Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tesla AX400 Média box

Ahoj kolegové,uvažuji o pořízení tohoto přístroje. Upozorňuji,ze mi jde o Skylink live nic víc. Máte někdo zkušenosti ať už špatně,nebo dobře s tímto zařízením?
Děkuji za názory.

Archibald
Registrace: 9/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@Nalimm

Ethernet 10/100Mbps tak v dnesnej rychlej dobe nerozumiem tomu ze este vyrobcovia to davaju toto do krabiciek.Keby tam bola 1GB lan tak by to slo uz jak 4 gule. ;)

coral
Registrace: 9/2009

RE: Tesla AX400 Média box

Pokud chce někdo jen Skylink tak bohatě stačí aj Tesla 500 ta neplusková kde jde přímo zadávat na dálkáču čísla předvoleb bez krokování stanic tlačítkem hore dole.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@coral

Ale je tam wifi5.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

RE: Tesla AX400 Média box

Taky mám jeden převlečený modelu LEAP-S1, Thomson THA-100. Všechny tyto boxy modelu LEAP-S1, mají jeden problém a ten je, že z optického výstupu SPDIF, jde jen zvuk 2.0 (zadní kanály nehrají).
Prostorový zvuk 5.1 jde jen z výstupu HDMI. Zatím jsem to vyřešil tak, že optický kabel jsem přepojil z výstupu SPDIF boxu, do výstupu SPDIF televize. V televizi se pak musí povolit/zapnout průchod zvuku (bay pass). Zadní kanály sice hrají, akorád nevím jestli zvuk co s toho leze, je jen emulovaný 5.1 (zadní L,P hrají to samé co přední L,P) nebo už je 5.1. Na YouTube je sice hafo testů, např. 5.1 CHannel Audio Test, ale pokud YouTube nepouští zvuk v našem regionu v 5.1, tak jsou tyto testy pro testování nepoužitelné. Neví někdo, jestli YouTube už pustil nebo pustí v regionu CZ/SK zvuk 5.1 ? (V USA slíbili spuštění už v létě).

Octagon SF 8008 4K UHD - Define, Homatics Box R Plus, obraz: Sony Bravia XR-55A80L, zvuk: Marantz NR1711 5.1.2

rudyvar
Registrace: 8/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra