![]() |
|
Opět zákaz přetáčení reklamTelevize Prima chce od března příštího roku zabránit v IPTV sítích přetáčet reklamy na svých kanálech.Společnost FTV Prima chce od příštího roku, konkrétně od 1. března 2022, zabránit přetáčení reklam na svých televizních kanálech u pořadů se zpětným zhlédnutím v placených IPTV službách. Zástupcům médií to na dnešním setkání řekl komerční ředitel Vladimír Pořízek. Prima tímto krokem reaguje na rostoucí popularitu této digitální platformy, kde nechce přicházet o příjmy od inzerentů. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@peterskMáš pravdu. Ono to musí taky trochu bavit a zajímat se o to. Většinu mladých to nezajímá. Ti starší se v tom víc "vrtají"![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Bad Pete...lidi kolem 30 si na férovku myslí, že facebook rovná se internet...To si vážně někdo myslí? Nikdy jsem takový nazor neviděl. Facebook je svým způsobem nástupce SMS (messenger), tak trochu forum (skupiny) a tak trochu RSS čtečka (FB profily zpravodajských serverů). Není to všemocný web jakým byl kdysi Seznam T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMVážně a ne jeden... Svýho času mě jeden takový odkazoval na něčí stránku na internetu. Nemohl jsem za boha najít. Opatrným dotazem jsem zjistil že jde vlastně o profil na Facebooku![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@JanMPrepáč, ale už si videl Facebook? Nástupca SMS? To myslíš vážne?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 624 |
![]() |
|
@peterskAno, FB messenger je nástupce SMST-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMAko môže byt nástupca keď úplne inak fungujú? Áno messenger funguje vedľa sms ale nieje nástupca ani ju nikdy nenahradí.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 624 |
![]() |
|
@JanMSlužbu SMS poskytuje přímo váš operátor. Službu FB Messenger poskytuje třetí strana, soukromá společnost Marka Z. s názvem Facebook a sídlem v USA v sítích všech operátorů. Není a nemůže to být nějaký "nástupce"...![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |