![]() |
|
¨nahrávání videa z TVAhoj,obracím se na Vás, jestli někdo nemá zkušenosti s nahráváním videa. Řeším jak nahrát svoje staré nahrávky z videokamery. Mám doma android TV SONY, která má vstupy pro mou videokameru. Takže teď potřebuji nějakou aplikaci pro android, které snímá obrazovku a hrává na USB. Neřeší někdo takto nahrávání ? Obavám se, že chci asi po TV moc.... díky za tipy, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@JarousAhoj, já jsem také koupil TV kartu, ale PC nemá zase slot pci express 1x.Prostě není mi to souzené ![]() Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: ¨nahrávání videa z TVPotřebuješ na pc FireWire (IEEE 1394). Ty nové pc už to nemají proto píšu pc s xp.A ještě bývá zádrhel se zvukem.Na jednom pc který není tak starý ale má ještě FireWire jsem kartu nainstaloval ale zvuk nemohu rozjet a u druhého staršího pc to jelo vše na první pokus.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: ¨nahrávání videa z TVJarousi nic složitého to není, ale udělat to pořádně je jiná otázka. Začíná to kvalitním čtením, ono to u analogu fakt není jedno. Kvalitním kabelem - stačí když použiješ šunt a ostrost analogového obrazu je nižší - dtto maximální vstupní frekvence AD převodníku. U zařízení za pár stovek to nebývám moc. Taky je lepší mít video s výstupem RGB a grabovat rovnou RGB, neboť PAL signál s namodulovaným barvonosným kmitočtem řeže šířku pásma (a ostrost). Rozdíl kvality může být dost podstatný. Možná naskenovat doma jen tak, pro jistotu, než to dám z ruky...nevím, já kvalitní zařízení v koncem devadesátých let, kdy jsme digitalizovali, měl doma. Profesionálně lze naskenovat i osmičky. Klíčové filmečky jsem nechal udělat profíkům - tehdy v USA. Ale ostatní - bylo jich v rodinných archivech více než sto hodin - jsem si udělal kamerou na plátno - jde o to nastavit frekvence správně, aby to neblikalo.2Jimmy - česká pošta by to do ruky dostat v žádném případě neměla. Součet: stejně mi zbývá otázka, jak to skladovat. Žádný magnetický záznam dlouhodobě nefunguje. Nechat si vylisovat optický disk je jedna flák peněz, a taky: kdo to dneska přečte. A co za třicet let? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@Karnerstovky modelů,koukni do bazarů |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |