupy a rád by som k nej pripojil nejaký IPTV box. Mám Skylink, takže by mi šlo o túto aplikáciu, ďalej O2 a Telly, keďže asi všetci vieme ako je na tom Skylink so športom. Pravdepodobne pôjde o Android TV s výstupom AV, viete mi nejaký poradiť, prípadne máte niekto skúsenosť s kvalitou obrazu pri AV výstupe? Ja mám skúsenosti len so SCART/SCART čo sa týka SD kvality. Budem potrebovať dva káble však? Jack/3xcinch a následne redukciu 3xcinch/SCART. Našiel som recenziu na Homatics box Q, má výstup AV a údajne tento výstup funguje dobre. Ďakujem |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 142 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
#MMorousA co mu nabízím já 3x levnější.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: IPTV prijímač pre TV so SCART vstupomNapíšeš, nedělej v tom vědu a pošleš mu odkaz doElectroworldu na úplnou blbost. Pleteš si Output a Input. On chce propojit TV se SCART a ne s HDMI. Na tom Ali je to obráceně. Tak jak to chce. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: IPTV prijímač pre TV so SCART vstupomĎakujem všetkým za ochotu poradiť, dnes mi Android TV box došiel a veľké sklamanie, obraz bol oveľa horší v porovnaní s tým, ktorý mám na satelite. A o takom youtube ani nehovorím, samé kocky. Navyše bol problém aj so zvukom, ked som zastrčil biely káblik do redukcie SCART, tak začal televízor vydávať zvuk, akoby nejaké rušenie. Jediné riešenie nový TV![]() ![]() |
majster222
![]() |
|
@majster222No konečně![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTady si z vás někdo dělal ( . ). |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: IPTV prijímač pre TV so SCART vstupomUz som múdrejší![]() |
majster222
![]() |
|
@majster222To bude těma redukcema. Jinak Homatics Box Q Android TV box certifikovaný společností Google (verze Android TV 10) není špatný.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@majster222-- @milde --- Nevim co se v tom furt nípeš. Psal jsem něco podobnýho. Taková jednoduchá věc, 3 dráty. Zajde do elektra, box si vezme sebou, prodavač mu poradí a za 10 minut si vybere, vyzkouší, případně vrátí a vymění. Není snad 5ti letej kluk. Některý ty redukce se dělají roky s přepínačen na obě strany. Na trhu jsou stovky variant, ty mu něco doporučíš a on to bude marně shánět, a ještě na Ali.-@majster222--Taky nevím, proč si neseženeš někoho, kdo Ti poradí na místě, o co vlastně go a dá Ti to za pivo dokupy. Nejsi z Plzně? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 526 |
![]() |
|
RE: IPTV prijímač pre TV so SCART vstupomUz to netreba riešiť, myslel som si, že obraz bude fajn, ale bolo to daleko horšie, ako cez satelit. Nech by som skúsil čokoľvek, furt by bol obraz zlý. Ono satelitne vysielanie asi nie je až také zlé cez scart, ale akonáhle prejdete na IPTV, tak tá kvalita ide rapídne dolu, a ešte k tomu tie redukcie, no hrôza. Kúpim novú telku![]() |
majster222
![]() |
|
@MMorousVčera jsem psal pouze o Homatics Box Q. Ty tvoje dráty a přepínače nesnáším už 20let. Nikdy to nebylo 100%.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@milde3 dráty v pohodě. Samozřejmě že plně zapojenej SCART je lepší - a s delšíma pinama. Nedávno si kolega koupil TV Samšunt, ten neměl sluchátkovej výstup a do starý věže si objednal HDMI převodník, byly tam taky jenom 3 cince. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 526 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |