Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Linuxovy prijimac aky?

Zdravim Vas, chcem sa poradit aky 4K Linuxovy sa prijimac by ste odporucili - hlavne mi ide o kvalitu obrazu co je lepsie Dreambox alebo VU+, popripade ake ine znacky? Prosim komentovat iba realne skusenosti. Dakujem.

misoUK
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

@r3ady

Já jsem nepsal, že mám Vu+uno 4Kse z Ellana. Prostě jsem si tam dal svůj image,pluginy, settig a picony. Ty Dreamboxy, co ještě mám, tak nevím proč bych je vyhazoval, když jedou v pohodě. A co umí na vic ty nový neznačky. Já to používám na sledování televize. Jinak seš dobrej každý 2 roky máš nový satelit. Ten asi teda dlouho nevydrží. To ty DM a VU vydrží déle ve formě :8)

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Linuxovy prijimac aky?

Myslím si,že v podstatě je jedno jaký přijímač s jakým obrazem.Smysl to má možná pro ty co u tv prosedí většinu volného času.Já ji mám puštěnou od rána do půlnoci a stejně na ni nekoukám tak nač nějaký super obraz.Něco zajímavého je tam poskrovnu.Samé filmy a seriály co jsme my starší viděli několikrát.Nač by mě byla polední debata ve 4k tu mohou dát klidně i v sd.Jo programy o přírodě ty by měly být již povinně všechny ve 4k.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

Já màm tv 7 let. Tenkrát móda 3D. Dvoje brýleam v kredenci na nic. Abych kupoval novou 4K, když ta stará ještě jede dobře, tak zbytečný. Mám satelit a tam 4K jen upoutávky na českém nic. A abych něco lovil a stahoval z internetu filmy, ma to už jsem moc statej. To mechám mladším.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

jo kupuju si +- každý 2 roky nový, ten starý posunu k další tv, a ten co byl u ní zase k další tv ... jednou za čas nějaký odejde takže je to přirozená výměna
co mají nového proti dreamboxu asi nic krom třetinové ceny, mnou doporučovaný octagon také příjemně rychlý boot a možnost startu do image define které má nadstandartní multimediální schopnosti např.

r3ady
Registrace: 10/2008

@r3ady

Jo vše beru jak to posouváš já taky. Nový Obývák pak posunu dětský a na konec ložnici. Multimedia tam nepoužívám. Jasně je to o ceně. Ale za mých dávných časů nic takového nebylo. Tenkrát stála E2 DM 12000 Kč. Dnes je jiný výběr. Na štěstí R^ já Octagon neodsuzuji, jen jsem ho nikdy neměl. Tak že asi tak ;)

milde

Octagon má jednu vadu: nemá CI slot. Ale kdo ho nepotřebuje, protože žádné karty neplatí...

Antonín
Registrace: 8/2005

@Antonín

to máš pravdu není tam ci slot , je tam ale normální slot na kartu a od ellana je konfigurace pro orangetv,freesat,plustelka,antiksat,skylink ( jen pro starší karty,ale žádný linux myslím neumí ty nové)

r3ady

@r3ady

Třeba ten Octagon umí ty nové karty v pohodě... :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

r3ady: jsou i jiné karty než česko-slovenské...a použití uničtečky je závislé na tom, jaký soft pustí někdo ven.

Antonín
Registrace: 8/2005

Linuxovy prijimac aky? (# 2162)

Kup Vu+ Dreambox zbytečně drahý.

karel63
Registrace: 10/2007

Vu+Uno4K.....ide super.... filmy 4k idú aj na SCC...aj inde...je to iné kafé.... zážitok....za mňa...palec hore.....

stenly
Registrace: 12/2020

mas tak asi 5-6 let zpozdeni s temi cenami, dreambox dm900 cca 7,5k

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

jen pro zajímavost co umí ten dreambox navíc proti tomu octagonu, aby to ospravedlnilo víc než 2x vyšší cenu ?

r3ady

@Antonín...závislé na tom, jaký soft pustí někdo..

Kamarát môj, tie časy, keď si dostal softík zadarminko už dávno pominuli. Teraz sa púšťajú leda tak prdy a nie softy, takže pre teba Toníku, je CI slot nevyhnutnosť.

baltik
Registrace: 6/2019

@baltik

no myslim ze pan Antonin je tri Titaniky pred tebou :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

@baltik

Pokud slušně požádám, dodavatel vždy sw dodá.Teď testuji funkční sw HS na A..mini 4k UHD combo pro M7 pod IRD (tebou doporučovaná značka). Možná se ty kamarát môj nechováš dost slušně a dostáváš prdy. :)))

RAFI007

@r3ady

skoda a mercedes co maji spolecneho? oba jezdi :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra