Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

iptv v enigma2

dobry den vsem. prosim najde se dobra duse ktera mi pres team viewer zapise a tim padem to i uvidim jak se to dela zapis pro iptv . koupil jsem na skousku ale nikdo neni fachman a fakt to nejak neumim co a kde. prosim nepiste ze pokud mam linux tak se mam ucit nebo jine komentare. zadam jen o pomoc se zapisem. dekuji uctive.

gionni
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

Veď OK, používaj čo chceš, len čo si myslíš, že ten "zázračný" plugin robí, to isté len to nevidíš :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Mě se to nedařilo vložit do Bouguets v sat. Tak jsem použil tuto apku. Práce na 5 minut i se dvěma restarty. ;)

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: iptv v enigma2

manualne , je to vložené do jednej minuty .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

VAZENI PRATELE, VSICHNI PRISPEVATELE DO TOHOTO VLAKNA. PO 3 PROBDENYCH NOCICH,HEKTOLITRU KAVY, NERVU A BEZMOCI JSEM NAKONEC DOSAHL TOHO O CO MI SLO.IPTV OD ALIHO JSEM KONECNE DOSTAL DO DREAMBOXU. VSKOUSEL JSEM VSECHNY RADY CO ZDE BYLI. NECO USPESNE A NECO NE. NO VLASY MI ZESEDIVELI. ALE NAKONEC JSEM PRES X STREAMITY DAL CELY TEN LINK OD ALIHO A PRES DANY MODUL JSEM TO SPUSTIL. NO SVETE DIV SE A ONO TO JEDE JAK MA. VAZNE JSEM SI PRIPADAL ZDE NA FORU JAK (nevhodné slovo), KDYZ JSOU TU TACI CO JE PRO NE OTAZKA MINUTY UDELAT TO CO JA HODINY.X STREAMITY JSEM DAL PRES USB, PRES TELNET TO NESLO A DOTED NEVIM PROC. ALE PROBLEM JSEM VYRESIL. ANO, PRAVE PROTO JSOU TAKOVE FORA JAKO PARABOLA. A CO ME TESI NEJVIC KROME TOHO ZE JSEM TO ZVLADL??? ZE VSICHNI KLUCI PSALI K VECI A NE PRISPEVKY TYPU ....NACO TI JE LINUXOVY PRISTROJ KDYZ TO NEUMIS, US SE SAM, POHRDAVE ODPOVEDI ATD. ZKRATKA VAM VSEM DEKUJI!!!!!!!!!

gionni
Registrace: 10/2007

Nič nekonvertuj! Keď si kupoval iptv tak si písal na aký tip prímača a systému to chceš. Ak budeš konvertovat linku tak nebudeš mat aktuálny plailist. Tu máš návod ako dostaneš linku do enigmy: https://bestiptv.shop/index.php/knowledgebase/9/How-To-setup-IPTV-on-ENIGMA2-.html
a video:https://www.youtube.com/watch?v=fcu0Se0I9QA

roock
Registrace: 7/2009

@roock

youtube má tých odkazov viac a sú aj zrozumitelnejšie .
https://www.youtube.com/watch?v=SV1uFtQ818s&lc=Ugy-8dPIspKEOqnXGdl4AaABAg

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@milde

No aj to je jedno z riešení. Ale keby si zisťoval, že prečo nevieš dať, alebo ako sa to dáva do bouquets a čo znamenajú jednotlivé riadky v súbore a ako a s čím sa to prehráva, tak by si sa dozvedel, čo a ako to vlastne funguje. Ale ja viem, dnes je svet vyčačkaných pluginov, najlepšie ak je to farebné, na mobiloch rôznych aplikácií, nech to má poriadny názov. Krásne ikonky vyriešia všetko. :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@milde

Ináč vedel si, že /vraciam sa k tomu, že si kupoval zázračný ovládač k Android boxu/, že v mobile v Androide v Google Home máš plnohodnotný ovládač na Android boxy? S touchpadom a klávesnicou? :))

petersk

... z toho jsem vyrostl 5 let zpět. Je spousta služeb, které uznávám že nemají 15000 kanálů ale jen petistivku, ale všechny s EPG, archivem na 7 dní a hlavně kvalitu 1:1 vůči SAT. Frikulínům zdar!!

michalnew
Registrace: 3/2019

@Milde

Trochu člověk pomůže, a už je na Bl...
Další, myslím povedený plugin pro E2 je m3uPlayer.

minestra
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra