, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Joj šport na Freesat bez cryptoworksuZdravím, to si niekto robí z ľudí srandu?? Prečo tam nepripojili aj caid 0d97??? 99% ludí má prijímače, ktoré čítajú karty ako cryptoworks.To chcú takýmto prístupom násilne prinútiť aby si pomenili prijímače alebo nebodaj pretočili na Skylink?? U mojich známych nech robím, čo robím, karta na Openboxoch pod irdetom nenabehne ani za nič a to už boli robené aj oživenia karty.Len my nepíšte aby zmenili prijímače, oni chcú pozerať aj iné programy, ktoré by za normálnych okolností na "oficilálnach" prijímačoch pozerať nemohli a aj balík discovery.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 343 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
|
|
@kristian1"info ze Skylinku..."zrovna Tobě dají interní info... možná tak akorát nějakej ňouma Tě tahá za nohu... už to fakt nehul a skoč si na vzduch |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
@kristian1...reseni nacpat to freesatakum...Ty si iný kaper, freesat klienti majú na astre už dávno pripojené irdeto a conax, takže nijakú shitnu orcu nepotrebujú. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 348 |
|
|
@kristian1Však už len tie Next karty sú pokiaľ viem Irdeto, tak toto by si dovoliť nemohli. Ale tiež to nevidím ružovo a do budúcna už pre istotu kupovať len prijímač s podporou Nagry. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 416 |
|
|
@CABALno pokud vim tak ted uz jde jen next k irdeto karte, k ICE uz ne, ale to uz plati dlouho, jen nevim kde tedy stale ty nove "next" irdeto karty berou, to musi mit velke zasoby, a stale tim pousti do obehu dalsi a dalsi karty stareho kodovaciho systemu, takze je otazka jestli NEXT jako takova neskonci a nebude se to resit jinak, napr dvema,tremi moduly. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
RE: Joj šport na Freesat bez cryptoworksuNie je ziadny rozumny dovod k novym kanalom nepripajat irdeto, ked aj v ramci irdeta je kopec dalsich nevyuzitych moznosti. povedzme v ecm nahodeny chid 4000 alebo este lepsie B000. Celkom by ma zaujimalo co by s tym potom spravil taky lunix qviart :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 462 |
|
|
@lanceNEXT k ICE byla zrusena uz pred X lety. a ted mi to v zakaznicke zone ani zadnou next nenabidne,tak ja nevim co davaj, viacess modul ? |
kristian1
|
|
@jozef BAale oni potrebuji z lidi dostat ty penize, nejakych 500/mes, a moznosti v ramci irdeto jim to nezajisti. |
kristian1
|
|
@kristian1ako pisem vyssie chid B000 v ecm je cca rovnako v pohode ako nagra a viaccess, je fakt ze to co bude o rok o dva nikto nevie, ale to iste plati aj pre ktorykolvek iny system, napriklad take tnt karty viaccess orca slapu v emu uz nejake dva roky aj ked nie public a nie kazdemu co je aj pochopitelneSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
@kristian1Nemel kraviny, nic nezrušili!!! Zaplať si na te sve "ICE" nějaký balíček a pak ti to nabídne i nextku... (vidím že za a) bylo správně, jsi naprostej mimoň a ještě se tím chlubíš..) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
@jozef BAja si pametam ako si vsade veselo vypisal a hral sa na odbornika aj ohladom L2B a ono sa veselo bezi dalej ty "TNT a lunix qviart". |
plekab
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 153 |
|
|
@plekabja som sa nikdy na odbornika nehral, vzdy som riesil stav na zaklade toho co bolo aktualne a uz ked si taky samozvany odbornik registrovany v roku 2021 so 72 prispevkami, urcite ti to l2b bezi aj v svn oscameSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
@jozef BALen si taral sprostosti vtedy presne ako taras aj teraz, ty SVN Oscam s 2 338 prispevkami. |
plekab
|
|
jozef BAale hoši, me neslo o to kodovani nebo zabezpeceni ale dostat z lidi ty penize za nove programy a PL, proto se udajne planuje o tom ze ta PL bude samostatny balicek jen v nagra a viacess a za 550kc, taktez programy C+ samostatny balicek, a zaklad nekde okolo 300kc, nakonec tento system maji i v tom Polsku. |
kristian1
|
|
@jozef BAty si videl zeby včelár Varga z Rišnoviec (TEAM Varga L+Š)nieco vyriesil ? teda jak nepocitam to vyplakavanie po forach ked sa nemohol dostat k ziadnej binarke oscam l2bSorry zabudol som.. vyriesil, uz nema v tych spatlanych backupoch pre osra tgon 8008 hesla na stream cinemu a sosac.. uz sa to chlapcek naucil mazat, lebo inak musel vyprosievat na kra o prinavratenie hesla, kedze som mu to vzdy pomenil. BTW: no co radovane, este otrcas kakacik panovi ze trinca ? asik hej ked stale vychadzaju tie patlaniny |
gavar
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 16 |
|
|
@gavaraha hoo Ivanko alias klivo ci 005jon a dalsich 1000 nickov na predaj Oscamu L2B odomna za 150€.P.S. Uz si volal do Trinca pre aktualne heslo ? |
plekab
|
|
@plekabty trulko warderko a milion dalsich nickov.. ty si jak svab.. kde ta pristupia tam vylezie 10 dalsich. Oscamik si ty nikdy ziaden nemal - nepocitajuc tie skopcene z qviartu. ale pre home share ti to urcite postacuje do najblizsej zmeny.. pak zase budes plakat na ciernom foreBTW: hrdino uz si trincanovi vyriesil oscam pre osratgon sx88 ? jaa ho mam uz rok, hold von by to chcel ale za hubičku |
gavar
|
|
@gavarP.S. Kedy prides na tu kavicku, k Radovanovi ? Zavolaj mi do Trince a dohodneme termin. |
plekab
|
|
@plekabjoj varga varga varga.. miesto vypisovania kravin po boardoch povedz staremu nech si opravi tvrdky na stranke.. firiem sa nepise s tvrdym y : https://ibb.co/ZJxCKzW |
gavar
|
|
@gavartakze ivanko uz nemas nic vymyslene k teme Oscam ?V tom obrazku si mozes pozriet "metadata" kde je napisane ze si xxxx. Zavolaj tomu Radovanovi ze mu to opravis. |
plekab
|
|
@gavarHej hej, hned som vedel ze je to warder, jeho styl je jasny na prvy pohlad. Netreba si vsimat jeho blbiny a najlepsie je ho ignorovat, lebo vsak naco zabijat cas s niekym takym :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
Chlapi neblbniteChlapi, neblbnite, radšej riešte ako donútiť skylink, aby tam zapol ten nešťastný cryptoworks.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 343 |
|
|
@romannitraNevidím to reálně. CW je prastarý CAS, a C+ dal jasně najevo, že do budoucnosti počítá s Nagra MA, kterou už používá jinde.Chcete "donútit" k něčemu nadnárodního operátora? Hodně štěstí... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 |
|
|
....kristian1, pocuj 550KC to sme na urovni niekde 15 eur ... a to ako za mesiac ?sorry jako penize nes..u a to panicka ma chcela nahovorit na vyssi balik ... srandistka nech sa dari, ahoj Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
@romannitrabez do prcic i s tvym cryptoworksem !! bezis na 15 let starych optišrotech a chces aby se provider prizpusobil tobe ? doma vsichni pokupe a zdravi ? nebo umis jenom share pres rs232 ?Zajem providera je co nejdriv pretocit paraboly na 23,5 a udelat smitec za thorem.. zanedlouho zacnou klienty masirovat vyhodnou kampani a akciovejma balickama za prechod... p.S: docela si sivim ze na skylinku blbou s A000 a u freesatu pridaji zcela novej program pod statikou 0000 .. kdyby tam taky nahodili A000 tak by tvrde zaplakali vsichni s oscamem l2b z qviartu |
filipek
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 33 |
|
|
@alfasex550kc je nejakych 20€ a to jako uplne normalne,proste na PL za 409 zapomente |
kristian1
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|