![]() |
|
Linux - problémy s instalací programůZdarec, omlouvám se za příspěvek mimo oblast satelitního příjmu. Používá někdo z vás OS Linux Mint? Do starého notebooku jsem jsem nainstaloval starou verzi - Linux Mint 15 - protože nové Windowsy už nebyly adekvátní ani pro elementární používání onoho zařízení. Tento systém zdá se být použitelnější, ale nevím si rady s instalací nejnovější verze Mozilly, ani s instalací čehokoliv jiného. Systém hlásí, že je soubor buď poškozen, nebo nemám oprávnění jej otevřít. Bohužel extrémně zastaralá verze Firefoxu, jež byla nainstalována přímo s OS, je zcela nepoužitelná k prohlížení internetu, SSL_error_no_cypher_overlap mi vyskakuje na polovině webových stránek.Nevíte, jak si poradit s těmi instalacemi nových souborů, nebo jak zrušit kontrolu bezpečnosti na tak starém Firefoxu? Počítač nemá jiný účel než prohlížení běžných webových stránek. Díky moc! |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 124 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
petersknainstaloval jsem DemonEditor super![]() ![]() |
osbourne
![]() |
|
superteniskdo poradí jak naladit volný supertenis |
kucera19
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
kucera19a kde se vysílá volně? Na HOD Birdu je kodován |
osbourne
![]() |
|
@osbournevolne vysiela na 9e...https://imgur.com/a/C9wj2XS 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |