Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV LG 55NANO9 a připojení k internetu LAN kabelem

Prosím o radu majitele uvedené TV. Nedaří se mi zprovoznit internetové připojení kabelem. V sekci "Připojení kabelem" se ikona "Hotovo"sice zabarví po chvíli z černé do červena, ale když na ni kliknu, TV pořád hlásí, že není k internetu připojena. Přes wifi připojení funguje, ale chtěl jsem zkusit, jestli se u apky Telly (balík Sport Online) zlepší kvalita obrazu při propojení kabelem.
Díval jsem se do přiručky k TV, ovšem avizovaná možnost "Upravit" se v sekci "Přopojení kabelem" neobjevila.
Děkuju.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@MMorous

Peněz vložených do elektroniky jsem nikdy nelitoval a taky jsem se nikdy netrápil, že něco nefunguje, nebo špatně. Ale to je každého věc.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: TV LG 55NANO9 a připojení k internetu LAN...

Jen pro zajímavost, např. ex-UPC nabízel přes metaliku/optiku za 350,- rychlost 40/2 Mbit a za 430,- 150/10 Mbit. V ceně je nepřímá úměra. Někomu to ale stačilo, pokud nemá moc zařízení a zuřivě nestahuje filmy. Takže existují i nízké rychlosti přes optiku. A ne každý potřebuje IPTV, když jsou tu pozemní, kabel nebo satelit.

Já jsem na těch 40/2 začínal, pak to zrušili a zvedli to na 100/10 a zdražili o 50,-. Po pár letech o dalších 30,- a rychlost 150/10. Pak znovu vytvořili ten tarif 40/2. Zákazníci odcházeli ke konkurenci. Nechtěli, aby jim pořád navyšovali rychlost a zároveň cenu.

Co to přebral Vodafone, tak už v ceníku ten "levný" tarif asi zase není. Novým zákazníkům nabízejí nejnižší rychlost 300 Mbit, ale je zase ještě o 100,- dražší. Jen čekám, až mi budou chtít taky zvýšit cenu a odejdu od nich. Neuživím ani těch 150 natož 300 Mbit, tak proč platit víc.

A jsou tu i poskytovatelé, co na optice nabízejí 20/2 Mbit, aby vůbec nalákali nějakého zákazníka.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

Čo si s tým chcel povedať?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@OrHoro

"...V ceně je nepřímá úměra"
- nepřímá úměra by byl pokles ceny úměrně s vyšší rychlostí, to co popisuješ je nějaká nelineální závislost ceny na rychlosti (troška matematiky v pátek po ránu... :))) )

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra