![]() |
|
Podrobnosti ke k objednání telly sport onlineDobrý den, jsem zákazník skylinku a chtěl bych si přikoupit sport od telly (pouze iptv). Chtěl jsem se zeptat na nějaké podrobnosti ke koupi: jak co funguje, kdy mi bude telly fungovat, či zda se vyplatí telly nebo nějaká služba, pro kolik je to zařízení, zda se platí za něco poplatky popř za co,... atd atd. Nemám čas si vše moc prostudovat a zjistit. Předem děkuji za odpověďi a další vysvětlení |
Cub46
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@obrazova kvalitaPridam svou zkusenost. Kdyz jsem k DIGI prechazel pred 2 lety, byla obrazova kvalita pres net vazne hrozna i na uhlopricce 32 palcu. Tehdy jsem zustal jen kvuli vyhodne cene. Za posledni rok ale doslo k citelnemu zlepseni, nyni mam uhlopricku 55, a kvalitativne je to OK. Od netove varianty ovsem necekam zazraky. Zpozdeni 50 sec a vice je bezne. Kdo nechce delat kompromisy, at sleduje vse pres SAT. |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
@majster222Tak jsem změřil zpoždění Telly přes net (Android aplikace na Oneplus Nord 2 přes Wi-Fi) vůči Skylinku přes sat (AB Cryptobox 650 HD). Měření jsem udělal na Nova Sport 1 a pak na Nova Sport 2 mezi 17.50 a 18.05 a zpoždění mám na obou kanálech shodně 28 až 30 sekund. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
pro jhVdaka za ochotu![]() Tak to nie je az taky zly výsledok ![]() Pretože tie dve minúty a viac co som tu cital, to uz vyzeralo naozaj zle ![]() |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@majster222Ano, to dvouminutové zpoždění tam opravdu asi před rokem bylo. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 106 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |