![]() |
|
Skylink 2022 změny přijdoutady muzeme diskutovat a spekulovat o skylinku misto pod clankem o Orange ten s tim nema nic spolecneho.kazdopadne zacatek velkych zmen u skylinku se planuje na jaro 2022, at uz jsou to nove programy,nove balicky,nove ceny, migrace z freesatu, nove prijimace a moduly nagra,atd, a na podzim programy s PremierLeague, ... .. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121 | |
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouAle on potřebuje vzrušení. Aspoň na netu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdounemam potrebu podporovat spatnou sluzbu. az budou na standartni urovni tak si tu sluzbu klidne koupim a budu pouzivat![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouTak nám konečně sděl konkrétně, co ti na SL Live TV vadí? Kromě toho, že nabídka nekopíruje tu satelitní, na čemž jsme se tu s ostatními shodli. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turbouz jsem to tu psal nekolikrat, je videt ze to vlakono ani nectes, obdivovateli nekvalitnich sluzeb![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouJen všeobecné plky, co jiného čekat? |
F4turbo
![]() |
|
@kristian1Já který se nezajímám o fotbal, tak mě satelitní Skylink plně vyhovuje. Na doplnění sportů mám Eurosport Player.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Frank11V žádném případě. Je to jejich relevantní názor na problematiku. Máš jiný? Tak jim napiš, mají přece nějaký mail. Jenže to bys asi musel vystoupit z anonymity... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouNetrepne tuna hluposti, pisete, ze Skylink Live TV je mazanice, ale vobec to nie je pravda.Mam cez net o2 TV, je pravda, ze obraz je o nieco lepsi, ale zas az taky rozdiel medzi o2 TV a Skylink Live TV nie je. Net mam stabilny 50/5 cez kabel, o2 TV prijimam v rozlise 1080p a vobec nie je obraz ako fotka. Skylink Live TV je dostacujuci a v mobile ani nehovorim, spokojnost. |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@Bad PeteNejako si protirečíš. Najprv použiješ ich porovnávanie ako svoj argument, potom na otázku, či ich zavádzajúcu porovnávačku ospravedlňuješ odpovieš "V žádném případě" a nakoniec sa o nej vyjadríš, že "je to jejich relevantní názor na problematiku".Nehodlám s Tebou ďalej zbytočne strácať čas, nemá to význam, lebo vidím, že si skutočne naslovovzatý odborník, ktorý do "této tématiky x let dělá". |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@majster222O2 TV opravdu přijímáš v 1080p?Pokud se nepletu tak mají maximum 1080i.Co s tím pak děláš přes jejich box je už jiná věc.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hopoáno, 1080p. Je to uvedene v appke a aj ked pozeras cez prehliadac, snad ma nechces ucit :D |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
o2TVV IPTV vysílají 1080p |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@Frank11Přesně tuhle odpověď jsem čekal, že to zahraješ do autu... Já si možná "protiřečím", ty se opět trapně opakuješ. Už jsem ti to psal jednou, ty anonymní internetový hrdino.![]() |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouSL Live TV je jen doplňková služba "zdarma" pro všechny platící zákazníky. Pokud by do toho musel SL masivně investovat a nabídnout také více programů, něco by to stálo. A hádejte, kdo by to zaplatil? To by se odrazilo na koncové ceně a zákazníci už by se poohlíželi po "levnější" službě. Nebo by museli tuto službu poskytovat samostatně za poplatek a tím by se zase nedostala ke všem (i k těm, kdo ji nepotřebují).Na druhou stranu, pokud by služba fungovala i samostatně (bez nutnosti platit satelitní příjem), tak by to znamenalo příliv nových zákazníků lačných IPTV/OTT služeb. V současnosti je nevýhodné platit služby SL jen kvůli jejich Live TV. Za stejnou cenu dostanete mnohem méně programů. Aplikace SL Live by mohla fungovat lépe (profesionálněji), to je pravda. Archiv nefunguje, jak by měl. Spousta pořadů se totiž nearchivuje, i když se tváří, že ano. Je škoda, že neexistuje lepší podpora pro hbbTV 2.x. Tam už by měla být možnost poskytovat placené služby zabezpečeným způsobem a IPTV/OTT nebo VOD služby by mohly být využívány masivním způsobem. Nefungovaly by odděleně, ale jako rozšíření lineárního vysílání a lidi by nemuseli kupovat settop boxy, antény, moduly, karty atd... |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouaz ted jsem si uvedomil ze sk live ma k sat live zdarma. zatim co ostatni operatori ty sluzby oddelili, coz podle mne je vychcanost, sat a net by melo byt jedna sluzba. a pokud nekdo ma moznost jen netu tak tak to je jeho problem.mam ted telly a bral bych kdyby pres net byla moznost aspon v sd zdarma a hd by bylo pro platici. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@OrHoro"SL Live TV je jen doplňková služba "zdarma" pro všechny platící zákazníky." - doplním, satelitného príjmu. Áno, je to tak a tak ju treba aj brať. A súdiac podľa väčšiny reakcií tých, ktorí ju skutočne aj majú, tak sú s ňou spokojní. Nespokojní sú s ňou práve tí, ktorí ju nemajú. To je síce logické, však preto ju nemajú, lebo s ňou nie sú spokojní. Uniká mi však zmysel a dôvod ich neustáleho "plivání" na niečo, čo nemajú a ani nechcú mať. Prečo vyvíjajú až takú obrovskú snahu presvedčiť tých, ktorí sú s tým spokojní, o tom, že by nemali byť spokojní? Každý má predsa slobodnú vôľu a môže si vybrať presne to, čo sa najviac blíži jeho predstavám!Ani Ty však nemáš úplný prehľad o danej problematike, pretože Skylink ponúka svoju službu Skylink Live aj samostatne a poznám nemálo ľudí, ktorí ju aj takto využívajú. Teda aj bez nutnosti kontinuálneho satelitného príjmu: https://www.skylink.cz/televize-pres-internet/balicky Redakcia dúfam bude tolerovať použitie odkazu na stránky Skylink. |
Frank11
![]() |
|
@OrHoroskylinklive se da koupit i samostatne.nazor alien ani nekomentuju,uz zase by jste chteli vsechno zdarma. 👎 |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouale sk aspon sluzbu live ma 2x levneji balicky, zatim co ostatni chteji stejne bez rozdilu sat/cab ci net. to se mi nelibi, online balicky by meli byt levnejsi, dyt nejvetsi zatez je na strane prijemce.uz aby prislo discovery+ do cz a s nenazrantmi cz operatory koncim. kdyby aspon nekteri meli levnejsi ceny ale ne, vsichni se spojilo do kartelu a maji uplne stejne ceny i ty mensi ceske ottv kteri kdysi nabizeli sve sluzby za stovku a ted maji stejne ci dokonce draz ne ti velci operatori. meli hy si uvedomit ze temi premrstenymi cenami odrazuji spousta lidi, ale kdyz jim staci stavajici pocet tak jejich vec. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@alien777Teda, člověče, vy jste fakt alien...-Levnější online balíčky "dyt nejvetsi zatez je na strane prijemce" Na to jste přišel jak? - D+. už jsem to psal jednou a speciálně vám, discovery+ asi nejspíš vůbec nepříjde, má dojít k mergi s HBO MAX. A tam rozhodně nečekejte tv "za stovku"... ![]() -"přemrštěné ceny" OK, boomer... (nemám co bych na toto odpověděl) |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdouZapomněl jsem dodat: žádný operátor není charita nebo kouzelný dědeček, který plní přání a tužby. A za tímhle názorem si plně stojím. |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Skylink 2022 změny přijdou@Frank11O tom, že by SL Live TV bylo jako samostatná služba tedy nevím (bez vazby na předplacený balíček ze satelitního příjmu). Ani z jejich reklamy mi to nepřijde zřejmé. Samozřejmě, že tu vždy byla (nevýhodná) možnost zaplatit za satelitní příjem a používat jen SL Live TV. Ani z toho výše přiloženého odkazu mi toto není jasné. Tam je jen odkaz na placenou filmotéku. Dole je odkaz na vyzkoušení SL Live TV zdarma na 7 dní a to je všechno. ![]() @alien777 Pro zákazníka by bylo výhodné mít tu internetovou službu samostatně, protože by se mohl rozhodnout, co chce používat a platit jen za to. Díky tomu by Skylink mohl udržet nižší cenu za satelitní příjem a v případě velkého zájmu o Live TV více investovat a službu zkvalitnit, aby mohl lépe konkurovat. Navíc, jak čtu na tomto fóru, zájemců o IPTV/OTT kvapně přibývá, takže je tam určitě prostor pro expanzi na nové trhy. Je docela možné, že zákazníci, kteří se rozhodli zrušit satelit, by se třeba nechali přesvědčit na příjem přes internet a neodešli by ke konkurenci. Já se SL nezastávám, ale troufám si tvrdit, že u nižších balíčků patří k nejlevnějším. Ano, já mám kabelovou TV, kde je více programů za méně peněz, ale to je jako srovnávat hrušky a jabka. Každý takovou možnost nemá. Na vesnicích nebo v menších obcích, kde vládne dosud Wi-Fi nebo mobilní internet, moc dalších možností není. Spousta lidí na IPTV nadává, protože jim operátor nabídne maximálně 20mbit/s (pouze jeden vysílač) a když si zapnete dvě televize, tak jste prakticky bez internetu. Satelit vám naproti tomu internet nezpomalí. Např. u jedné 3km vzdálené vesnice nikdo optiku nevybuduje, protože se to nevyplatí. Internet v hlavním vysílacím čase bývá přetížený a televize po internetu přestává fungovat. Ve městech je situace úplně jiná. U nás mám, kromě pozemní a satelitní TV, ještě O2 a T-M optika, Vodafone (ex-UPC) metalika, další tři lokální operátoři optika, 12 operátorů na Wi-Fi, plus x dalších přes pevnou telefonní linku a nakonec 3 operátory přes 4G, každý nabízí 50 - 60 Mbitů. Každé dva tři roky se tahá další optika od dalšího internetového operátora. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
@OrHorotak bohuzel mas pravdu,oni to ted schovali pod filmoteku,asi jim to moc neslo,ale drive to bylo uvadene samostatne za 99,- |
kristian1
![]() |
|
@OrHoroNeviete čítať, alebo ste slepí?@kristian1. Nikde nič neschovali. Majú to tam aj s rôznymi cenami za balíčky! Nad "Speciálními službami" sú "Základní balíčky" Mini, Smart, Multi, Kombi aj s cenami. V modrom štvorci pod názvom balíčka je jasne napísané "Internetová televize Skylink Live TV"! Každý balíček sa dá ďalej rozkliknúť a objednať! A to všetko pod veľkou záložkou "Balíčky a služby internetové televize". Ešte aj v tom odkaze je to jasne uvedené: https://www.skylink.cz/televize-pres-internet/balicky Po preklikaní je tam aj návod ako sa to dá vyskúšať 7 dní zadarmo. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11ale jdi ty brebto. je to predelany. jak casto tam chodis ze sis to nevsiml ?TY mas zase specialni vyklad ... .. |
kristian1
![]() |
|
@Frank11to co TY rikas tak to ses uplne nekde jinde. my tady mluvime o samostatne skylinklive za 99,-![]() |
kristian1
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121 | |
![]() |
|
![]() |