Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink 2022 změny přijdou

tady muzeme diskutovat a spekulovat o skylinku misto pod clankem o Orange ten s tim nema nic spolecneho.
kazdopadne zacatek velkych zmen u skylinku se planuje na jaro 2022, at uz jsou to nove programy,nove balicky,nove ceny, migrace z freesatu, nove prijimace a moduly nagra,atd, a na podzim programy s PremierLeague, ... ..

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121
Odpověď v diskusním vlákně

@kristian1

pamatuješ si velke prd, skylink live samostatně za 99 nikdy nebyl, byla to videoteka (ktera je i teď) a to je něco jineho

lance
Registrace: 10/2008

@lance

o videotece vubec nevim. a nebyla ta skylinklive nahodou za 99,- k balickum ? vim ze jsem to drive obcas zkousel pouzivat ale vzdy me to odradilo.

kristian1

@kristian1

To, že Ty si niečo "nepamätáš" a "nevieš" Ťa oprávňuje tu šíriť lži a nadávať iným do brebtov a chytrákov???
Namiesto ďalších Tvojich drístov a obkecávačiek stačilo len napísať "Sorry, mýlil som sa"!!!

Frank11
Registrace: 2/2009

RE: Skylink 2022 změny přijdou

jak rekli tak napsali. 👍 mysli si co chces,ty me nezajimas. 👎

kristian1

@kristian1

Kdo jak řekl, tak napsal? Archivované stránky stránky Skylinku až do 2019 neví nic o "skylinklive za 99,-" Nebyla to nějaká akce k Android boxům Tesla? Ty se prodávaly s nahranou appkou Skylink Live TV...

Bad Pete
Registrace: 1/2018

O tom potom.....

nikto nevie, čo bude.... toto tu je debata hodná bulváru..... takže páni.....venujte sa veci,nie predpovediam......

stenly
Registrace: 12/2020

@stenly

Môžeš prosím konkrétnejšie vysvetliť kto a akým predpovediam sa tu venuje?

Frank11

@stenly

To, že několik lidí vyvrací jednomu jeho nepodložené tvrzení a on má jediný argument "já si to tak pamatuju", nejsou ani předpovědi, ani debata... :-/

Bad Pete

@Frank11/@lance

Tak pánové, samá voda. Krmíte tady lidi bludama! :) Volal jsem na Skylink. Cena satelit + Live TV zdarma vs. jen Live TV je úplně stejná. Paní mi velice opatrně sdělila, že výhoda pouze Live TV je výhradně v absenci nutnosti instalace paraboly a nevýhoda v nižším počtu programů. Žádné cenové zvýhodnění tam aktuálně není!

OrHoro
Registrace: 4/2010

Takže to bylo, jak jsem na začátku říkal. Jestli byla Live TV samostatně někdy za 99,- vůbec netuším. Filmotéka určitě ano.

Live TV určitě ale samostatně levnější není. Mám to ověřeno na lince přímo u Skylinku. :8)

Docela mě pobavila ta vaše ostrá výměna názorů a vzájemné obviňování ze slepoty, hluchoty, ztráty paměti atd. Já myslím, že všem by pomohly zvýšené dávky ginko biloby a karotenu. S tím Němcem, co darebák všem schovává věci to už bude horší. Co si nepamatuju, to se nestalo. No né? :)))

Ne, mě se to docela líbí. Člověk se u toho tak pěkně odreaguje a nemusí se rozčilovat kvůli tak přízemním věcem, jako kdo vyhrál nebo nevyhrál volby apod. R^

OrHoro

volby vyhrala 5ti koalice R^ :)))
ale ujko se jeste nerozhodl Rv

kristian1

ale mam ted jine tema resp otazku-mate nekdo realne zkusenosti s prevodem balicku resp kreditu z jedne karty na jinou ? moznosti,postup,atd, dekuji

kristian1

@kristian1

mám,vrátí ti neutracenou sumu do kreditu a zaplatíš si ,co chceš

korkoran
Registrace: 10/2006

@kristian1

samo,že v nové ceně.Čaruji tak už několik let a vždy na tom prodělám 😢😢😢

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

no ja uz jsem to pred casem trochu resil se skylinkem a uz si to presne nepamatuju,ale,jde to tak ze z te jedne "vracene" karty prevest ten kredit do jine karty ? a pak kdyz jsem na te nove karte zkousel objednat nove 12mes MINI tak mi to nenabizelo moznost zaplatit z kreditu ?

kristian1

@kristian1

Ale ujko sa už rozhodol. S pištou Zemanem to budou držet až do března :))) A pak to vezme na 10 let za něj. A kdo ví? Třeba potom pojede na pár let do Bruselu. Však ono se to nějak vyvrbí. :laughing:

OrHoro

tak to chudak lidi potom tady :))) Rv

kristian1

@OrHoro

Tá pani na linke Skylink-u Ti "velice opatrně sdělila" poriadne zavádzajúcu informáciu. Takmer celú nepravdivú. Prečo takmer, sa dočítaš nižšie.
Skylink by si mal fakt už konečne preškoliť tie "telefonistky" na svojich linkách. Už sa mi neraz stalo, že viacerým veciam zrejme nerozumejú a poskytujú nepravdivé informácie. Mne sa potom mailom aspoň ospravedlnili a dali mi za pravdu.
Jediný poplatok čo sa zhoduje, je za balíček Mini (149.-/149.-).
Vo všetkých ostatných je rozdiel.
Smart satelitná 259.- / internetová 199.-.
Flexi internetová sa neponúka.
Multi satelitná 339.- / internetová 249.-.
Kombi satelitná 409.- / internetová 289.-.

Preštuduj si poriadne webové stránky Skylink-u a ich oficiálny cenník platný od 1.5.2021. Prestaň tu už konečne šíriť bludy a nespoliehaj sa na telefonistky, ktoré majú nabifľovaných len niekoľko štandardných odpovedí, ale celej problematike vôbec nerozumejú!

Frank11

@Frank11

přesně tak, ale mají deb.lně udělané to objednávání čisté internetové TV (bez sat) jen přes vyzkoušení zdarma na 7 dnů...

lance

@lance

Nějak tak mi připadá, že je tam proto (čistě internetová tv), aby ji v nabídce měli. Chtějí aby lidi brali hlavně satelit. Prostě technický vývoj podle JG...

Bad Pete

... to je možné ... :)

lance
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra